Cum să ocoliți Net Nanny

Rata cu care tehnologia este adoptată de copiii la o vârstă foarte mică este foarte mare în aceste zile. De cele mai multe ori, este probabil să găsim tineri care își pierd timpul pe dispozitivele mobile inteligente. Aceștia ar putea fi ocupați să joace jocuri, să parcurgă rețelele de socializare, să difuzeze videoclipuri sau să navigheze doar pe Internet. Web-ul prezintă o fântână de cunoștințe practic nelimitată, unde pot cunoaște orice pot dori printr-o simplă căutare.


Cum să ocoliți Net Nanny

Cum să ocoliți Net Nanny

Necesitatea restricțiilor de pe Internet

Această ușurință de acces la conținut vine și cu propria parte de probleme. Unele părți ale web sunt cel mai bine lăsate pentru un public mai matur, deoarece conțin conținut necorespunzător pentru copii. Ca atare, este necesar să existe o formă de cenzură, astfel încât copiii să rămână departe de conținutul potențial dăunător. Cea mai populară formă de control parental pe care majoritatea tutorilor au cunoscut-o că o aplică este un instrument de filtrare cunoscut sub numele de Net Nanny.

Ce este Net Nanny?

Net Nanny este în jur de mai bine de 20 de ani și a fost instrumentul preferat de filtrare a conținutului pentru atât de mulți oameni din întreaga lume. Aplicația permite administratorilor să controleze tipul de conținut care poate fi vizualizat pe un dispozitiv. Net Nanny a fost, de asemenea, adoptat de școli și companii ca un instrument care ajută la creșterea productivității. În aceste cazuri, software-ul este utilizat pentru a bloca orice site-uri web care pot acționa ca o distragere a activității dvs..

Aceasta include site-uri de jocuri, site-uri de pariuri, chat-uri sau chiar pornografie. Singura problemă pe care aceasta o poate prezenta mai ales la locul de muncă sau la școală este că uneori software-ul blochează accesul la site-uri de care ai nevoie pentru cercetare sau studii. Contactarea administratorului dvs. poate dura mai mult decât doriți. Aceasta nu este o opțiune pe care ați dori să o explorați, așa că ați rămas în căutarea modalităților de a ocoli efectele de filtrare ale software-ului..

Cum să ocoliți Net Nanny – Utilizarea unui VPN

Cel mai eficient mod de a lucra în jurul Net Nanny este folosind un VPN. VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Aceasta este o soluție care vă permite să vă conectați la servere la distanță din întreaga lume care vă ascund adresa IP și criptați conexiunea. După ce ați stabilit o conexiune, traficul dvs. nu mai folosește ruta convențională pentru a accesa Internetul. Traficul dvs. este criptat, iar acest lucru ascunde datele care sunt transmise prin conexiunea dvs. Aceasta înseamnă că Net Nanny nu va putea citi traficul dvs. și, prin urmare, nu va putea filtra niciun conținut. Atunci veți fi liber să accesați orice conținut doriți. Urmați acești pași pentru a ocoli Net Nanny cu ajutorul unui VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe computer, Mac, Android, iPhone sau iPad.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la un server VPN din interior.
 4. În cele din urmă, navigați pe web liber și anonim.

Accesul dvs. la Internet nu este doar ascuns de software-ul Net Nanny. De asemenea, veți putea să împiedicați ISP-ul dvs. să știe ce faceți online. Acest lucru îi va împiedica să dea peste cap și să găsească orice este ceea ce îți petreci cea mai mare parte a timpului. În ciuda faptului că utilizarea unui VPN înseamnă că ați încetinit legătura conexiunii, alegerea furnizorului potrivit vă permite să reduceți acest efect contrar la cel mai mic. 

Cele mai bune VPN-uri pentru a ocoli Net Nanny

Numărul mare de servicii VPN disponibile printr-o simplă căutare poate face destul de dificil să alegeți furnizorul potrivit. Acesta este motivul pentru care am venit cu o listă de servicii de care suntem siguri că vă vor menține traficul bine ascuns și vitezele mari. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a ocoli Net Nanny:

1. ExpressVPN

ExpressVPN păstrează destul de bine ca unul dintre cele mai fiabile servicii VPN la care vă puteți adresa securitatea online. Serviciul are o rețea puternică de servere 2000+, toate împrăștiate în aproximativ 94 de țări. Bazat în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN menține o politică strictă de înregistrare zero și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a păstra navigarea utilizatorului său în siguranță și securitate. Serviciul permite până la 3 conexiuni simultane, toate sub un singur cont. Acest lucru poate fi suplimentat dacă alegeți să descărcați clientul ExpressVPN direct pe router.

