Cum să ocoliți blocul VoIP Qatar?

Cum deblochează serviciile VoIP precum Skype și WhatsApp în Qatar? Pentru majoritatea oamenilor, social media este singura cale principală care le permite să-și împărtășească experiențele de viață speciale și momentele mărețe cu prietenii și familia. Este singurul lucru care oferă sentimentul de a fi împreună și de a rămâne conectați, în ciuda faptului că sunt la distanță de kilometri. Întrucât accesul la site-uri precum Facebook, Instagram și Twitter depinde de o conexiune la Internet, este destul de ușor pentru utilizatori să își dea seama imediat dacă există o problemă cu site-ul pe care încearcă să îl acceseze sau cu ISP-ul lor..


Cum să ocoliți blocul VoIP Qatar?

În majoritatea țărilor arabe, există un nivel foarte ridicat de cenzură pe Internet. Ori de câte ori nu pot accesa orice site în care încearcă să ajungă, este foarte probabil ca ISP-ul lor să fie în spatele acestor restricții. Majoritatea guvernelor arabe depun eforturi serioase pentru reglementarea conținutului la care cetățenii lor pot accesa online, iar Qatarul nu face excepție. Sunt cunoscuți în special pentru blocurile pe care le-au pus pe aplicațiile VOIP precum Skype și Whatsapp.

Aplicații VoIP blocate în Qatar

Interdicția se extinde și la funcția Facetime populară a iPhone, iar regulamentul din Qatar este astfel încât iPhone-urile vândute acolo au deja aplicația dezinstalată. Autoritatea de comunicare din Qatar alege să rămână tăcută în această privință și, ca instituție care supraveghează direct serviciile de comunicare din țară, este nefericit că au ales să nu spună nimic despre întreaga situație.

Oricine este pe cale să viziteze sau să înceapă să locuiască în Qatar va trebui să decidă dacă va rămâne conținut doar cu posibilitatea de a-și trimite mesajele de contact sau de a căuta o soluție care să le permită să cripteze conexiunea la Internet și să lucreze în jurul blocurilor care împiedică utilizatorii. de la apelarea video a contactelor lor. Dacă nu ești unul care să rămână în frâu cu restricțiile, există o soluție sigură pe care ai putea alege să o implementezi, care îți va permite să te întorci la utilizarea aplicației VoIP așa cum ai fost obișnuit.

Evitați interzicerea VoIP Qatar cu VPN

VPN-urile sunt singura soluție cunoscută care vă va permite să evitați interzicerea VoIP în Qatar și, în același timp, vă vor asigura că rămâneți anonimi de fiecare dată când sunteți online. Abonarea la un furnizor VPN înseamnă că vă veți putea conecta la alte servere decât cele prin care treceți conexiunea. Vă permiteți astfel să vă ascundeți locația reală. Conectarea la un server diferit vă permite să schimbați și adresa dvs. IP. Aceasta înseamnă că veți putea apărea de oriunde doriți să pară. Acesta este un mare avantaj, deoarece vă permite să treceți peste orice formă de blocuri geo-restrictive. Pe lângă faptul că puteți efectua apeluri VoIP, veți avea acces la canale populare de transmisie live, site-uri de jocuri și orice altceva, pe lângă securitatea garantată.

Cele mai bune VPN-uri pentru Qatar

Acum că știți ce aveți de câștigat în urma utilizării unei VPN, vom arunca o privire asupra celor mai cunoscuți expați de furnizori de servicii VPN în utilizarea Qatar zilnic. 

1. ExpressVPN

Începând de pe lista noastră este ExpressVPN, un serviciu axat pe furnizarea unui serviciu cât mai bun posibil, dar la un preț premium. Acesta este, pentru majoritatea oamenilor, singurul dezavantaj din moment ce există o mulțime de servicii mai bune pentru buzunar, dar cu siguranță nu se compară cu ExpressVPN.

Fondat în 2009 și cu sediul în Insulele Virgine Britanice, furnizorul a avut mai mult decât suficient timp pentru a afla cum își potolesc cel mai bine clienții. Acest lucru se vede prin serviciul lor excepțional de clienți 24 de ore, criptarea AES de 256 biți de grad militar și prin protocolul excepțional OpenVPN. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune, ar fi bine să încercați garanția de restituire a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile și să vă vedeți de ce este un furnizor de nivel superior.

