Cum să obțineți Sky Go în SUA

Cum să vizionezi Sky Go în SUA? Sky Go este un popular serviciu de televiziune online, care reprezintă o modalitate fantastică pentru telespectatori de a obține o serie de emisiuni și videoclipuri live și la cerere. Acest canal are sediul în Marea Britanie, așa că, dacă sunteți din anumite motive în afara țării, nu veți putea accesa Sky Go. Motivul principal pentru care ați fi întâmpinat cu un blocaj atunci când încercați să accesați Sky Go are legătură cu adresa dvs. IP. După ce v-ați mutat din țară, adresa dvs. IP s-a schimbat pe măsură ce acum aveți IP-ul țării în care vă aflați.


Cum să urmărești Sky Go în SUA

Cum să urmărești Sky Go în SUA

Acum, singurul mod în care vei putea transmite conținut Sky Go este dacă primești un IP britanic. Și aceasta nu poate fi o sarcină mai ușoară pentru un furnizor de servicii VPN. Un proxy Smart DNS este capabil să vă aducă Sky Go oriunde v-ați afla, dar nu prin schimbarea IP-ului. Concluzia este că puteți urmări Sky Go UK în America dacă utilizați un VPN sau Smart DNS pe dispozitivele PC, Mac, Android și iOS.

Cum să urmăriți Sky Go în SUA folosind un VPN

Expatiații din Marea Britanie, care trăiesc în străinătate, nu vor mai trebui să invidieze cetățenii britanici, deoarece ei înșiși bărbieră luxul de a transmite live și conținut la cerere de la Sky Go. Cu un VPN, nu trebuie să treacă granițele sau să contureze vreun miracol pentru a accesa Sky Go. O VPN sau rețea privată virtuală este un software care vă oferă locația dorită prin schimbarea adresei IP. Acesta acționează ca un server intermediar între dispozitivul dvs. și site-ul web, canalul sau serviciul la care doriți să accesați. Iată ce obțineți atunci când încercați să urmăriți Sky Go în Statele Unite:

„Sky go este disponibil numai pentru utilizatorii care se conectează din Marea Britanie sau Republica Irlanda. Se pare că sunteți în afara acestor teritorii. ”

După conectarea la un VPN, datele dvs. călătoresc prin acest tunel digital – creat de VPN – unde sunt criptate înainte de a ajunge la orice altă rețea. Așadar, dacă sunteți în Statele Unite și doriți să urmăriți Sky Go Marea Britanie, va trebui să vă conectați la un server din Marea Britanie. Aceasta vă va acorda un IP britanic temporar și vă va permite să accesați conținut din Marea Britanie. Aflați toți pașii chiar aici:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul PC, Mac, Android, iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Acum, conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie. Vi se va acorda o Adresa IP britanică.
 5. În sfârșit, accesați site-ul Sky Go sau lansați aplicația.
 6. Bucurați-vă de vizionarea Lucky Man, a notei Stick și a S.W.A.T a lui Stan Lee în SUA.

Vrei Sky Go în Statele Unite? Doar înscrieți-vă cu ExpressVPN și vedeți cât de bune sunt deblocarea serviciilor de streaming. Acest furnizor de servicii este costisitor dintr-un motiv datorită serviciilor lor de calitate fără egal. Acestea garantează ocolirea tuturor tipurilor de geo-restricții la nivel mondial, așa că nu oferă ExpressVPN o a doua gândire. Alți furnizori de servicii VPN vă sunt prezentate în tabelul de mai jos, dacă doriți să le consultați. Citiți articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru Sky Go pentru o mai bună înțelegere.

Cum să urmăriți Sky Go în SUA folosind un proxy inteligent DNS

O alternativă mai ieftină de a obține Sky Go în SUA ar fi printr-un proxy Smart DNS. Nu este la fel de sigur ca VPN, dar se termină. Prin asta ne referim, devine Sky Go și multe alte canale deblocate oriunde ai fi. Ceea ce face practic este că redirecționează traficul necesar pentru identificarea geo-locației prin serverele sale desemnate, permițându-vă astfel să accesați orice conținut doriți. Iată cum utilizați un DNS inteligent pentru a accesa Sky Go în America:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul Sky Go.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul Sky Go.

Unlocator este un proxy inteligent DNS destul de constant, care poate debloca cu ușurință Sky Go în SUA împreună cu alte 200 de canale din orice parte a lumii. Funcționează cu viteză rapidă, deoarece nu criptează toate datele tale, cum ar face un VPN. Indiferent, este încă o modalitate ieftină de a debloca unele dintre canalele preferate în străinătate.

Urmăriți Sky Go în SUA

Pe lângă faptul că vă permite să urmăriți Sky Go în Statele Unite, un VPN vine cu o mulțime de alte beneficii care v-ar îmbunătăți experiența online. Indiferent dacă doriți să deblocați Sky Go în Irlanda sau un alt canal dintr-o altă țară, proxy-urile VPN și Smart DNS v-au acoperit. Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos ce VPN ai alege să urmărești Sky Go în America.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map