Ca un serviciu premiat, unul dintre aspectele acestui furnizor care îl face să iasă în evidență este serviciul pentru clienți. Echipa sa bine pregătită poate fi contactată 24/7 prin intermediul social media, prin e-mailuri sau chiar prin mesagerie live. Serviciul are, de asemenea, caracteristici speciale, cum ar fi tunelul divizat, care le permite utilizatorilor să aleagă ce trafic este criptat. Există, de asemenea, un comutator automat de interceptare a internetului care se conectează ori de câte ori conexiunea VPN este compromisă. Tor over VPN funcționează excelent și cu serviciul și vă permite să vă îmbunătățiți anonimatul. Acestea, alături de un lot de alte servicii, vă vor ajuta să vă asigurați că veți putea lucra în jurul oricăror filtre Net Nanny. Aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN pentru mai multe informații.

2. IPVanish

IPVanish nu lasă indicii cu privire la ceea ce vă va ajuta să faceți odată ce vă abonați. Va trebui să aveți IPVanish-ul dvs., iar acest lucru se datorează unui sortiment de funcții pe care le are furnizorul. Pentru început, serviciul oferă până la 1500 de servere la care să se conecteze. În mod colectiv, acestea folosesc mai mult de 40.000 de IP-uri diferite. Acestea sunt mai mult decât suficiente pentru a preveni congestionarea rețelei și pentru a ne asigura întotdeauna că clienții au un server la care să se conecteze. IPVanish nu promite nicio limită pe lățimea lor de bandă, precum și nicio limită la comutarea serverului.

Abonarea la IPVanish înseamnă că puteți conecta până la 10 dispozitive simultan, iar acest lucru este excelent mai ales pentru o afacere mică. Securitatea este, de asemenea, de primă clasă la criptarea AES de 256 biți. IPVanish este, de asemenea, în sprijinul deplin pentru utilizatorii care doresc să torrente. Acestea permit transferuri nelimitate de fișiere P2P, precum și torrentinguri anonime. Serviciul este de asemenea excelent pentru cei care doresc să transmită fluxuri de conținut în HD grație vitezei super rapide. Dacă alegeți să nu descărcați clientul VPN, puteți utiliza întotdeauna proxy-ul web SOCKS5. Aceasta este o platformă online pe care o puteți utiliza pentru a ascunde locația dvs. și pentru a trece prin blocuri geo-restrictive. Pentru mai multe despre ce poate face IPVanish pentru tine, aruncă o privire la Revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

Lista noastră ar fi incompletă dacă nu vom include NordVPN. Acest furnizor bazat în Panama folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți, dar are o serie de caracteristici care adaugă și mai mult la nivelul de securitate. Primul este serviciul său dublu de criptare VPN. Funcționează prin dirijarea traficului utilizatorilor prin două servere în loc de unul, dublând astfel nivelul de criptare. Datorită rețelei lor numeroase de 4000 de servere, NordVPN permite utilizatorilor să aleagă serverele la care ar trebui să se conecteze. Aceasta se realizează pe baza tipului de muncă pe care îl efectuează online. Există servere îmbunătățite pentru lucruri precum streaming HD, torrenting, descărcări în vrac sau jocuri.

NordVPN oferă, de asemenea, genul de software care vă ajută să vă păstrați siguranța navigarea. Există software Cybersec care previne împotriva malware-ului și a reclamelor perturbatoare, precum și SmartPlay pentru accesarea site-urilor și canalelor geo-restricționate. Cu acest furnizor, veți putea avea până la 6 conexiuni simultane și asistență 24/7 din partea echipei de îngrijire a clienților. Serviciul oferă OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și SSTP ca protocoale VPN și oferă, de asemenea, servicii IP dedicate pentru cei care ar dori să se aboneze. Pentru a afla mai multe despre NordVPN și la ce să vă așteptați, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Rezumat despre cum să ocoliți netuletul

Prezentarea noastră scurtă asupra celor mai bune VPN-uri pentru a ocoli Net Nanny se încheie acum, având în vedere cele trei cele mai bune VPN-uri din industria la care v-ați putea abona. În cazul în care aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi bucuroși să vă răspundem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map