Cum să te uiți la TV Rakuten oriunde

Rakuten TV fondator și CEO Jacinto Roca își propune să conteste like-urile Netflix și Amazon prin îmbunătățirea serviciilor lor de divertisment online și aterizarea unui acord cu Clubul FC Barcelona. Cu mai mult de 7 milioane de utilizatori, Rakuten caută expunerea globală, deoarece sunt prezenți acum 42 de țări diferite și Japonia. Dar despre restul? Cum pot 153 de regiuni neacceptate să ajungă la noua Ziua meciului seriale documentare? Răspunsul se află în acest ghid. Iată cum puteți vizionati Rakuten oriunde in lume.


ar trebui să vizionați Rakuten TV oriunde

Rakuten – Un canal semi-global

Sponsorizarea FCB va oferi canalului conștientizarea mărcii pe care o caută. Rakuten este un canal de excepție care dorește să rivalizeze cu asemenea like-uri Netflix și Amazon Prime Video în termeni de acoperire globală.

Până acum, face o treabă bună prin extinderea serviciilor sale în mai multe țări, în special 42 dintre ei. Serviciul este disponibil în Spania, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Finlanda, Austria, Irlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Portugalia și Elveția, Japonia, și altele.

Rakuten TV oferă cele mai noi blockbusters de la Hollywood, cele mai populare seriale TV și cele mai bune filme de la producători independenți. Dar dacă nu sunteți în afara regiunilor menționate mai sus, accesul dvs. va fi încetat instantaneu.

La fel ca orice serviciu de streaming, Rakuten TV vă va căuta adresa IP și identifică-ți locația. Odată ce îți dai seama într-o zonă neacceptată, asta mesaj de eroare va apărea:

„Ne pare rău profund, dar Rakuten TV nu este disponibil în țara dvs.”Rakuten TV

Titlul ghidului este destul de clar. Puteți urmări Rakuten în afara acestor țări, dar nu se aplică fără ajutor suplimentar. Întoarceți-vă la următoarea parte și învățați cum poți obține Rakuten TV oriunde.

Rakuten TV – un serviciu de streaming complet global

În acest moment, Rakuten TV este disponibil în Japonia, Marea Britanie și o serie de țări europene. Pentru a accesa serviciile Rakuten în afara acestor țări, trebuie să ascundeți locația dvs. reală utilizând un Rețea virtuală privată.

Aceasta înseamnă că adresa dvs. IP trebuie să semnalizeze locația uneia dintre țările menționate mai sus. De exemplu, dacă doriți să obțineți un gust al versiunii japoneze din Rakuten, va trebui să vă înscrieți pentru un VPN. De ce? Deoarece dacă nu aveți o adresă IP japoneză, nu veți putea accesa conținut exclusiv.

Dar este ca un sfert din ceea ce un VPN este capabil. De asemenea, puteți beneficia de următoarele:

 • Securitate îmbunătățită a internetului: Când vă conectați la rețea printr-o VPN, datele dvs. sunt securizate și criptate. Acest lucru protejează informațiile de navigare împotriva hackerilor și atacurilor rău intenționate. Cu un VPN, puteți schimba regiunea TV pentru a accesa televizorul oferit în acea regiune.
 • Performanță mai bună: Lățimea de bandă și eficiența rețelei sunt, în general, crescute la configurarea unui VPN.
 • Conținut restricționat de acces: Cu un VPN, aveți puterea de a ocoli orice site web geore restricționat din orice țară, indiferent de locația dvs. actuală.
 • Partajarea sigură a fișierelor: Un VPN vă permite să partajați fișiere mari în siguranță cu o conexiune VPN.
 • A face economie: Cu un VPN vă puteți conecta cu ușurință la un server în locația în care obiectul pe care doriți să îl cumpărați este la un preț mai mic.

Pașii – Rakuten oriunde

Înainte să vă arăt cum să deblocați canalul, trebuie să știți că nu toți furnizorii VPN pot termina treaba, în special cei care oferă serviciile lor gratuit. Aruncați o privire la modul în care Rakuten TV blochează accesul la VPN-urile care nu sunt credibile.

„Hopa! A apărut o eroare! Nu puteți accesa Rakuten TV prin VPN / Proxy anonim. “
Rakuten VPN Block

Nu numai că nu pot accesa canalul, dar acești furnizori sunt de încredere și pot provoca încălcări de confidențialitate, deoarece vând datele dvs. companiilor surori. Așadar, cu acest lucru, iată cum utilizați un VPN pentru a face acest lucru deblochează Rakuten TV:

 1. Inscrie-te cu un furnizor VPN. ExpressVPN este foarte recomandat.
 2. Descărcați și instalați Aplicație VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl utilizați.
 3. Lansați aplicația și conectare folosind contul dvs. VPN.
 4. Conectați-vă la Server VPN japonez pentru a obține o adresă IP japoneză. Puteți selecta, de asemenea, un server într-o țară în care Rakuten TV este disponibil.
 5. Accesați site-ul web al lui Rakuten.
 6. Bucurați-vă de vizionarea Rakuten TV în afara Japoniei.

