Cum să te uiți la televiziunea daneză în afara Danemarcei?

Cum să te uiți la televiziunea daneză în afara Danemarcei?


Cum să te uiți la televiziunea daneză în afara Danemarcei?

Cum să urmăriți televiziunea daneză în afara Danemarcei cu VPN

Dacă ați încercat vreodată să difuzați Westworld pe HBO Nordic, veți observa că canalul va afișa o mesaj geo-eroare in schimb. Acest lucru se datorează faptului că serviciul vă poate citi adresa IP și stabiliți că sunteți în afara Danemarcei.

Prin urmare, ceea ce aveți nevoie este un instrument care vă poate schimba adresa IP reală pe una diferită de Danemarca. Rețeaua virtuală virtuală poate face asta pur și simplu conectându-vă la un server din Danemarca. După stabilirea conexiunii dvs., VPN vă va acorda o IP nou din țara pe care ai selectat-o ​​pentru a face să apară ca și cum ai fi cu adevărat acolo.

Acest proces va debloca HBO Nordic și orice alt canal restricționat danez, indiferent unde vă aflați. VPN va de asemenea criptați-vă traficul să vă păstrați identitatea și activitatea online ascunse de orice parte care ar putea fi pânditoare.

Iată cum puteți instala o VPN pe dispozitiv:

 1. Selectați un serviciu VPN extrem de eficient când vine vorba ocolind geo-blocurile. M-am abonat personal ExpressVPN, un furnizor VPN premium cu o rețea de server mare.
 2. După crearea contului dvs., accesați magazinul de aplicații sau site-ul web al furnizorului dvs. pentru a descărca și instala aplicația VPN pe dvs. PC, Mac, tabletă sau smartphone.
 3. Lansați aplicația, conectați-vă și conectați-vă la o danez Server.
 4. Așteptați până când conexiunea este stabilită și îndreptați-vă către canalul pe care doriți să îl urmăriți. Veți observa că nu mai există geo-erori, ceea ce înseamnă că sunteți liber să începeți să faceți streaming.
 5. Pentru a fi clar, acum aveți acces la toate canalele cu restricții daneze, incluzând Mai multe, YouSee, DR TV, TV2 Play și Viaplay. Cu toate acestea, nu puteți urmări nicio emisiune dacă nu v-ați conectat.

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea canalelor daneze

După ce am încercat o serie de servicii VPN gratuite, precum Hola, care au promis securitate, viteză și confidențialitate, am decis, în sfârșit, să-l numesc renunțat și să mă abonez la un plătit serviciu în schimb. De ce? Pentru că mărcile gratuite nu și-au îndeplinit niciunul dintre promisiunile lor și am sfârșit în lipsă destul de multe.

Dar odată ce am început să folosesc ExpressVPN, Nu am întâlnit niciodată nicio problemă încercând să deblochez site-urile web. Asta pentru că compania s-a terminat 3.000 de servere cuprinzând 94 de țări, inclusiv Danemarca. Aceasta înseamnă că puteți evita orice restricții regionale de oriunde în lume.

De asemenea, criptează traficul folosind cel mai puternic protocol de pe piață (AES 256 biți), și urmează o strictă politica fără logare pentru ca nimic să nu poată fi urmărit înapoi la tine.

Dar cel mai important pentru noi, iubitorii de streaming și torenting, ExpressVPN oferă viteze rapide. Pot spune sincer că nu am întâmpinat niciodată probleme de buffering sau eșecuri de conectare.

Oh, și apropo, puteți testa toate aceste caracteristici și multe altele cu funcția Politica de rambursare de 30 de zile. Cu alte cuvinte, puteți obține banii înapoi în termen de o lună de la abonament dacă decideți să nu rămâneți cu ExpressVPN.

De asemenea, recent am publicat o recenzie „Cel mai bun VPN pentru Danemarca”.

Cum deblochează canale daneze în străinătate cu proxy-uri DNS inteligente

În ciuda tuturor acestor avantaje VPN, unii utilizatori preferă utilizarea proxy-urilor Smart DNS. Dacă nu vă gândiți că ISP vă monitorizează activitatea online, veți găsi aceste instrumente destul de utile.

Spre deosebire de VPN-urile, proxy-urile Smart DNS se reorganizează doar o parte din traficul dvs. pentru a-ți răsfăța locația. Ei păstrează orice altceva neatins, inclusiv adresa dvs. IP. Mai mult, ei nu criptați traficul dvs..

Dar înainte să vă spun cum să le configurați pe dispozitiv, ar trebui să vă avertizez că aceste servicii nu pot debloca niciun canal. Fiecare proxy are un număr limitat de canalele acceptate, motiv pentru care trebuie să selectați una care să le deblocheze pe toate pe cele majore. În plus, acestea nu funcționează dacă utilizatorul dvs. ISP Deturnarea DNS sau proxy transparente.

Vă recomand să mergeți pentru cea mai bună și să folosiți Unlocator. Veți avea acces la mai mult de 200 de servicii de streaming, inclusiv TV2 Play, HBO Nordic, Viaplay și DPlay. De asemenea, veți debloca marile canale internaționale precum Hulu, Showtime, Amazon Prime Video, AMC, BBC iPlayer, ITV, și mult mai mult.

 1. În primul rând, selectați și înregistrați-vă la un serviciu de DNS inteligent cunoscut Unlocator. Oferă un perioadă de încercare gratuită de 7 zile si tu nu trebuie să folosiți un card de credit pentru a va abona.
 2. Pentru a configura serviciul pe dispozitivul dvs., puteți urma aceste ghiduri de instalare și videoclipuri dacă aveți nevoie de ajutor. Proxy-urile DNS inteligente nu s-au dedicat aplicaţii precum VPN-urile, motiv pentru care necesită un manual configurație.
 3. Urmăriți canalele daneze din oriunde in lume.

Cele mai bune canale de difuzare daneză

 • C Mai mult
 • DPlay
 • Vezi
 • DR TV
 • TV2 Play
 • Viaplay
 • HBO Nordic

Cum să vizionezi televiziunea daneză în afara Danemarcei – gânduri finale

Indiferent dacă ești Expat danez locuirea în străinătate sau pur și simplu cineva care caută modalități de a învăța limba daneză, folosind VPN sau Smart DNS este o modalitate excelentă de ocoliți restricțiile regionale și transmiteți conținutul preferat oriunde online.

Cunoașteți alte VPN-uri sau proxy-uri inteligente DNS care merită recomandate? Spune-ne lăsând un comentariu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map