Cum să ocoliți restricțiile de eliminare și urmăriți live jocurile de oprire

Cum să ocolirea opririi impus Fotbalul Colegiului NCAA, MLB, NHL, NFL, NBA, MLS, ESPN, Hulu, Sling TV, DirecTV Now, PS Vue, YouTube TV, Fox Sports sau NBC Sports? Pentru fanii sportului american care au în vedere tăierea cordonului, restricțiile de oprire sunt singurul lucru care le reține. Aflați mai multe despre cum puteți viziona mai jos jocuri de oprire.


Evitați oprirea în SUA și Canada

Cum să ocoliți restricțiile de blocare

Datorită drepturilor de difuzare, furnizorii de cablu nu permit canalelor de streaming să afișeze jocul pe care doriți să îl vizionați online în direct în anumite regiuni. Din fericire, există două soluții de rezolvare care vă permit evitați restricțiile de oprire în SUA sau Canada. În acest tutorial, vă voi arăta cum să folosiți VPN sau Proxy-uri DNS inteligente să transmiteți orice joc de baseball, fotbal, baschet sau fotbal pe care îl doriți online fără blackout.

Restricții de oprire – scurtă explicație

Încă de la apariția canalelor de streaming sportiv în Statele Unite, acestea au fost limitate de jocurile pe care li se permite să le transmită online. Practic, vă abonați la un canal de sport online precum MLB.tv sau NFL Game Pass, dar nu aveți voie să vizionați jocurile pe care le doriți din cauza faptului că sunt afișate și la televiziunea prin cablu. Această politică de oprire vizează în principal protejarea furnizorilor de cablu americani, inclusiv Comcast, Verizon, AT&T, și Cel care avertizeaza despre timp.

Deși au existat mai multe planuri de eliminare a politicilor de oprire de-a lungul anilor, niciunul dintre aceste planuri nu a ajuns la bun sfârșit. Nu sunt doar americani. Multe jocuri nu sunt disponibile și la televiziunea pe Internet din Canada, deoarece rețelele de difuzare canadiene majore și-au asigurat drepturile asupra acestora și împiedică agregatorii de televiziune pe Internet să le distribuie. Tăietorii de sfoară au fost lăsați frustrați, căutând modalități alternative de a urmări jocurile preferate în direct online. În cele din urmă, au început să folosească rețele virtuale private (VPN) și proxy-uri inteligente DNS ca mijloc de a ocoli opririle impuse jocurilor din piață.

Cum să evitați restricțiile de oprire folosind VPN

Ori de câte ori mergeți online, ISP vă oferă o adresă IP care vă permite să interacționați cu site-urile și serviciile online. Această adresă IP permite acestor site-uri să determine vag unde vă aflați în prezent. Canalele de difuzare, cum ar fi MLB.tv și NHL.tv, pot determina locația dvs. actuală, consultând și adresa dvs. IP.

Atâta timp cât aplicația de streaming nu utilizează GPS sau alte servicii de locație, puteți manipula adresa dvs. IP folosind un VPN și astfel ocoli restricțiile de oprire. Urmați aceste instrucțiuni.

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN. Asigurați-vă că acel furnizor are de fapt mai multe servere atât în ​​SUA, cât și în străinătate. Puteți sări peste ExpressVPN, de exemplu.
 2. Acum că v-ați creat contul VPN, descărcați și instalați Aplicație VPN. PC, Mac, iOS și Android dispozitivele sunt acceptate.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un Server VPN american într-o stare în care jocul pe care doriți să îl urmăriți este disponibil. De asemenea, vă puteți conecta la un server VPN din afara SUA.
 4. Ultimul pas este să vă îndreptați către MLB.tv, NFL Game Pass, NHL.tv sau să folosiți aplicațiile native.
 5. Transmiteți orice joc pe care doriți să îl opriți gratuit.

