Cum să remediați eroarea detectată VPN Hotstar

Din ce în ce mai multe canale de streaming au adoptat abordarea pe lista neagră a VPN ca o modalitate de a minimiza încălcările drepturilor de autor. Mulți expați indieni au raportat erori VPN atunci când încercau să acceseze Hotstar din străinătate și pentru asta suntem. Aflați cum puteți remedia eroarea detectată VPN Hotstar în ghidul de mai jos.


Cum să remediați eroarea detectată VPN Hotstar

Cum să remediați eroarea detectată VPN Hotstar

De ce primesc eroarea VPN Hotstar?

Multe platforme de streaming blochează accesul la serviciile lor, iar Hotstar nu face excepție. Gigantul de streaming a impus geo-restricții pentru a respecta cerințele producătorului conținutului, pentru a reduce încălcările drepturilor de autor și pentru a evita piratarea conținutului. Din toate aceste motive, veți primi următorul mesaj de eroare „Conținut Indisponibil. În prezent, conținutul nu este disponibil în regiunea dvs..“

Alternativ, s-ar putea să vi se prezinte acest „Uh-oh, nu putem reda din cauza restricțiilor geografice”.

Oricine încearcă să acceseze Hotstar din străinătate va fi blocat. Cu excepția cazului în care ne face elf un furnizor de servicii VPN. Un VPN este garantat să ocolească restricțiile impuse Hotstar, permițând utilizatorilor accesul la serviciile sale indiferent de circumstanțe. Nu prea știau acești utilizatori internaționali, că, chiar și cu un VPN, ar putea întâmpina un alt mesaj de eroare care scrie: „Se pare că folosești un deblocat sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați aceste servicii și încercați din nou. Dacă continuați să vedeți acest lucru după ce ați oprit proxy-ul, vă rugăm să ne contactați la [email protected]. “

VPN detectat eroare hotstar

VPN detectat eroare hotstar

Cum știe Hotstar că folosesc un VPN?

În aparență, Hotstar a început lista neagră a adreselor IP VPN la fel BBC iPlayer și Sky Go. Aceasta înseamnă că, chiar dacă sunteți conectat la o VPN, puteți primi în continuare mesajele de eroare enumerate mai sus. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că VPN-ul dvs. nu funcționează, ci este.

Se pare că vă conectați la internet ca și cum v-ați afla în India, dar VPN pur și simplu nu funcționează cu Hotstar. Conectarea la un server VPN diferit din India ar putea ajuta la remedierea problemei. Dar, dacă nu, este posibil să doriți să începeți să căutați un nou furnizor de servicii VPN. Să aruncăm o privire la cele mai bune servicii VPN care funcționează cu Hotstar.

Cel mai bun VPN pentru Hotstar

Există multe VPN-uri care promit servicii excelente, precum și rezultate garantate, dar foarte puțini sunt în conformitate cu afirmațiile lor. Pentru a debloca servicii de streaming majore precum Hotstar, aveți nevoie de un furnizor VPN de calitate premium. După examinări și testări atente, am ajuns la concluzia că  ExpressVPN este cel mai bun serviciu VPN pe care îl puteți utiliza pentru a bate restricțiile regionale. Vedeți unele dintre cele mai importante funcții ale acestui furnizor:

 • Deblocați cu succes conținutul de peste mări
 • Oferă software ușor de utilizat pentru dispozitivele care rulează pe Android, Linux, Windows, Mac și iOS
 • Oferă o garanție de returnare de 30 de zile
 • Permite până la 3 conexiuni VPN simultane
 • Oferă asistență 24/7 pentru clienți

Acum, dacă sunteți încă pe gard, dacă ar trebui să vă abonați sau nu la ExpressVPN, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Alternativă DNS inteligentă

Un proxy Smart DNS este o opțiune pe care nu trebuie să o ignorați dacă un VPN nu vă atrage fantezia. Conectarea la un DNS inteligent vă permite să deblocați site-urile geore restricționate din întreaga lume. Acest furnizor este compatibil cu aproape toate dispozitivele de streaming de acolo. Puteți transmite fluxul Hotstar pe iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV și Xbox. Iată câteva informații despre un DNS inteligent:

 • Un DNS inteligent nu vă schimbă adresa IP.
 • Acest furnizor nu criptează traficul dvs. pe Internet.
 • Nu obțineți anonimatul cu un DNS inteligent.
 • Dacă ISP-ul dvs. folosește proxy transparente sau Deturnarea DNS, atunci Smart DNS nu va funcționa bine pentru dvs..

Dacă doriți să încercați un DNS inteligent, vă recomandăm să luați Unlocator pentru o rotire. Compania oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile și sprijină deblocarea platformelor majore.

Ce este atât de special despre Hotstar?

Am stabilit deja că Hotstar este cel mai popular serviciu de streaming din toată India. De fapt, a devenit aproape o necesitate pentru expații indieni care trăiesc în SUA, Marea Britanie, Canada sau oriunde pe glob. Motivele pentru care cineva ar dori să deblocheze Hotstar și să înlăture eroarea temută sunt multe. Vorbim despre un serviciu care are potențialul de a rivaliza împotriva Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Deși accentul principal al Hotstar este filmele Bollywood și emisiile TV indiene, acesta are o varietate de conținut pentru a oferi spectatorilor săi, cum ar fi Game of Thrones. Dacă sunteți, de asemenea, un fan sportiv care nu este nicăieri în apropierea granițelor indiene, veți găsi în Hotstar serviciul care corespunde așteptărilor dvs. sportive. Fotbal, tenis, Cricket, Kabaddi, Hockey, Formula 1 sunt câteva dintre evenimentele pe care le puteți transmite live online de la Hotstar.

Sfaturi utile

Dacă, din anumite motive, nu accesați Hotstar și serviciul încă nu funcționează pentru dvs., puteți încerca aceste soluții ușor de implementat:

 • În cazul în care utilizați un VPN, încercați să vă conectați la un server VPN diferit. Uneori, câteva adrese IP VPN sunt blocate de Hotstar.
 • Dacă încercați să vizionați Hotstar pe un PC sau Mac, schimbați browserul web pe care îl utilizați. Utilizați Chrome, FireFox, Edge sau Safari.
 • Contactați echipa de asistență a VPN și întrebați-vă dacă vă pot ajuta să evitați interdicția Hotstar.
 • S-ar putea să doriți să luați în considerare înscrierea cu un alt furnizor de servicii VPN dacă toate celelalte nu reușesc.

Remediați eroarea detectată VPN Hotstar – concluzie

Încercați VPN-urile pe care le-am enumerat în articolul de mai sus. Dacă încă nu colaborează cu Hotstar, poate ar trebui să săpați mai departe și să recurgeți la Planul B. Spuneți-ne lăsând un comentariu mai jos cât de util a fost acest ghid pentru dumneavoastră. În cazul în care sunteți la curent cu orice VPN care nu funcționează de fapt cu Hotstar, vă rugăm să ne dați în calcul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map