Cum să remediați cu ușurință eroarea de proxy Netflix Unblock-US

Netflix a purtat un „război” la serviciile proxy inteligente DNS și Deblocați-SUA este unul dintre cei afectați. Deblocați-SUA, împreună cu alte servicii proxy inteligente DNS au încercat fix cel infam Eroare de proxy Netflix, pentru ca utilizatorii să poată să își desfășoare activitățile online obișnuite. Furnizorul Smart DNS Unblock-Us a căutat modalități de a face ocoli interzicerea proxy-ului Netflix, cu toate acestea, utilizatorii săi încă au primit un mesaj de eroare când încercați să accesați Netflix SUA.


Până când Unblock-US găsește o soluție permanentă, utilizatorii pot ocoliți Eroare de proxy Netflix mesaj inca o data datorita solutiilor pe care le-am gasit. Am testat multe metode de deblocare a Netflix-ului american în afara SUA. ExpressVPN și Unlocator s-au dovedit a fi cele mai fiabile soluții la schimbarea regiunii Netflix în SUA.

Deblocare-eroare proxy Netflix din SUA - Cum să remediați cu alternativa VPN

Deblocare-eroare proxy Netflix din SUA – Cum să remediați cu alternativa VPN

Eroare de proxy Netflix 

Proxy-urile VPN și Smart DNS au fost de mult timp cele mai fiabile metode ocolind restricțiile regionale și deblocarea canalelor care sunt de obicei blocate în țara dvs. Multe canale de streaming geo-restricționate au încercat pentru a bloca serviciile VPN și Smart DNS cu rate diferite de succes. În 2016, Netflix a anunțat că va restricționa utilizarea unui proxy VPN sau Smart DNS pentru a schimba regiunile Netflix, afirmând:

„Cei care folosesc proxy și deblocatori vor putea accesa serviciul numai în țara în care se află în prezent.”

Veți fi capabil să accesați și să transmiteți în flux regiunea dvs. locală Netflix. Dacă încercați altceva, veți întâlni următoarele Eroare de proxy Netflix mesaj:

„Se pare că folosești un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. ”

Multe servicii VPN / Smart DNS nu au reușit ocolirea sau remedierea erorii pentru utilizatorii lor datorită noii politici Netflix. Pot confirma * existența unei metode care poate Deblocați și transmiteți fluxul american Netflix oriunde în afara Americii. Acest funcționează Netflix VPN este ExpressVPN.

* Începând cu 20 mai 2019.

Deblocare-eroare proxy Netflix din SUA – Remediază cu un VPN

Dacă Unblock-US sau alte servicii proxy Smart DNS vor putea găsi o soluție permanentă pentru eroarea de proxy nu este încă identificată. Netflix este serios în legătură cu represiunea sa pe proxy. Blocarea VPN-urilor este o poveste diferită. Furnizorii VPN funcționează diferit față de proxy-urile Smart DNS. Cu un DNS inteligent, este mai greu pentru Netflix să detecteze dacă utilizați sau nu un VPN.

 • Noua „politică” a Netflix împotriva proxy-urilor Smart DNS și a serviciilor VPN m-au făcut să folosesc ExpressVPN la deblochează și urmărește American Netflix în afara SUA.
 • Conectarea la un server VPN american deblochează simultan toate canalele americane. Urmăriți US Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu sau ABC Go cu o configurație VPN.
 • În plus, un VPN vă permite să ocolesc blocurile geografice. De asemenea, funcționează un VPN criptare completă a traficului, protejând activitățile online de la potențiali furași.
 • VPN-urile, spre deosebire de proxy-urile Smart DNS, nu sunt afectate de Deturnarea DNS și proxy transparente.

ExpressVPN promoții o perioadă de restituire a banilor de 30 de zile în care îți poți primi banii înapoi în caz că nu ai fost fericit. Pe măsură ce lucrurile stau, nu trebuie să parcurgi acel drum, deoarece furnizorul companiei continuă să-și arate capacitățile de deblocare Netflix american.

Cum să obțineți American Netflix în străinătate cu VPN

Mai jos sunt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a debloca Netflix SUA în străinătate.

 1. Abonați-vă la un furnizor de servicii VPN pe care îl puteți descărca pe orice dispozitiv.
 2. După ce creați un cont VPN, conectați-vă pentru a activa aplicația.
 3. Căutați un server VPN american.
 4. Conectați-vă la acel server american.
 5. Acuma poți încercați să vizitați site-ul sau aplicația Netflix.
 6. Dacă are succes, veți putea transmite conținutul Netflix american.

Cel mai bun VPN

Dacă doriți o șansă bună să deblocați Netflix SUA, mai bine vă înscrieți ExpressVPN. Cu această VPN, știți că veți asigura deblocarea Netflix-ului american în străinătate. Ce este interesant despre ExpressVPN este că oferă utilizatorilor proxy-uri inteligente DNS care sunt compatibile cu un număr mare de dispozitive PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV și routere. O astfel de alternativă este esențială, deoarece niciunul dintre aceste dispozitive nu are clienți VPN, ceea ce înseamnă că nu puteți instala direct o VPN pe ele.

Rezolvarea erorii Netflix din SUA – Soluție proxy inteligentă DNS

Dacă aveți Probleme de eroare proxy Netflix cu Unblock-Us, puteți utiliza alte servicii Smart DNS.

Am testat recent multe dintre ele. Momentan, pot schimbă-mi regiunea Netflix în SUA folosind Unlocator. Vă puteți înscrie cu Unlocator gratuit. perioada de încercare este de șapte zile, ceea ce vă oferă mai mult decât suficient timp pentru a le testa serviciul.

 • Un proxy DNS inteligent este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de streaming. Evitați eroarea de proxy pe iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac sau Roku.
 • Tu nu trebuie să modificați setările rețelei oricând doriți să vizionați un canal de streaming dintr-o altă regiune.
 • Nici o criptare a traficului pe Internet nici modificările adresei IP nu sunt implicate atunci când utilizați Smart DNS.

Deci, dă Unlocator încercă dacă vrei să continui deblocarea Netflix-ului american în afara SUA. Acest proces de înscriere nu are nevoie de card de credit.

Cum să remediați eroarea de proxy Netflix pentru deblocare-SUA – Utilizați alternativa VPN

Deblocarea-SUA ar putea găsi în cele din urmă soluție fixă ​​pentru eroarea de proxy Netflix. Între timp, puteți trece la un VPN sau Proxy DNS inteligent la modificați-vă regiunea Netflix și schimbă-l pentru a se potrivi cu cel al SUA.

După ce ați citit acest lucru, ce soluție vă vedeți folosind? Acum, în cazul în care le-ați încercat pe oricare dintre acestea, împărțiți în secțiunea de comentarii de mai jos cât de utilă a fost metoda – pe care ați folosit-o.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map