Cu ExpressVPN, puteți accesa întregul Internet fără restricții. ExpressVPN garantează ocolirea geo-restricțiilor de tot felul, menținând totodată cele mai ridicate niveluri de securitate. Asigurați-vă că consultați alți furnizori de servicii VPN din tabelul de mai jos.

Rakuten TV – Dispozitive compatibile

Rakuten TV nu are doar o abordare globală, de asemenea acceptă o gamă largă de dispozitive de streaming. Aceasta este o parte importantă dacă sunteți interesat de canal. Ce bine îl deblochează dacă nu ai mijloace pentru a-l difuza, nu? Prin urmare, verificați lista de mai jos și vedeți dacă dvs. platformă este suportat:

 • Xbox One
 • Android TV
 • Televizoare inteligente
 • Windows PC
 • MacOS
 • Chromecast
 • Roku
 • Android
 • iOS

Ce este la Rakuten TV?

Acum obții ce a VPN este și face. Nu permite utilizatorilor să acceseze în siguranță o rețea privată și să distribuie date prin rețele publice, ci vă ajută să accesați servicii și site-uri web dintr-o locație cu totul diferită. Dar întrebarea principală este: ce face Rakuten să merite toate aceste probleme pentru a ajunge în străinătate? Răspunsul constă în conţinut ofera.

Vezi, Netflix și Amazon nu sunt singurele canale globale care furnizează conținut original, Rakuten a intrat și în războiul de streaming. Vrei dovada? Iată câteva titluri pentru a vă începe:

 • Ziua meciului
 • Uragan
 • Urzeala tronurilor
 • ballers
 • Deznodământul
 • Westworld
 • Jurnalele Vampirilor
 • poveste de groaza americana
 • Divorț
 • Bucurie
 • Fată nouă
 • Săgeată
 • Curaj
 • Veep
 • Scrubs
 • Prieteni

Dacă ați observat lista de mai sus, veți constata că cea mai mare parte a conținutului provine din canal premium, HBO. Aceasta este ceva care le place lipsei Netflix. Nu mai vorbim de titlurile din CWBiblioteca este de asemenea. Așadar, pe baza a ceea ce vedeți, puteți spune că Rakuten este un singur tip de servicii de streaming care va câștiga și mai multă popularitate pe măsură ce trece timpul.

Butonul lui Rakuten

Înainte de a ajunge la asta, trebuie să-ți arăt cât de mult este hotărât Rakuten să rivalizeze cu Netflix pe piață. Canalul face un pas dramatic de creștere, devenind mai proeminent pe dispozitivele principale Producători de televizoare inteligente in Europa. Cum? Obțineți un Smart TV și aruncați o privire la telecomandă. Dacă butonul Netflix este disponibil, așa va fi lui Rakuten. Iată o imagine a telecomenzilor Philips și Samsung Smart TV.Rakuten Button

Ambele telecomenzi au un buton Rakuten, care este un pas înainte spre a deveni un concurent major pe scena de streaming.

Ziua de întâlnire a lui Rakuten

Afacerea lui Rakuten Barcelona FC ne aduce un documentar ca nimeni altul. Noua serie va arunca o privire asupra Barcelonei ca niciodată înainte și telespectatorii vor vedea live documentele epice 29 noiembrie 2019.

Mulțumită lui Rakuten, fanii clubului vor putea vedea conținut exclusiv și imagini din viața de zi cu zi a lui Ernesto Vaverde, precum și jucătorii preferați Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen și Luis Suárez. 

Spectacolul este scurt, va rula doar pentru opt episoade. Dar cel mai bun lucru este că va fi un episod 45 de minute, ceea ce este suficient pentru a vă oferi doza de fotbal. Spectacolul se va concentra pe opt chei jocuri în sezonul 2018/19 și îl puteți obține prin serviciul gratuit acceptat de anunțuri al Rakuten.

Naratorul tău va fi John Malkovich și Barça Studios va prelua producția. Deci, pregătește-te, deoarece această serie va avea un impact sigur.

Toate au tras și nu pot aștepta documentarul. Îmi pare rău, dar acest trailer este tot ce vă pot oferi deocamdată.

Urmăriți Rakuten în afara Japoniei

Rakuten, gigantul comerțului electronic și-a rebrandat recent servicii video la cerere, care sunt disponibile în multe țări europene și Japonia. Dar asta este, nu veți putea să îl accesați nicăieri în altă parte. Cu toate acestea, un VPN v-ar permite să experimentați ce Rakuten are în magazin oriunde te-ai afla. Ia-mi cuvântul pentru asta, înscrieți-vă la un VPN, și ia Rakuten oriunde. Dacă mai aveți întrebări, aruncați-le cu drag în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map