Cum să ocoliți restricțiile de securitate internet și firewall-urile în 2020?

Restricții și firewalluri de școală ocolitoare


Restricții și firewalluri de școală ocolitoare

Filtru web Bypass School – Folosiți un proxy

Puteți utiliza un proxy pentru a ocoli proxy-urile de filtrare web. În mod normal, un proxy web la școală interceptează tot traficul web și îl trimite prin filtrele sale pentru a decide ce trece și ce este blocat. Pentru a ocoli sistemul de filtrare web a școlii, puteți utiliza un proxy, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL proxy și portul „Utilizați un proxy care nu utilizează portul implicit de 80”.

Evitați restricțiile și firewall-urile pentru filtrul web școlar

Când se folosește un port non-implicit, aveți șanse mari ca soluția proxy să funcționeze pentru a ocoli restricțiile de firewall impuse de școli pe site-uri precum Facebook, Yahoo, Google Plus și Youtube. Vă rugăm să consultați lista de proxy de pe acest site pentru proxy-uri disponibile publicului. Rețineți că, pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să aveți drepturi pentru a schimba proxy pe browserele de pe computerul în cauză și nu va face ca toate serviciile, cum ar fi streamingul de camere web să funcționeze.

Deblocați restricțiile de securitate Internet școlare – utilizați VPN

VPN sau Tunnel privat virtual face ceea ce îi spune numele. Creează un tunel virtual prin restricțiile de securitate pe Internet impuse de școală. Un tunel VPN este criptat și funcționează pentru toate site-urile de aplicații și servicii de pe PC, deoarece tot traficul este trimis prin tunelul virtual. Există două modalități de configurare a unui VPN, fie manual, fie folosind o aplicație care face cea mai mare parte a activității pentru dvs. „Dacă furnizorul VPN furnizează o astfel de aplicație”. În ambele cazuri, aveți nevoie de un abonament la un serviciu VPN.

Eu personal folosesc serviciul VPN numit ExpressVPN, au suport și viteză deosebită și au servere aproape oriunde în lume. Acest lucru vă permite să deblocați orice restricții pentru firewall sau filtru web și să utilizați același serviciu acasă pentru jocuri online, regiuni Netflix sau blocaje NHL GameCenter. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN. Așa cum am menționat, ExpressVPN este foarte recomandat.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe Android, iOS, PC sau Mac.
 3. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la orice server.
 4. Aceasta vă va menține adresa IP și veți naviga pe anonimat.
 5. Bucurați-vă de internet gratuit la utilizare la școală, fără nicio limită.

Aruncați o privire rapidă la principalele VPN-uri pentru a evita restricțiile școlare, deoarece voi prezenta mai multe caracteristici despre ele în continuare.

Cele mai bune VPN-uri la Firewall-urile Școlii Circumvent

Există o mulțime de VPN-uri care vă pot ajuta cu problemele dvs. de internet la școală. Cu toate acestea, unii dintre noi sau ar trebui să spun că cei mai mulți dintre noi suntem ispitiți când vedem cuvântul „gratuit” lângă un serviciu. În industria VPN, aceasta este cea pe care ar trebui să o evitați, deoarece va face mai mult rău decât bine. Încercați să nu vă încurajați ofertele ispititoare, nu au multe servere și v-ar putea scăpa de date în timp ce încercați să obțineți o fisură la politica școlii. Vei fi suspendat dacă ești prins. Pentru a evita acest lucru, investiți mai bine în servicii premium. Mai jos, veți găsi tot ce trebuie să știți despre VPN-uri de top pentru școli. Începem.

ExpressVPN

ExpressVPN vine la tine direct din Insulele Virgine Britanice. Nu sunt părtinitor, dar acest VPN este cel mai recomandat furnizor al meu. Rețeaua lor include peste 2000 de servere din peste 90 de țări, ceea ce este considerat a fi un număr imens în comparație cu altele. Dacă vă confruntați cu vreun inconvenient, veți vedea că serviciul lor pentru clienți este excelent și vă vor ajuta în câteva minute prin chat live.

Aplicația lor este foarte ușor de utilizat, veți găsi clienți pe mai multe sisteme de operare importante, cum ar fi Android, iOS, PC, Mac și Fire Stick. Nu mai vorbim de faptul că veți avea până la 5 conexiuni simultane sub un singur cont. Partajați o conexiune VPN cu membrii familiei dvs. sau instalați VPN-ul pe routerul dvs. pentru a răspândi o rețea sigură către oricine vă vizitează casa.

