Cum să ocoliți Cyberoamul în 3 pași simpli

Dacă lucrați într-o instituție în care utilizarea dvs. de Internet este monitorizată îndeaproape de administratorul de rețea, șansele sunt mari să folosească Cyberoam pentru a vă asigura că toată lumea folosește bine conexiunea. Software-ul este un produs al Cyberoam Technologies, o companie de software cu sediul în India, care oferă soluții de securitate a rețelei utilizatorilor cu sediul în mai mult de 125 de țări din întreaga lume. Software-ul are o gamă largă de oferte, cum ar fi un instrument anti-virus, un filtru de conținut, un instrument anti-spam, precum și un mecanism de limitare a lățimii de bandă. În afară de toate acestea, există și un firewall online care este folosit pentru a pune limite la ceea ce poate sau nu poate fi accesat la un moment dat sau numai de către persoane cu anumite acreditări..


Cum să ocoliți Cyberoamul în 3 pași simpli

Cum să ocoliți Cyberoamul în 3 pași simpli

Este posibil să se evite cyberoamul?

Serviciul este cunoscut a fi destul de restrictiv, mai ales când configurația este făcută corect. Ceea ce majoritatea oamenilor ar putea să nu știe totuși este că, în ciuda măsurilor stricte, există încă unele lacune care permit utilizatorilor să acționeze în jurul numeroaselor restricții. Răspunsul la numeroase restricții ar putea fi foarte util, mai ales atunci când există o informație pe care doriți să o obțineți de pe Internet, dar sursa se întâmplă să fie unul dintre site-urile filtrate..

Cum să ocoliți Cyberoamul

Iată câteva sfaturi pe care le-ai putea utiliza și aplica pentru a evita restricțiile pe internet din Cyberoam:

 • Utilizați VPN: Cel mai eficient mod de a evita Cyberoam este să folosești un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN vă permite practic să evitați tot felul de restricții și cenzuri de Internet. Puteți utiliza chiar VPN pentru a naviga pe anonim pe web, adică nimeni nu va putea determina ce site-uri web vizitați sau aplicații pe care le utilizați.
 • Utilizați IP-ul unui site în loc de adresa URL a acestuia: S-ar putea să constatați că Cyberoam a blocat doar adresa URL a unui site, dar nu și IP-ul acestuia. 
 • Încercați un browser Tor: Utilizarea Tor te asigură că rămâi complet anonim pe măsură ce navighezi pe Internet. Acest lucru se datorează faptului că o mare parte a traficului trece prin noduri găsite în diferite locuri din lume.
 • Accesați o versiune diferită a unui site web: dacă sunteți suficient de binecuvântat pentru a cunoaște două limbi, iar site-ul pe care îl căutați are o versiune scrisă într-o limbă pe care o puteți înțelege, Google Translate vă poate ajuta și pe aceasta.
 • Utilizarea paginilor în cache: aceasta este oarecum o soluție foarte temporară, deoarece ați putea constata că site-ul pe care îl accesați ca pagină în cache ar putea fi demodat foarte repede.

Cum să ocoliți Cyberoam folosind o VPN

Unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le-ai putea face pentru a lucra în jurul Cyberoam este să te înscrii cu un furnizor VPN. Majoritatea restricțiilor aplicate de software sunt cu adevărat posibile din cauza tunelurilor prin care traficul dvs. este redirecționat. Cu un VPN, totuși, trebuie să vă faceți traficul să parcurgă serverele și tunelurile de la distanță, de aceea îl aveți criptat chiar înainte ca Cyberoam să pună în aplicare propriile blocuri și măsuri..

Abonarea la o rețea privată virtuală ar trebui să vă ajute să obțineți înapoi toate privilegiile de care v-ați bucura când ați utilizat Internetul liber. Pur și simplu urmați acești pași pentru a vă deplasa în Cyberoam:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, iPhone sau iPad. În mod alternativ, puteți utiliza extensia Chrome ExpressVPN în schimb.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN din interior.
 4. În cele din urmă, navigați pe web în mod liber și anonim.

Aceasta este, practic, tot ce trebuie pentru a ocoli Cyberoam cu ajutorul unei aplicații VPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru Cyberoam

Acum că am trecut prin câteva sfaturi pe care le-ai putea aplica pentru a lucra în jurul majorității restricțiilor din Cyberoam, să ne uităm acum la cele mai credibile servicii VPN pentru Cyberoam, care ar asigura o experiență de navigare și mai bună..

