Cum să obțineți o adresă IP portugheză în afara Portugaliei

Un cetățean portughez care locuiește în afara Portugaliei va avea acces greu la conținut din țara sa locală. Acest lucru se datorează în principal geo-restricțiilor și adresei IP de neegalat. Conectarea la Internet dintr-o țară diferită vă interzice să utilizați conținut portughez și aceasta se datorează faptului că nu utilizați un IP portughez. Nu este o chestiune imposibilă de a inversa, deoarece obținerea unui nou IP portughez necesită doar un furnizor de servicii VPN. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți obține o adresă IP portugheză folosind o VPN.


Cum se obține o adresă IP portugheză

Cum se obține o adresă IP portugheză

Cum să obțineți o adresă IP portugheză folosind un VPN

Este avantajos să folosești o adresă IP portugheză dacă locuiești în afara Portugaliei. Cum vă așteptați să vizionați emisiunile TV preferate de la domiciliu sau să accesați serviciile bazate pe Portugalia fără una? Din fericire, un VPN vă poate oferi adresa IP pe care doriți să o conectați la unul dintre numeroasele sale servere. Nu numai că un VPN vă oferă un nou IP, dar vă asigură, de asemenea, conexiunea în siguranță în timp ce navigați pe Internet. Uitați-vă la cum puteți obține un IP portughez folosind un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN care are un server VPN în Portugalia, cel mai bun fiind ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația dvs. VPN pe computer, Mac, Android sau dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Selectați un server portughez și conectați-vă la acesta.
 5. Așteptați câteva secunde până când conexiunea VPN este securizată.
 6. Verificați adresa dvs. IP printr-un site web cum ar fi WhatIsMyIP.network pentru a vă asigura de modificare.
 7. Acum puteți naviga pe internet cu adresa dvs. IP portugheză, ca și cum vă aflați în Portugalia.

ExpressVPN oferă trafic nelimitat, viteză de conectare super rapidă și un serviciu VPN fiabil și constant tot timpul. Dacă securitatea este prioritatea dvs. principală, atunci asigurați-vă că vă abonați la ExpressVPN. Cu acest furnizor de servicii, puteți schimba adresa dvs. IP la una din Portugalia și beneficiați de servicii de calitate oriunde v-ați afla în lume. Asigurați-vă că consultați alți furnizori de servicii din tabelul de mai jos.

De ce ai nevoie de o adresă IP portugheză

O adresă IP este o serie de numere care reprezintă locația fizică a oricărui dispozitiv conectat la Internet. După ce știți rolul pe care îl are o adresă IP în raport cu accesul la Internet, vedeți că poate fi foarte util să dețineți controlul propriului IP pentru a vă bucura de libertatea Internetului. Deci, asta face un IP și așa este folosit pentru a vă servi conținut. Acesta este motivul pentru care dacă aștepți cu nerăbdare să accesezi conținut portughez, vei avea nevoie de o adresă IP portugheză. Puteți utiliza o adresă IP portugheză din mai multe motive:

 1. Accesați conținutul portughez: Dacă sunteți un expat portughez care locuiește într-o țară în care aveți acces zero la emisiunile și filmele din orașul dvs. natal, veți găsi că este necesar să obțineți o adresă IP portugheză. După ce obțineți IP-ul portughez, veți putea urmări spectacole precum Último a Sair, Odisseia și Conta-me Como Foi.
 2. Obțineți cenzura: Unele site-uri web pot fi inaccesibile din cauza geo-restricțiilor sau blocate de ISP-ul dvs. sau de către guvern, ceea ce face imposibil accesul cu adresa dvs. IP locală. Cu toate acestea, utilizarea unei adrese IP dintr-o altă țară vă permite să accesați site-uri care ar fi blocate altfel.
 3. Îmbunătățirea securității:  Dacă aveți un IP diferit – indiferent de IP, adăugați un strat suplimentar de securitate, ceea ce face mai dificil pentru terți să vă urmărească. Dacă sunteți îngrijorat de securitate, atunci ascunderea adresei dvs. IP este o idee bună. 
 4. Învață portugheza: Învățarea portughezei se face ușor cu accesul ușor la site-urile de învățare, filme și emisiuni TV portugheze. Filmele vă oferă practică de ascultare, context cultural și o mulțime de motivații pentru a continua învățarea. Dacă studiați limba portugheză, veți avea nevoie de o adresă IP portugheză.

Obțineți o adresă IP portugheză

Dacă sunteți interesat să accesați conținut portughez dintr-o altă țară, va trebui să obțineți un furnizor de servicii VPN. Adresa IP portugheză furnizată de VPN vă va permite să deblocați toate site-urile, serviciile și canalele cu sediul în Portugalia și să le accesați ca și cum vă aflați acolo. Spuneți-ne ce furnizor de servicii ați alege să obțineți o adresă IP portugheză. Care este cel mai bun VPN pentru Portugalia? Citiți acest articol pentru a afla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map