2. NordVPN

Caracteristică bogată, sigură și orientată către client, NordVPN face tot posibilul să ofere clienților săi unele dintre cele mai utile instrumente care funcționează bine pentru a optimiza performanța serviciului lor VPN. Una dintre caracteristicile lor mai populare este serviciul lor dublu VPN, care transmite datele utilizatorului prin două servere în loc de unul. NordVPN permite, de asemenea, până la 6 conexiuni simultane, toate sub un singur cont și are asistență completă pentru cei care doresc să facă torent. Furnizorul lor are peste 3000 de servere distribuite în mai mult de 94 de țări. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a vă asigura că puteți accesa orice site doriți și să obțineți prin toate formele de geo-restricții. 

3. IPVanish

În calitate de furnizor VPN de nivel superior, IPVanish nu trage nicio lovitură atunci când vine vorba de a oferi clienților săi cel mai bun în materie de securitate online. Politica sa strictă fără log, însoțită de o criptare AES de 256 biți asigură ca toți clienții lor să rămână protejați de orice atacuri de hackeri și spammeri. Serviciul acceptă cele 3 protocoale VPN majore. Cu peste 1000 de servere din 60 de țări, nu este greu să conectați site-ul web. Furnizorul se asigură, de asemenea, pentru a împiedica utilizatorii să prezinte scurgeri DNS și chiar vine cu o caracteristică scramble care vă permite să utilizați VPN în țările care încearcă să vă împiedice să faceți acest lucru. Dacă toate acestea sună interesante, atunci ar trebui să încercați oferta lor de garanție înapoi de 7 zile și să vedeți dacă acest lucru ar putea fi sau nu ceea ce preferați.

4. VyprVPN

Al patrulea pe lista noastră este acest furnizor din Elveția, cunoscut pentru avansările tehnologice pe care le aduc pe piața VPN. VyprVPN are în jur de 200.000 de IP-uri din care utilizatorii săi pot alege. O altă caracteristică excelentă este un comutator automat de oprire care închide conexiunea în cazul în care serviciul dvs. VPN este compromis. VyprVPN are de asemenea aplicații care îi permit să ruleze pe Windows, Mac, Android, iOS, dispozitive bazate pe Linux. Serviciul nu permite într-adevăr atât de multe conexiuni simultane, dar dacă puteți face cu trei, nu aveți de ce să vă faceți griji. VyprVPN deține, de asemenea, capacitatea unică de a lucra în domenii în care utilizarea VPN nu este acceptată, cum ar fi China, iar acest lucru se datorează protocolului său Chameleon. Puteți vedea să funcționeze odată ce luați oferta lor de încercare de 3 zile.

5. BulletVPN

BulletVPN poate fi privit ca un nou intrat pe întreaga piață VPN, dar acest lucru nu înseamnă că nivelul serviciilor așteptate de la ei este ceva la care să te contrazici. Este unul dintre cele mai bune servicii, mai ales dacă căutați un serviciu care vă permite să transmiteți fluxuri de pe site-uri de divertisment de top, precum American Netflix.

Cu o rețea de server în creștere de 52, furnizorul încă permite până la 5 conexiuni simultane și oferă opțiuni pentru până la 4 protocoale VPN diferite. De asemenea, criptarea este fiabilă, iar serviciul este livrat și cu un comutator automat de ucidere pe internet. Dacă sunteți în continuare curios de la ce vă puteți aștepta de la BulletVPN, puteți merge mai departe și să încercați garanția lor de returnare a sumelor de 30 de zile.

Concluzie despre cum să lucrați în jurul blocurilor VoIP din Qatar

Știm bine că există într-adevăr atât de multe servicii VPN pe piață. Acest lucru face ca alegerea celui mai bun serviciu VPN să fie destul de dificilă, mai ales dacă sunteți nou în toate acestea. Cu toate acestea, cele cinci servicii pe care le-am sugerat mai sus, sunt sigur că vor oferi un serviciu exemplar și o protecție optimă. Aveți întrebări sau comentarii pe care doriți să le transmiteți? Lasă-le în secțiunea de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map