Cum să privesc Sunt o celebritate 2019 live online

Cine intră în junglă? Va fi Caitlyn Jenner? Ian Wright? Va trebui să acordați ITV-ului Sunt o celebritate: scoate-mă de aici pentru a afla. Spre disperarea multor iubitori de aventură care trăiesc în străinătate, sunt o celebritate disponibilă doar pe ITV, care se întâmplă să fie geo-blocat în afara Regatului Unit. Spectacolul a câștigat 12 milioane de spectatori în ultimul sezon. Cu toate acestea, vom urmări să creștem asta pe măsură ce înveți cum să faci urmăriți sunt un sezon 19 de celebritate oriunde pe 17 noiembrie 2019, oriunde.


Cum să mă uit eu sunt o celebritate în direct online

Cum să mă uit eu sunt o celebritate în direct online

ITV Hub – Un serviciu de streaming în Marea Britanie

Motivul pentru care am venit cu acest ghid este că ITV este disponibil doar în Regatul Unit. Canalul a avut mai mult de 29,3 milioane de utilizatori înregistrați până la sfârșitul lunii iunie 2019. Dar ce zici de cei care locuiesc în străinătate? De ce ar indica poziția lor geografică ce pot sau nu pot accesa pe internet?

Vedeți, ITV este unul dintre acele canale examinați adresa dvs. IP pentru a stabili dacă veți vedea sau nu conținutul acestuia. Ca canal bazat în Marea Britanie, cu acoperire permisă doar pentru rezidenții din Marea Britanie, veți avea nevoie de IP britanic adresa pentru a opera.

Dacă sunteți peste mări, un IP britanic este ceea ce vă lipsește. Prin urmare, veți obține acest lucru mesaj geo-eroare după ce încercați să transmiteți un videoclip pe site-ul canalului:

„Ne pare rău! Am detectat că sunteți în afara Regatului Unit. Hub-ul ITV este disponibil numai pentru vizualizare în Marea Britanie. ”Geo-eroare IT Hub Hub

După cum am menționat, asta se va schimba în aproximativ 3 minute. Continuați derularea și aflați cum să urmăriți că sunt o celebritate în 2019 live oriunde.

Sunt o celebritate – scoate-o din Marea Britanie

A rețea virtuală privată, sau VPN, se extinde pe o rețea publică sau partajată și acționează ca un tunel, astfel încât să puteți schimba date în siguranță și anonimat pe Internet ca și cum ai fi conectat direct la o rețea privată. Conectează dispozitivul la serverele sale și anulează întregul trafic prin serverul pe care l-ai ales.

Apoi obțineți IP-ul țării în care se bazează serverul selectat. Acest lucru vă permite să accesați tot conținutul disponibil în țara respectivă. Urmați acești pași pentru deblochează ITV-ul Sunt o celebritate folosind o VPN:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este Inscrie-te pentru un serviciu VPN.
 2. Următorul tu creați un cont VPN.
 3. Descărcați și instalați Aplicație VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți în joc sunt o celebritate.
 4. Lansați aplicația și conectați-vă la un VPN server în Marea Britanie.
 5. După ce vă conectați la un server din Marea Britanie, veți primi un provizoriu Adresa IP Britsih asta face să pară că te-ai localizat în Marea Britanie.
 6. Acum că aveți un IP britanic, puteți accesa cu ușurință ITV și urmăriți sunt o celebritate oricând doriți.

Cu ExpressVPN, toate tipurile de conținut pot fi puse la dispoziția dvs. indiferent de locul în care vă aflați. Acest furnizor de servicii este plin de caracteristici excelente și folosește o parte din cele mai bune metode de criptare.

Serviciile excelente și stricte ale ExpressVPN Politica „Fără jurnale” faceți ceea ce este astăzi pe piață. Aruncați o privire la ceilalți furnizori de servicii enumerați în tabelul de mai jos.

Cum să mă uit Sunt o celebritate în afara Regatului Unit folosind un proxy DNS inteligent

Puteți ocoli geo-restricțiile în două moduri: primul a fost printr-o VPN, iar al doilea prin a Proxy DNS inteligent. Ambele ocolesc geo-restricțiile și vă oferă acces la conținut care, în mod normal, nu vă este disponibil acolo unde vă aflați.

Cu toate acestea, un DNS inteligent nu vă criptează datele și nu vă schimbă adresa IP. Acesta anulează doar traficul responsabil determinarea geolocalizării dvs., ceea ce îți oferă un upgrade de viteză.

Oricum, un DNS inteligent se termină, iar conținutul pe care îl doriți este deblocat. Iată cum îl folosești Urmărire Sunt o celebritate pe ITV în afara Regatului Unit:

 1. În primul rând, du-te la Unlocatorși înscrieți-vă la un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul ITV.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul ITV, inclusiv eu sunt o celebritate.

Cele mai bune Smart DNS de pe piață ar trebui să fie Unlocator. Este ușor de configurat și nu restricționează lățimea de bandă. În plus, este excelent pentru streaming iPlayer, Amazon Prime, Netflix și ITV din întreaga lume. Unlocator are, de asemenea, o echipă de asistență rapidă, eficientă și cu cunoștințe, pregătită să răspundă la toate întrebările dvs..

#IACGMOOH – Cast

Sunt o celebritate s-a întors cu un nou sezon și câteva noi celebrități strălucitoare Duminică, 17 noiembrie 2019. Toate celebritățile participante își vor schimba viața de lux pentru elementele de bază și Trialuri Bushtucker,

Dar de fiecare dată când apare un nou sezon, principala întrebare constă în: Cine sunt celebritățile? Lista oficială a apărut 11 noiembrie 2019 și arată așa:

 • Adele Roberts
 • Andrew Maxwell
 • Caitlyn Jenner
 • Ian Wright
 • Jacqueline Jossa
 • James Haskell
 • Kate Garraway
 • Myles Stephenson
 • Nadine Coyle
 • Roman Kemp

Urmăriți Sunt un celebru online în direct

Țineți pasul cu tot ce este acțiunea Junglei și urmăriți cele mai importante momente din seriile trecute din orice parte a lumii, deblocând ITV cu un VPN. Seria 2019 va difuza cel mai probabil în jur 22 de episoade urmând tradiția.

Aveți ocazia să nu pierdeți niciuna dintre ele cu un VPN sau un Smart DNS. Faceți cunoștință cu celebritățile care intră în junglă, urmăriți interviuri exclusive și aflați cine câștigă indiferent unde vă aflați în lume. Îți place line-up-ul celebrităților? Cine credeți că va câștiga acesta? Împărtășește-ți gândurile în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map