Cum să ocoliți soluția / remedierea soluției de eliminare a MLB.TV în SUA sau Canada

Evitați MLB Blackout folosind VPN sau Proxy Smart DNS


Evitați MLB Blackout folosind VPN sau Proxy Smart DNS

Actualizați: După cea mai recentă actualizare a aplicației BAT, aplicația forțează utilizarea GPS-ului pe iPhone și iPad, singurele două opțiuni de depășit sunt fie un dispozitiv iOS prăpădit cu închisoare cu o aplicație de spoofing GPS. Sau utilizând o copie de rezervă pentru iTunes pentru a reveni la o aplicație BAT mai veche. Același lucru este valabil și pentru Android, Amazon Fire TV și FireStick.

Bypass MLB.TV Blackout – Noțiuni de bază

Conform MLB.com „Sezonul obișnuit de apariție locală: Toate jocurile live pe MLB.com At Bat ™ sunt supuse blocajelor locale. „Din cauza exclusivităților din Major League Baseball, jocurile live care se desfășoară în fiecare sâmbătă, cu o oră de început programată după ora 1:10 PM ET sau înainte de 19:05 ET ET și în fiecare duminică cu o oră de început programată după ora 17:00 ET, vor fi anulate in Statele Unite.”

Iată o listă cu erorile de blocare ale MLB pe care le puteți obține atunci când încercați să urmăriți online echipa de baseball preferată.

“Ne pare rău. Am stabilit că vă aflați într-unul din teritoriile de televiziune de acțiune ale clubului aplicabile și, prin urmare, sunteți opriți în privința jocului selectat. Audio Live al acestui joc este disponibil ca parte a abonamentului dvs. MLB.TV. “

„Eroare media. Acest joc este temporar indisponibil. Încercați din nou în câteva momente.

“Ne pare rău. Controalele de oprire obligatorii ale radiodifuzorilor nu pot fi efectuate în acest moment. Încercați din nou în câteva momente.

Astfel de jocuri în direct vor fi anulate în fiecare teritoriu aplicabil al televiziunii de domiciliu al clubului (cu excepția anumitor teritorii de televiziune la domiciliu pentru care MLB.com At Bat ™ poate oferi servicii de abonament pe piață). Dacă un joc este înnegrit într-o zonă, acesta nu este disponibil pentru vizualizarea jocurilor live ”. Deci, în esență, trebuie să pară că vine dintr-o locație care nu este Canada sau SUA pentru a evita blocarea MLB. Vezi mai jos pentru mai multe informații despre cele două metode disponibile ocoliți oprirea și echipele la care lucrează.

Arizona Diamondbacks
Phoenix, ArizonaBraves Atlanta
Atlanta, Georgia

Baltimore Orioles
Baltimore, Maryland

Boston Red Sox
Boston, Massachusetts

Cuburi din Chicago
Chicago, Illinois

Soxul alb din Chicago
Chicago, Illinois

Cincinnati Reds
Cincinnati, Ohio

Indienii din Cleveland
Cleveland, Ohio

Colorado Rockies
Denver, Colorado

Tigri Detroit
Detroit, Michigan

Houston Astros
Houston, Texas

Kansas City Royals
Kansas City, Missouri

Los Angeles Angels of Anaheim
Anaheim, California

Los Angeles Dodgers
Los Angeles, California

Miami Marlins
Miami, Florida

Milwaukee Brewers
Milwaukee, WisconsinGemenii din Minnesota
Minneapolis, Minnesota

New York Mets
New York, New York

Yankees din New York
New York, New York

Oakland Athletics
Oakland, California

Philadelphia Phillies
Philadelphia, Pennsylvania

Piratii din Pittsburgh
Pittsburgh, Pennsylvania

San Diego Padres
San Diego, California

Giganții din San Francisco
San Francisco, California

Seattle Mariners
Seattle, Washington

Cardinalii Sf. Ludovic
St. Louis, Missouri

Tampa Bay Rays
Sankt Petersburg, Florida

Texas Rangers
Arlington, Texas

Toronto Blue Jays
Toronto, Ontario

Washington Nationals
Washington DC.

MLB.TV BAT Blackout și locație GPS

Un alt lucru notabil este faptul că o mulțime de aplicații, inclusiv aplicațiile iPad și iPhone BAT folosesc Servicii de localizare GPS pentru a determina locația. Acest lucru rupe ambele soluții de mai jos. A soluție de rezolvare pentru aceasta este să eliminați și să reinstalați aplicația BAT. La deschiderea după reinstalare, când vi se cere dacă doriți să permiteți sau să refuzați accesul la serviciile de locație, vă rugăm să alegeți DENY. 

