Cum să partajați conexiunea VPN pe Mac OS

Cum să partajați conexiunea VPN Mac


Cum să partajați conexiunea VPN pe Mac OS

Transformă-ți Mac-ul într-un router VPN virtual

Configurarea unei conexiuni VPN pe Mac-ul dvs. este destul de ușor. Trebuie doar să vă înscrieți la un serviciu VPN și să descărcați aplicația dedicată pe Macintosh. Cu toate acestea, transformarea ta MacOS într-un router virtual este partea complicată.

Vedeți, există o mulțime de motive pentru care trebuie să faceți acest lucru. În primul rând, este posibil să aveți un dispozitiv de streaming pe care doriți să deblocați conținut restricționat. Da știu asta aceste dispozitive nu sunt compatibile nativ cu VPN-urile. De aceea, ai putea instalați un VPN pe routerul dvs. sau partajați o conexiune VPN de pe Mac. Dacă configurarea unui VPN pe routerul dvs. este greu de înțeles, permiteți-mi să vă învăț cum să obțineți o conexiune VPN de pe Mac.

Dar mai întâi, trebuie să știi asta Mac-urile sunt destul de limitate. Fiind conectat la o rețea Wi-Fi nu vă permite să partajați simultan una. Cu toate acestea, puteți face acest lucru dacă conectați dispozitivul la o Adaptor wireless sau direct la internet cu un cablu Ethernet. După ce alegeți una dintre aceste metode, urmați pașii de mai jos.

 1. În funcție de alegerea dvs., faceți următoarele:
  • Introduceți butonul Adaptor Wi-Fi în Mac.
  • Conectați-vă Mac-ul cu Ethernet.
 2. După aceea, îndreptați-vă către „Preferințe de sistem”.Preferințe de sistem
 3. Acum, alege „Sharing“.Faceți clic pe Distribuire
 4. Selectați „Partajare pe Internet”.
 5. Apăsați pe „Distribuie conexiunea de la:” și alege [conexiunea VPN L2TP pe care ai activat-o].
 6. După aceea, alegeți cu ce dispozitive doriți să vă conectați „La computere care folosesc:” Selectați „Ethernet sau Wi-Fi”. în funcție de alegerea inițială.internet sharing-mac
 7. Click pe „Opțiuni Wi-Fi” și trimiteți detaliile conexiunii dvs. partajate.
 8. Lovit “O.K” și atingeți “Start”.Activați Internet Sharing Mac
 9. Ați împărtășit cu succes o conexiune VPN prin MacOS.

Cel mai bun serviciu VPN pentru partajarea conexiunilor VPN Mac

VPN-uri au o mulțime de beneficii pentru toți cei care se conectează la internet. Folosesc VPN-uri tot timpul, mai ales când navighez pe web. Îmi asigură activitățile anonimatul complet si ultimele criptări de grad militar pentru securitate supremă.

Nu răsfoiesc temându-mă că cineva mă spionează. Am un adresa IP ascunsă si eu pot roam pe web în mod anonim fără să fiu nevoit să mă uit tot timpul peste umăr.

Nu sunt aici pentru a mă bucura de experiența mea pe internet, vă arăt doar ce vă lipsește dacă nu folosiți o VPN. Dacă sunteți convins, permiteți-mi să vă arăt ce să cauți într-un VPN înainte de a investi într-unul:

 • Servere: Când vă abonați la un serviciu VPN, asigurați-vă că acoperă o mulțime de țări în rețeaua sa de servere. În caz contrar, nu veți putea deblochează anumite servicii și site-uri de streaming.
 • Viteză: Există furnizori VPN care oferă peste 5000 de servere din întreaga lume. Cu toate acestea, le-am testat serverele și sunt destul de lent. Nu este un lucru bun atunci când alegeți un VPN. Alegeți unul cu viteză rapidă dacă sunteți un streamer sau un jucător avid.
 • Suport pentru chat: VPN-ul pe care decideți să-l utilizați trebuie să aibă un suport de chat fiabil echipa care îți poate rezolva problema în orice moment. Asigurați-vă că includ chat live în serviciile lor, astfel încât problema dvs. să fie îngrijită la fața locului.
 • Zero-Trafic-Log: Un VPN credibil adoptă un politică strictă fără jurnal. Asta înseamnă companie nu colectează datele și nu le stochează pentru utilizare viitoare. Este foarte critic să folosești o VPN care să permită acest serviciu, în special în țările în care guvernul interferează foarte mult în activitatea VPN. Aceasta include SUA, Marea Britanie, Noua Zeelandă și altele.
 • VPN-alternativă: Proxy-urile DNS inteligente au un impact imens asupra deblocarea canalelor restricționate. Spre deosebire de VPN-uri, acestea acoperiți toate dispozitivele, cum ar fi PlayStation, Xbox, Roku, Apple TV și Chromecast. Ele pot fi și ele configurat pe routere. Cu toate acestea, acest serviciu este doar pentru ocolind restricțiile regionale, nu veți primi un strat suplimentar de securitate așa cum faceți cu un VPN.

Pe Mac-ul meu, folosesc ExpressVPN. Are un foarte interfață ușor de utilizat și nu este nevoie să fiți pricepuți în tehnologie pentru a naviga deloc. Pentru a adăuga o vișină deasupra, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care serviciul său nu a fost în conformitate cu așteptările dvs. Acestea fiind spuse, uitați-vă la altele cele mai bune VPN-uri pentru MacOS în tabelul de mai jos.

Cum să partajați conexiunea VPN pe Mac

Vedea? Partajarea unei conexiuni VPN nu este atât de dificilă dacă ai un tutorial cuprinzător care să te îndrume. Acum, nu mai rămâne decât să alegi un serviciu VPN cu care să funcționezi. Încerca ExpressVPN, ei oferă un aplicație ușor de utilizat pentru Mac. În cele din urmă, după ce încercați acest ghid, spuneți-mi totul despre experiența dvs. Împărtășește-l în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map