Acest serviciu promite o garanție fără log în momentul în care vizitați web. Datele dvs. rămân private pentru dvs., ExpressVPN apreciază nevoile online ale utilizatorilor săi. Aflați mai multe despre asta parcurgând nostru Examinare ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN este de asemenea o prioritate de utilizare la școală. Această VPN nu acoperă atâtea țări precum ExpressVPN, dar oferă peste 5000 de servere, ceea ce reprezintă un număr destul de mare. Veți găsi că NordVPN are mai multe funcții exclusive decât oricare alt VPN din lista noastră.

De exemplu, ar trebui să verificați dubla lor protecție de date VPN. În loc să redirecționați traficul printr-un server, acesta va fi recondiționat prin două. Aceasta vă oferă o criptare dublă și o protecție mai bună.

Când vorbim despre serverele lor, ar trebui să știți că au cele bine stabilite care ajută utilizatorii, chiar dacă aceștia locuiesc în regiuni extrem de cenzurate. Dacă o țară precum China nu poate restricționa accesul NordVPN, ce ar putea face o școală? Un singur cuvânt, nimic.

Dacă doriți joacă Fortnite la școală în timpul recesiunii, veți putea de acum înainte. Nu mai vorbim de ocolirea restricțiilor regionale și acordarea de acces la canale precum Netflix, Hulu și multe altele. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, aruncați o privire asupra noastră Recenzie NordVPN.

BulletVPN

S-ar putea să observi asta BulletVPN nu are o rețea de server foarte mare, dar asta se datorează faptului că este nou pe piață. Cu toate acestea, după ce verificați caracteristicile sale, vă veți îndrăgosti direct de ceea ce trebuie să ofere. În primul rând, trebuie să vă protejați cu criptări de grad militar și cu cele mai recente protocoale VPN. Când vorbești despre confidențialitate, această VPN îți ascunde adresa IP, astfel încât să poți naviga pe anonimat. Acesta este un factor uriaș atunci când accesați conținut blocat la școală.

Dacă sunteți un streamer, atunci pregătiți-vă platforma pentru serii nelimitate cu serviciul său Smart DNS. Obțineți atât VPN și Smart DNS dacă vă abonați la serviciile BulletVPN. Dacă aveți întrebări, puteți solicita oricând ajutorul echipei de asistență. Sunt întotdeauna gata să vă rezolve problemele la fața locului. Aflați mai multe despre acest VPN în pagina noastră Recenzie BulletVPN.

SurfShark

Surfshark este un alt VPN nou în oraș, care are mai multe de oferit decât puteți înțelege vreodată. După ce accesați site-ul web, veți observa că acestea oferă conexiuni simultane nelimitate sub un singur abonament. Numai asta poate atrage atenția oricui.

Deși este nou, rivalizează cu cei mai buni furnizori VPN din lume cu serviciile sale. Nici IPVanish nu poate debloca Netflix și acesta poate. Cu peste 800 de servere din întreaga lume, veți debloca mult mai mult decât Netflix și Hulu, vorbiți BBC iPlayer, Hotstar și multe altele. Puteți chiar deblochează Youtube la școală cu ușurință dacă operezi cu SurfShark.

Puteți încerca întotdeauna acest furnizor cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile. Citiți mai multe despre Surfshark în această recenzie SurfShark.

Software de securitate web folosit la școli

Mai jos, veți găsi o listă de software pe care școlile le folosesc pentru a vă bloca accesul la mai multe conținut online:

 • iBoss
 • iPrism
 • Meraki
 • Filtrul Lightspeed Web
 • Linewize
 • Cyberoam
 • Net Nanny

Lista site-urilor & Aplicații interzise la școală

Iată o listă cu ceea ce s-ar putea să nu poți accesa în campusul școlii:

 • Stare de nervozitate
 • Snapchat
 • WhatsApp
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Dailymotion

Fire By School School – Studiați bine

Din nou, vă rugăm să nu uitați principalul motiv pentru care sunteți la școală este să obțineți o educație bună. Prin urmare, tratați acest articol ca material educativ și vizitați site-ul ExpressVPN pentru mai multe informații despre proxie și VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map