Pentru a vă economisi timp și efort, am testat unii dintre cei mai mari furnizori VPN de acolo. Iată lista noastră cu cele mai bune servicii VPN puteți folosi pentru ocoliți blocajele MLB, NBA, MLS, NHL sau NFL în SUA și Canada.

Cel mai bun VPN pentru a ocoli oprirea

Deși există sute de furnizori VPN din care să alegeți, este posibil să doriți să știți că unii dintre ei sunt considerați a fi mai eficienți decât alții atunci când este vorba de eludarea blocajelor. Vei găsi cele gratuite care funcționează efectiv cu restricții geografice. Cu toate acestea, este posibil ca unii dintre serverele lor să nu poată accesa un canal de streaming atunci când are loc o oprire. Acesta este un motiv suficient de bun pentru a investi într-o VPN premium de renume. Am mers înainte și am încercat 4 dintre cele mai bune VPN-uri pentru a vă ajuta să scăpați de restricțiile de oprire. Verificați-le într-o analiză detaliată mai jos.

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN

Cu ExpressVPN, aveți peste 1000 de servere pentru a alege dintre 94 de țări, inclusiv zeci în Statele Unite. Aceasta înseamnă că aveți mai multe opțiuni pentru a vă păstra locația și pentru a accesa canale înnegrite în direct, oriunde v-ați afla. Mai mult, atunci când vă conectați la orice server, veți primi o criptare AES de 256 biți. Dispozitivul dvs. va fi protejat în orice moment și identitatea dvs. va fi mascată. Puteți naviga pe internet în mod anonim, fără să vă faceți griji cu privire la spionajul ISP în activitățile de pe internet. Iată mai multe:

Pro-uri

 • Acces facil la Netflix.
 • Funcționează în China.
 • Garanție de 30 zile înapoi.
 • Serviciu de asistență 24/7.
 • Utilizează criptarea AES de 256 biți.
 • Acces nelimitat la video, social media, muzică și jocuri.
 • Conectați-vă în mai mult de 90 de țări.
 • Permite P2P / Torrenting.
 • 128+ locații server.

Contra

 • Putin cam scump.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN – Top 5 VPN

NordVPN vă oferă unele dintre cele mai unice caracteristici și tehnologii de securitate pentru a vă asigura confidențialitatea. Acestea oferă Cybersec, o caracteristică care vă protejează dispozitivul de malware, viruși și orice software rău intenționat. În plus, trebuie să reorientezi traficul prin două servere VPN simultan. Dublați serverele, dublați criptarea.

Obținerea aplicației este destul de ușor. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul lor oficial și veți găsi o versiune pentru toate sistemele de operare majore. După ce îl obțineți, veți observa cât de ușor de utilizat este acesta. Trebuie doar să vă conectați și să selectați o locație din cele 52 de țări din listă. Totul este gata. Vezi mai multe despre această VPN impresionantă mai jos:

Pro-uri

 • Fără politici de jurnal.
 • Conectați 6 dispozitive în același timp.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Accesați 5100 servere peste tot în întreaga lume.
 • VPN dublu.
 • Cybersec.

Contra

 • Are momentele sale lente.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun VPN

BulletVPN aduce securitatea la un nivel cu totul nou. Este destul de nou pe piață, așa că nu veți găsi atât de multe servere din lista sa. Cu toate acestea, este încă unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat vreodată. Nu numai asta, dar aplicarea lor este atât de simplă. Nu lăsa simplitatea să te păcălească. Are tot ce ai nevoie și te poți conecta ușor fără să ai o problemă. Sunt destul de sigur că această VPN are multe mai multe de oferit în următorii ani. Dă-ne un pic mai multe servere și vei fi pe primul loc în cel mai scurt timp. Mai multe despre BulletVPN:

Pro-uri

 • 3-dispozitive pot fi conectate simultan.
 • Interfață de utilizator simplă și simplă.
 • Suport rapid și receptiv.
 • DNS inteligente gratuite.
 • Politica Zero Logs
 • Viteză nelimitată / lățime de bandă / comutare server

Contra

 • Nu prea multe servere cu care să lucreze.

