Cum să privești Voot în afara Indiei

Cum se deblochează Voot în SUA, Marea Britanie, Australia, Emiratele Arabe Unite, Noua Zeelandă sau oriunde în afara Indiei? Voot este, probabil, cel mai popular serviciu de streaming din India și, cu doar un an și jumătate în serviciu, platforma video on demand încă mai are multe de așteptat. Serviciul de streaming este de asemenea recent rebranțat, astfel încât utilizatorii se obișnuiesc încă cu noua sa identitate. Voot are o mulțime de planuri prevăzute pentru 2018, începând cu lansarea serviciului său premium. Serviciul intenționează să ofere cel mai recent conținut exclusiv abonaților săi premium și, de asemenea, să ajungă la audiența sa internațională, oferind până la 50.000 de ore de videoclipuri de la compania sa mamă, biblioteca Viacom 18, precum și canale TV care vor fi adaptate pentru fiecare piață cheie.


Cum să privești Voot în afara Indiei

Cum să privești Voot în afara Indiei

Voot în străinătate

Dacă sunteți un indian care trăiește în diaspora, atunci este probabil să mâncați un gust al acestui conținut exploziv nou. Singurul obstacol pe care îl puteți găsi în calea dvs. este faptul că ISP-urile din locația dvs. actuală nu pot fi în sprijinul utilizatorilor care circulă prin Voot. Vei ajunge la o eroare care afirmă flagrant că nu vei putea accesa site-ul. Iată ce veți obține:

„Extindem un pas pe rând. Oricât de măgulit și pe cât de dornic să știm cât de dornic să ne consumăm conținutul, lucrăm din greu pentru a vă oferi divertismentul pe care îl meritați. Până atunci, suntem disponibili doar în India. Rămâneți la curent și vă vom contacta atunci când vom fi disponibili în țara dvs. ”Mesaj de eroare Voot

Acesta este un obstacol care poate fi rezolvat, dar numai dacă sunteți la curent cu soluția potrivită de implementat. Pe scurt, trebuie să obțineți o adresă IP indiană pentru a viziona canale indiene precum Voot, SonyLiv și Hotstar în străinătate. 

Utilizarea unui VPN pentru a debloca Voot în afara Indiei

Un serviciu VPN poate fi utilizat pentru a soluționa toate restricțiile pe care le-ați întâmpina atunci când accesați Voot din afara Indiei, deoarece odată ce v-ați înscris cu un furnizor credibil, conexiunea dvs. devine criptată. Aceasta înseamnă că veți putea ascunde activitățile pe care le-ați desfășurat online. Veți putea ascunde toate acestea de furnizorul dvs. de furnizor de servicii Internet, precum și de orice altă parte care ar dori să știe ce aveți de făcut pe Internet. Nimeni nu ar putea să-și dea seama ce ați făcut online, din cauza criptării pe care conectarea la un server de la distanță v-ar putea oferi.

Abonarea la un serviciu VPN înseamnă, de asemenea, că ați devenit anonim online. După ce vă conectați la un server la distanță, adresa dvs. IP se schimbă imediat de la cea reală care reflectă locația dvs. la una virtuală care reflectă locația serverului la distanță ca locație reală. În acest caz, conectarea la Voot din afara Indiei ar însemna abonarea la un furnizor care are servere cu sediul în India. După ce veți face acest lucru, veți putea accesa Voot oriunde s-ar afla în lume.

Există o mulțime de furnizori care pretind că oferă un serviciu în care puteți avea încredere, deși nu au infrastructura necesară pentru a oferi acel nivel de servicii. Mulți dintre ei sunt chiar cunoscuți pentru a face publicitate că serviciul lor este gratuit, pentru a atrage un număr mare de utilizatori neobservători în schema lor. Ceea ce se întâmplă în mod normal cu cei mai mulți dintre acești furnizori „gratuite” este faptul că ajung să ia înregistrări ale activității dvs. de navigare și să vândă jurnalele către companii terțe. De asemenea, sunt cunoscuți pentru că te bombardează cu reclame enervante și prin e-mailuri spammy, pe care nu suntem siguri că nu le vei aprecia.

Cum să faceți Voot în SUA, Marea Britanie, Australia, în afara Indiei cu VPN

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN; unul care are servere în India.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN furnizată în linkul trimis.
 3. Apoi, conectați-vă la un server VPN indian, care vă va acorda o adresă IP indiană
 4. Nu trebuie decât să vizitați Voot și să vizionați tot conținutul indian pe care îl doriți.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Voot în afara Indiei

Pentru a debloca Voot oriunde în lume, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la un serviciu VPN de top pentru India. Pentru a vă ajuta să luați decizia, am rotunjit deja câțiva furnizori încercați și testați, care suntem siguri că sunt suficient de capabili pentru a vă păstra în siguranță de fiecare dată când intrați online.