1. ExpressVPN

ExpressVPN cu siguranță nu dezamăgește în ceea ce privește calitatea și livrarea serviciului lor. Furnizorul se dovedește a fi cel mai premiat din industrie, iar acest lucru este excelent mai ales pentru utilizatorii care caută o calitate premium. Furnizorul are aproximativ 2000 de servere în sfera sa de aplicare și un alt bucățel, numit „servere sigure”, pe care utilizatorii se pot baza pentru a se conecta la țări în care serviciul lor VPN nu este la fel de bun.

ExpressVPN oferă un client VPN ușor de utilizat, care este compatibil cu o mare varietate de dispozitive și platformă. Serviciul permite până la 3 conexiuni simultane și, de asemenea, acceptă activități precum torrenting, jocuri și descărcări mari de fișiere. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, iar aceasta este o regiune care nu face parte din programul de supraveghere „14 ochi”. Prin urmare, acest lucru le permite să ofere o politică fiabilă de înregistrare zero. ExpressVPN are, de asemenea, zero DNS de cunoștințe, iar acest lucru asigură utilizatorilor că traficul lor DNS va rămâne întotdeauna sigur. Pentru a afla și mai multe caracteristici care fac posibilă funcționarea în jurul Cyberoamului, aruncați o privire la recenzia noastră aprofundată ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN intră pe locul doi pe lista noastră, ca furnizor al cărui obiectiv principal este să se asigure că criptarea lor reduce cea mai mică cantitate de viteză la conexiunea ta. VPN-urile tind să mărească cu viteza dvs. datorită stratului de criptare prin care trebuie să parcurgă traficul dvs., dar cu BulletVPN, activități precum streaming, torrenting sau descărcare ar trebui să fie în continuare desfășurate fără a fi necesar să așteptați cât mai mult.

Serviciul include toate protocoalele majore și permite clienților săi să aleagă între OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 și L2TP / IPSec, pe baza preferințelor lor. Serviciul are, de asemenea, o ofertă Smart DNS, în care utilizatorii pot alege de unde ar dori să pară. Serviciul are o prezență în peste 25 de țări și în curs de dezvoltare, iar cu fiecare cont, un utilizator are șansa de a conecta până la alte 3 dispozitive. Aplicația BulletVPN este foarte ușoară și ușor de navigat, dar dacă întâmpinați probleme în timp ce o utilizați, există o echipă de servicii pentru clienți la care puteți contacta prin e-mail, social media sau chiar ticketing. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, aruncați o privire la Review-ul nostru BulletVPN.

3. NordVPN

În cele din urmă, avem NordVPN; un furnizor distins bazat din Panama, care are aproximativ 4000 de servere în rețeaua sa. Poziția sa ideală împiedică orice interferență din partea autorităților de reglementare a datelor și acest lucru le permite să mențină și să implementeze mai bine politica lor de înregistrare zero. NordVPN este, de asemenea, destul de capabil, cu suportul său pentru dispozitive simultane, deoarece este capabil să ocolească Cyberoam pentru până la 6 dispozitive conectate toate sub un singur cont.

Serviciul are o serie de caracteristici concepute pentru a vă asigura că traficul dvs. rămâne în siguranță pe tot parcursul, una dintre cele mai populare fiind criptarea VPN dublă. Acest nivel de criptare înseamnă că datele dvs. trec prin două servere în loc de unul, crescând astfel nivelul de securitate până la un punct pe care nu mulți alți furnizori sunt capabili să-l atingă. Serviciul oferă criptare AES de 256 biți de grad militar, precum și suport pentru Tor peste VPN și IP-uri dedicate pentru utilizatori mai serioși. NordVPN vă asigură că puteți naviga neîntrerupt prin software-ul CyberSec, care este responsabil pentru blocarea oricăror reclame sau programe malware. Pentru a afla ce poate face mai mult acest furnizor pentru dvs., găsiți ceva timp pentru a parcurge Revizuirea noastră NordVPN.

Cel mai bun VPN pentru a ocoli Cyberoam – Concluzie

Dacă angajatorul sau instituția dvs. este cea care aplică reguli dure privind ceea ce puteți sau nu puteți accesa online, utilizarea unei VPN nu ar trebui să fie o idee proastă. Ceea ce trebuie să faceți înainte de a vă baza cu ce furnizor trebuie să utilizați este să încercați fie perioada lor de încercare gratuită, fie garanțiile de restituire a banilor. În acest fel, veți ști ce aveți în vedere înainte de a face parte la oricare dintre banii câștigați cu greu.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map