Cum să te uiți la TV CW în Africa de Sud, Hassle Free!

Îți place lista lungă de emisiuni minunate pe CW TV? Ei bine … dacă nu se întâmplă să trăiești în SUA, noroc. Totuși, nu vă faceți griji, există modalități de a vă deplasa prin geo-blocurile CW. Da, mi-am dat seama și, în cea mai bună parte, nu a fost nevoie de atât de mult timp sau efort. Iată cum puteți urmări CW TV în Africa de Sud cu VPN sau Smart DNS.


Cum să te uiți la TV CW în Africa de Sud, Hassle Free!

Cum să te uiți la TV CW în Africa de Sud, Hassle Free!

Cum să urmăriți CW TV în Africa de Sud folosind un VPN

Fanii internaționali ai seriilor precum Jane the Virgin, The Flash și Riverdale au, de obicei, probleme în accesarea acestor emisiuni la CW TV. De ce? pentru că CW TV poate fi accesat doar din SUA.

Acest lucru este trist, deoarece radiodifuzorul oferă o aplicație de streaming care nu necesită parolă și niciun abonament … adică, visul fiecărui tăietor de cablu. Puteți găsi aplicația și site-ul web din orice parte a lumii, nu veți putea accesa doar dacă nu sunteți în SUA.

Totuși, nu vă faceți griji, există soluții. Prima dintre ele este să folosești un VPN pentru a-ți răsfoi IP-ul public.

Lasă-mă să explic.

CW TV, la fel ca majoritatea site-urilor care impun o interdicție regională, folosește adresa dvs. IP pentru a afla unde vă aflați în lume. Dacă nu aveți un IP american, nu puteți utiliza serviciul. Utilizarea unui VPN este o modalitate legală de a ocoliți acele interdicții neplăcute, și un instrument excelent pentru a viziona televiziunea CW în Africa de Sud.

Ce este un VPN?

VPN, scurtul pentru rețeaua virtuală virtuală este un instrument de securitate cibernetică care poate efectua următoarele:

 1. Trecerea datelor prin rețeaua sa privată și criptarea acesteia.
 2. Redirecționează datele / traficul prin servere sigure la alegere.

În afară de măsurile de securitate, VPN-urile vă pot schimba locația virtuală. Când se întâmplă procesul de redirecționare, adresa dvs. IP se schimbă automat pentru a se potrivi cu locația serverului. Asta înseamnă că, dacă vrei IP american pentru a accesa televiziunea CW în Africa de Sud, trebuie să conectați-vă la un server VPN american.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca TV CW în Africa de Sud

Am explicat cum un VPN vă poate ajuta să deblocați televiziunea CW. Acum, permiteți-mi să demonstrez cât de ușor este să faceți acest lucru:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN de încredere și nu aveți încredere în cele libere.
 2. Descărcați aplicația care este compatibilă cu dispozitivul dvs. 
 3. Acum, lansează aplicația
 4. Selectați un server american.
 5. Conectați-vă la acel server american. 
 6. După ce conexiunea este asigurată, accesați site-ul sau aplicația CW TV.
 7. Transmitere Happy TV CW.

Vedea? Câțiva pași simpli!

Cum să urmăriți CW TV în Africa de Sud folosind un proxy DNS inteligent

VPN-urile nu sunt pentru toată lumea. Unii ar putea să le pese mai puțin de securitate, dar în schimb apreciază viteza rapidă. Acesta este exact ceea ce trebuie să ofere un Smart DNS. În prezent, dacă conexiunea la internet este lentă, sau pur și simplu nu-ți pasă de caracteristicile de securitate ale VPN-ului, atunci un DNS inteligent ar putea fi un avantaj bun pentru tine. Serverul proxy Smart DNS potrivit vă va permite, de asemenea acces CW TV în Africa de Sud.

Ce este un proxy inteligent DNS?

Un proxy inteligent DNS este un serviciu care a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să ocolească restricțiile și accesați conținut blocat. Acest instrument special folosește servere proxy dedicate pentru a schimbați DNS-ul dispozitivului. În cazul în care nu știați, dispozitivul dvs. utilizează DNS pentru a traduce în IP ceea ce introduceți în bara de adrese, astfel încât un computer să înțeleagă.

Cu alte cuvinte, DNS inteligent nu schimbă și nu înlocuiește adresa dvs. IP. În realitate, ea învață site-ul (pe care încercați să îl accesați) pentru a crede că vă conectați dintr-o altă locație cu solicitarea DNS. Adică nu sunteți nicăieri în apropierea anonimatului online. Dar, cel puțin ajungeți să urmăriți emisiunile preferate oriunde în lume?

Câteva lucruri de care trebuie să fii conștient înainte folosind un Smart DNS pentru deblocarea televizorului CW în Africa de Sud sunt următoarele:

 • Deblocarea canalelor specifice depinde de furnizor:  Tu poti doar accesați canalele pe care le oferă furnizorul dumneavoastră. Asigurați-vă că cercetați lista de canale înainte de a vă abona la un proxy DNS inteligent.
 • Proxy-urile inteligente DNS nu vor funcționa peste tot. Dacă locuiți într-o țară în care ISP-urile vă deturnează DNS-ul sau utilizați proxy-uri transparente, nu veți putea utiliza acest serviciu.
 • Configurați DNS inteligent pe dispozitiv: Alegeți un furnizor de servicii care oferă ghiduri de instalare detaliate, deoarece procesul poate fi tehnic.

Ce proxy DNS inteligent ar trebui să utilizați?

În sfârșit, v-ați dat seama că un proxy Smart DNS este furnizorul de care aveți nevoie în viața dvs.! Uimitor, să discutăm care este cel mai bun serviciu pentru deblocarea televiziunii CW în Africa de Sud. Pentru cea mai bună experiență Smart DNS, vă sfătuiesc utilizați Unlocator. Știu că fac recomandarea corectă, deoarece lista canalelor pe care le poți urmări cu acest Smart DNS este de dorit, inclusiv CW TV.

Ghidurile ușoare de instalare ale unlocatorului îi încurajează pe începători să se înscrie cu serviciile sale. De asemenea, compania oferă o probă excelentă de 7 zile gratuite și o politică de rambursare de 14 zile postați-vă abonamentul și inutile unui card de credit.

Cel mai bun VPN pentru CW TV

Configurarea și utilizarea unui VPN este mai simplu de făcut, acum să trecem la partea în care știți care să o utilizați. Alegerea numărul unu pentru VPN CW TV este ExpressVPN. Acesta este un furnizor de servicii care administrează o rețea mare care oferă mai mult decât 2000 de servere în peste 94 de țări. Cel mai proeminent, ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care pot deblochează US Netflix. Este o afacere majoră pentru streamer-urile online. În plus,, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, de care utilizatorii pot folosi în cazul în care nu au fost mulțumiți de acest serviciu.

Dacă nu sunteți fan al ofertelor ExpressVPN, puteți consulta aceste VPN-uri de top:

Urmăriți CW TV în Africa de Sud – Gânduri finale

Acolo o ai oameni buni 2 instrumente pe care le puteți utiliza pentru a debloca CW TV în Africa de Sud. Dar, amintiți-vă, niciuna dintre aceste metode nu vă poate oferi lucruri gratuite sau vă poate ajuta să ocoliți taxele de înregistrare. Va trebui să plătiți. Cel puțin nu trebuie să călătoriți până în altă țară pentru a avea acces la conținutul dorit. Acestea fiind spuse, ce VPN credeți că veți folosi? Spuneți-ne ce decideți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map