Soluție de deconectare MLB.TV folosind VPN

VPN, scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, poate fi utilizat pentru a canaliza tot traficul printr-un server care nu este în SUA sau Canada. VPN va funcționa pe toate dispozitivele și computerele dvs. portabile. De asemenea, va funcționa pentru toate dispozitivele de uz casnic dacă aveți un router activat VPN. Practic, VPN vă permite să vă răsfățați locația online și să păcăliți MLB pentru a crede că locuiți în afara SUA. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a ocoli restricțiile de oprire a MLB folosind VPN.

 1. Înscrieți-vă cu un VPN din lista de mai jos.
 2. Descărcați, instalați și lansați aplicația VPN pe computer, Mac, iPhone, iPad sau Android.
 3. Conectați-vă la aplicație folosind contul dvs. VPN.
 4. Apoi, conectați-vă la un server VPN care nu se află în Statele Unite sau Canada.
 5. Acum accesați site-ul web MLB.tv sau lansați MLB în aplicația Bat.
 6. În cele din urmă, urmăriți orice joc MLB pe care îl doriți, fără oprire.

Următoarele Furnizori VPN sunt ale mele alegeri de top cand vine vorba de Soluții de blocare a MLB.tv. ExpressVPN se află în topul listei datorită asistenței clienților de top și a garanției de restituire de 30 de zile.

Corecție MLB.TV pentru oprire folosind proxy DNS inteligent

Un proxy inteligent DNS redirecționează doar o parte din traficul dvs. și funcționează pe toate dispozitivele. Dacă dorești ocoliți blocajele MLB dispozitivele acceptate Apple TV, iOS, Smart TV, PS3, PS4, Roku, WD TV, Xbox 360, Xbox unu, PC și Mac. Deci mai mult sau mai puțin toate dispozitivele. Puteți utiliza următorii pași pentru a evita oprirea MLB folosind proxy-uri inteligente DNS.

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu proxy Smart DNS care acceptă ocolirea restricțiilor de oprire a MLB.
 2. Apoi, configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Acum, accesați site-ul web MLB sau lansați aplicația și conectați-vă utilizând contul dvs. MLB.tv.
 4. În cele din urmă, urmăriți orice joc MLB pe care îl doriți, fără oprire.

Folosesc un serviciu proxy Smart DNS numit Unlocator de câțiva ani acum. Probabil sunt cele mai bune DNS inteligente pe care le puteți folosi pentru a obține MLB, NBA, NHL și chiar oprirea NFL din SUA sau Canada. Vă puteți înscrie la un proces gratuit de unlocator de 7 zile, fără a fi necesară înregistrarea unui card de credit. la configurare și asistență este minunat.

Dispozitive compatibile MLB.TV

Mai jos este o listă cu tot dispozitivul pe care puteți instala aplicația MLB.tv.

 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • Roku
 • Amazon Fire TV
 • FireStick
 • PS4
 • PS3
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • WD TV
 • Chromecast
 • Android
 • PC
 • Mac

Redactarea restricțiilor de eliminare a MLB – Sfaturi & trucuri

 • Dacă urmăriți MLB.TV pe PC sau Mac, asigurați-vă că ștergeți cookie-urile browserului dvs. și reîmprospătați pagina pe care jocul este activat după ce configurați VPN sau Smart DNS.
 • În cazul în care utilizați VPN, conectați-vă întotdeauna la același server VPN atunci când doriți să urmăriți jocuri înnegrite.
 • Pe televizorul dvs. Samsung Smart, este posibil să fie nevoie să dezinstalați și apoi să reinstalați aplicația MLB pentru a evita cu succes blocajele MLB.
 • Dacă utilizați Smart DNS pentru a urmări jocuri de oprire, nu veți pierde accesul la alte canale americane, chiar și după ce configurați Smart DNS pe dispozitivul dvs..
 • Puteți utiliza contul dvs. MLB interesant pe lângă VPN sau Smart DNS, adică nu este necesar să vă înscrieți pentru un nou cont MLB.tv..
 • În cazul în care vă confruntați cu probleme, contactați întotdeauna asistența VPN sau serviciul Smart DNS.

Evitați MLB Blackout – concluzie

Pe scurt, atât VPN, cât și Smart DNS vă vor permite să urmăriți jocuri înnegrite, indiferent de locul în care locuiți. Ceea ce alegeți este apelul dvs. Verificați listele de beneficii și efectuați apelul. Ambele sunt extrem de ușor de configurat și configurat. Dacă aveți feedback, vă rugăm să îl împărtășiți în casetele de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map