1. ExpressVPN

Cu aproape un deceniu în industrie, ExpressVPN și-a făcut deja un nume ca fiind cel mai de încredere serviciu VPN de pe piață. Furnizorul are sediul în Insulele Virgine Britanice și a câștigat numeroase premii care își cimentează poziția de furnizor online de securitate numărul unu. Serviciul este binecunoscut pentru serviciul său excepțional pentru clienți, precum și pentru VPN-ul ușor de utilizat care a fost dezvoltat având în vedere utilizatorii pentru prima dată. Furnizorul operează o rețea de aproximativ 2000 de servere, care sunt bine distribuite între diferite țări din lume, inclusiv India. ExpressVPN oferă toate protocoalele VPN majore (OpenVPN, PPTP, IPSec și L2TP) pentru clienții săi, și permite fiecărui abonat să aibă până la 3 dispozitive simultane conectate la un cont. După ce v-ați înscris, vi s-a promis o conexiune care nu are jurnaluri, precum și nici limite privind lățimea de bandă pe care doriți să o utilizați. Serviciul vă permite, de asemenea, să schimbați serverele atât cât doriți, iar dacă optați pentru a utiliza gama specială de servere stealth, va fi aproape imposibil chiar și pentru cele mai multe regiuni cu restricții de pe Internet să vă dați seama că utilizați un VPN . Având în vedere costul ușor mai mare al unui abonament la ExpressVPN, ar putea fi o idee bună să vă înscrieți pentru oferta lor de garanție de returnare de 30 de zile pentru a încerca totul de prima manieră.

2. IPVanish

Nu mulți furnizori dețin toate serverele lor, precum IPVanish. 1000+ servere ale furnizorului sunt monitorizate și controlate direct la sediul central din Florida, ceea ce înseamnă că nu trebuie să se consulte cu alte companii terțe ori de câte ori ceva nu merge bine. Rețeaua lor modestă de servere are până la 40.000 de IPS și, de asemenea, se știe că sunt printre cele mai rapide servere la care vă puteți conecta. Jucătorii online avizi preferă de fapt serviciul, pentru că nu vor experimenta nicio formă de întârziere, în comparație cu ceea ce se întâmplă în mod normal cu alți furnizori. IPVanish este, de asemenea, cunoscut că se integrează bine cu Kodi. Acest lucru vă va permite să transmiteți fluxul de conținut prin cele mai populare suplimente Kodi și, de asemenea, să deblocați Voot de oriunde v-ați afla. Dacă aveți un număr relativ mare de dispozitive pe care doriți să le protejați prin VPN, probabil că veți găsi această capacitate a furnizorilor de a avea până la 10 conexiuni simultane pe nume de utilizator foarte utile. De menționat este și aplicația VPN a IPVanish. Furnizorul utilizează versiuni ale acestui software cu temă verde care are diverse versiuni disponibile pentru descărcare. Ar trebui să-l puteți rula pe dispozitivele dvs. bazate pe Windows, iOS, Mac OS, Linux și Android fără probleme. IPVanish are o opțiune unică de garantare a returnării banilor de 7 zile, care vă permite să testați serviciul înainte de a lua decizia finală.

3. NordVPN

În listă, avem NordVPN, un furnizor din Panama care este renumit pentru funcția de criptare dublă. Selecția furnizorilor de peste 4000 de servere înseamnă că este în măsură să facă posibilă clienților săi să transmită date prin două servere în loc de una, îmbunătățind astfel nivelul de criptare a datelor. Acesta nu este singurul avantaj pe care utilizatorii îl scot din faptul că au la dispoziție o rețea atât de mare. Abonații NordVPN sunt de asemenea capabili să aleagă ce servere să se conecteze dintr-o listă de servere specializate unde serverele sunt optimizate pentru performanță. Aceste servere din listă sunt clasificate în ordinea celor mai bune pentru jocuri online, torrenting, descărcări de fișiere, precum și streaming. Indiferent de orice veți fi online, NordVPN vă garantează că niciuna dintre înregistrările dvs. de navigare nu va fi păstrată prin politica lor de jurnal zero. Serviciul permite, de asemenea, până la 6 conexiuni simultane și oferă toate cele 5 protocoale de tunel pentru care puteți alege. NordVPN este capabil să deblocheze Voot din afara Indiei. Pentru a proba serviciul lor premium, totuși, va trebui să vă înscrieți la garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

Rezumat despre cum să deblochezi Voot în afara Indiei

Nu există niciun motiv să nu pierdeți niciuna din seriile și filmele oferite de Voot. Să fii în afara Indiei nu mai este o piedică atât timp cât știi la ce serviciu VPN să te abonezi. Puteți conta pe ExpressVPN, IPVanish sau NordVPN pentru a debloca Voot în afara Indiei pentru dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map