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

SurfShark este una dintre noile intrări în lumea confidențialității online. Cu toate acestea, a avut un impact încă de la lansarea către serviciile pe care le oferă. Cu serverele sale ultra rapide și aplicațiile ușor de utilizat, acest furnizor VPN se apropie treptat de veterani.

SurfShark oferă peste 800 de servere din întreaga lume, ceea ce înseamnă că puteți atinge sute de canale geore-restricționate printr-o apăsare a unui buton. Mai mult, primiți conexiuni nelimitate sub un singur abonament. Cu alte cuvinte, puteți împărtăși contul cu toți prietenii și familia. Dar așteaptă, există mai multe:

Pro-uri

 • Servere în peste 50 de țări.
 • Comutator ucider disponibil.
 • Conexiuni simultane nelimitate.
 • Păstrează zero jurnaluri.
 • Funcționează cu Netflix și BBC iPlayer.
 • Viteze super rapide.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Aplicații simple, dar complet caracterizate.

Contra

 • Abonamentul lor lunar este destul de scump.

Cum să ocoliți oprirea folosind proxy-uri inteligente DNS

Puteți utiliza, de asemenea, serviciile proxy Smart DNS pentru a evita obținerea de culoare neagră. În acest caz, nu primiți o nouă adresă IP. Doar acele adrese URL care vă dezvăluie locația către canalul de streaming vizionat sunt redirecționate.

Așa cum se întâmplă cu un VPN, nu puteți evita ocolirile dacă aplicația de streaming utilizează GPS sau servicii de localizare. De exemplu, aplicația MLB.tv pe dispozitivele iOS și Android este capabilă să vă detecteze locația utilizând GPS-ul. Cu toate acestea, puteți totuși să ocoliți oprirea MLB pe PC, Mac, PS4, Xbox, Roku, Apple TV și chiar televizoarele inteligente folosind aceste instrucțiuni.

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți cu un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă ocolirea întreruperilor.
 2. După ce ați creat contul dvs. DNS inteligent, trebuie să schimbați adresa serverului DNS primar și secundar al dispozitivului de streaming. Alternativ, puteți configura Smart DNS direct pe router. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale.
 3. Acum săriți la MLB.tv, NFL Game Pass, NHL.tv sau folosiți aplicațiile native.
 4. Urmăriți orice joc fără întreruperi.

Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă evitarea restricțiilor NHL, NFL, UFC, NBA și MLB. Le puteți încerca gratuit înregistrându-vă pentru un proces de 7 zile. Nici nu trebuie să completați informațiile cardului dvs. de credit pentru a vă înscrie.

Transmiterea canalelor cu restricții de blocare

S-ar putea să apară blocaje în timp ce transmiteți următoarele canale:

 • Fotbalul Colegiului NCAA
 • ESPN3
 • Fox Sports Go
 • NBC Sports 
 • UFC.TV 
 • NBA League Pass
 • NHL.TV
 • MLS
 • MLB.TV
 • NFL Game Pass
 • Hulu Live TV
 • FuboTV
 • Sling TV
 • DirecTV Acum
 • PS Vue
 • YouTube TV

Cum să ocoliți restricțiile de blocare în SUA – Gânduri finale

Așadar, dacă ați avut în vedere tăierea cordonului, dar vă temeți să pierdeți capacitatea de a urmări live echipele preferate, servicii precum ExpressVPN sau Unlocator te va ajuta. Deși trebuie să plătiți pentru aceste servicii, pe lângă canalul de streaming, este totuși mult mai ieftin decât pachetele de cablu costisitoare și contractele pe termen lung ale acestora. Cel mai bun lucru despre toate este că puteți anula aceste abonamente în timpul sezonului sau în orice alt moment.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map