Cum să te uiți la televiziunea indiană în străinătate? Deblochează în afara Indiei

Serviciile de streaming din India sunt dincolo de ceea ce vă puteți imagina. Toate preferatele tale: Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, și Sony Liv canale care livrează producții Bollywood, evenimente sportive, politică și drame. Din păcate, pentru numeroșii expați indieni care trăiesc în Australia, Marea Britanie, SUA, Europa și Orientul Mijlociu, toate aceste canale sunt în afara limitelor. Din fericire, în tutorialul de mai jos, demonstrez modul în care acești rezidenți non-indieni pot face aceste canale accesibile acestora indiferent de locul în care folosesc două instrumente.


Cum să te uiți la televiziunea indiană în străinătate?

Cum să te uiți la televiziunea indiană în străinătate?

Georestricții și mesaje de eroare de locație

În cazul în care ați încercat vreodată să vizionați Hotstar în SUA sau Regatul Unit, probabil că veți găsi următoarea eroare:

„Conținut indisponibil. Conținutul momentan nu este disponibil în regiunea dvs. ”

Alte canale indiene vor dezvălui notificări similare atunci când încercați să transmiteți conținut la cerere sau conținut live peste mări. Acum, dacă doriți să treceți peste aceste geo-restricții, va trebui să o faceți utilizați fie un VPN sau un DNS inteligent.

Un bun exemplu de Smart DNS ar fi Unlocator. În general, un Smart DNS este un serviciu online care vă oferă șansa dvs. ocoli geo-restricțiile de oriunde. Cu toate acestea, un Smart DNS nu este responsabil pentru protecția datelor dvs. personale. Așa diferă de o VPN. Dar, dacă doriți doar să transmiteți fluxul de conținut indian, trebuie să știți că Unlocator poate deblochează peste 200, inclusiv Hotstar. Vorbim acum, nu?

Obțineți toate televiziunile indiene în străinătate?

Cea mai sigură și eficientă abordare a deblocării canalelor geore restricționate este prin aplicarea unei VPN, pe scurt pentru rețeaua virtuală privată. Acest instrument online, instrumentul orientat către securitate, permite utilizatorilor să își protejeze confidențialitatea și securitatea, precum și să le ofere acces la internet fără restricții. Conectându-vă la un server VPN, datele dvs. sunt criptate și îndepărtați de ochii indurați. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele beneficii pe care le obțineți prin conectarea la un VPN:

 • Niveluri ridicate de confidențialitate: Criptarea și protocoalele utilizate la recrutarea datelor și a traficului dvs. fac ca datele dvs. să fie inaccesibile pentru terți.
 • Aplicații VPN: Există aplicații VPN pe majoritatea dispozitivelor și platformelor: PC, Mac, Android, iOS și FireStick.
 • Accesați canalele geoblocate: Securizarea unei conexiuni VPN vă poate ajuta să ocoliți restricțiile impuse conținutului blocat, fără dificultăți.
 • Evitați accelerarea ISP: Viteza dvs. de Internet nu va mai experimenta picături bruște sau accelerare, deoarece utilizarea unui VPN împiedică acest lucru.

Cum se deblochează TV indian în afara Indiei cu VPN?

Întregul proces al canalelor indiene de oriunde în lume este destul de simplu. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN. După ce faceți acest lucru, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Pentru început, abonați-vă la un furnizor de servicii VPN, probabil unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru India.
 2. Acum, trebuie descărcați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să urmăriți conținutul indian.
 3. Următorul pas, evident, ar fi lansarea aplicației.
 4. conectareîn contul VPN creat anterior.
 5. În aplicație, veți găsi o listă de servere, conectați-vă la un server indian.
 6. Acum, așteptați să se facă conexiunea.
 7. Tu vei arata ca si cum ai fi in India.
 8. Acum poti accesa TV Ozee, Jio TV, Star Sports, Hotstar, și Sony Liv indiferent de locul în care vă aflați.

Cel mai bun VPN de utilizat

Poate ai observat că cel mai bun VPN pentru India este ExpressVPN. Există un motiv bun pentru asta. În ceea ce privește cele mai bune VPN-uri, veți găsi numele ExpressVPN peste tot. E o service fiabil, pe care le puteți folosi obțineți deblocarea canalelor indiene în străinătate. Compania deține o rețea mare de servere cu mai multe servere VPN situate în India. Nu uitați că oferă un 30 de zile garanție înapoi. Fără riscuri sunt implicați atunci când încercați ExpressVPN. Dar, dacă insistați să verificați alți furnizori, iată un tabel cu numele lor mai jos.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Cum să urmăriți televiziunea indiană în afara Indiei – Înfășurați

Datorită rețelelor private virtuale, nu mai trebuie să îți lipsești canalele preferate indiene, emisiunile TV și filmele Bollywood în timp ce locuiești în străinătate. Pur și simplu înregistrați-vă cu un serviciu VPN, descărcați aplicația lor și asigurați o conexiune la un server indian. Este practic tot ce trebuie să facă.

Ce părere aveți despre întregul proces? La ce VPN v-ați abona pentru a vă pune la dispoziție canalele indiene? Secțiunea de comentarii este a ta.

postări asemănatoare

 • Cum să vizionezi Sundance Now în afara SUA

  Cum să vizionezi Sundance Now în afara SUA

  Nici un comentariu | 28 august 2018

 • Cum să vizionezi TV canadian în străinătate în direct?

  Cum să vizionezi TV canadian în străinătate în direct?

  20 de comentarii | 13 octombrie 2017

 • Cum să vizionezi NBC Sports în afara SUA

  Cum să vizionezi NBC Sports Live în afara SUA – Proxies vs VPN

  39 de comentarii | 20 noiembrie 2014

 • Cum se deblochează BeIN Sports în Emiratele Arabe Unite

  Cum se deblochează BeIN Sports în Emiratele Arabe Unite

  Nici un comentariu | 19 iunie 2017

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map