Cum să te uiți la Waipu TV în afara Germaniei

Cum să vizionezi Waipu.TV în străinătate? Căutați în permanență soluția perfectă pentru vizionarea TV? Apoi, Waipu TV este serviciul IPTV de care nu știați că aveți nevoie. Iată o informație pentru dvs., nu veți mai pierde niciun program și în cele din urmă veți putea viziona televizorul corect cu un abonament la Waipu TV. Acum, chiar dacă acesta este un serviciu german oferit celor care locuiesc în Germania, expatriații germani și persoanele din Marea Britanie, Elveția, Austria, Danemarca, Canada, Australia și SUA pot beneficia de serviciile sale. Folosind un VPN, Waipu.tv devine accesibil tuturor celor care locuiesc în afara Germaniei, iar cea mai bună parte, ei ajung să-l transmită pe PC, Mac, Firestick. Sistemele de operare Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android și iOS.


Urmăriți televizorul Waipu în afara Germaniei folosind un VPN.

Urmăriți toate canalele preferate de televiziune germană de pe Waipu urmând acești 3 pași simpli. În primul rând, trebuie să ddescărcare proprie Waipu TV pentru iOS sau Android pentru gratuit pe telefonul smartphone și începeți încercarea gratuită. Acum poti de asemenea curent favoritul tau spectacole direct pe televizor prin intermediul Google Chromecast / Amazon Fire TV. Cu Waipu TV puteți înregistra până la o sută de ore din transmisiile live și le puteți reda la un moment convenabil. Acum, acești pași se aplică celor care se află în Germania, cu toate acestea, cei care se întâmplă să locuiască în străinătate vor urma în cele din urmă acești pași după ce s-au înscris pentru prima oară VPN. De ce un VPN? Deoarece un VPN deblochează Waipu TV sau practic orice canal sau serviciu cu restricții impuse acestuia. Aceasta este ceea ce trebuie să faceți:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un serviciu VPN. Stai departe de VPN-uri gratuite, precum Hola și du-te pentru VPN-uri de renume precum ExpressVPN.
 2. Acum că v-ați creat contul VPN, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să transmiteți fluxul Waipu TV pe.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din Germania.
 4. Noua dvs. adresă IP germană face să pară că vă aflați în Germania.
 5. Această metodă nu numai că vă permite să deblocați Waipu TV, dar și canale precum Magine TV, ZDF, ARD, Zattoo, Sky Deutschland, DAZN și Video german instantaneu Amazon..

Cu toate acestea, există o mulțime de furnizori de servicii VPN la care vă puteți abona, ExpressVPN le depășește pe toate în ceea ce privește securitatea și serviciile de calitate. ExpressVPN asigură o experiență de navigare complet privată și deblochează în mod fiabil serviciile de streaming și site-urile majore. Asistența lor pentru clienți este super prietenoasă și utilă, iar politica de rambursare este respectată, fără întrebări. Consultați ceilalți furnizori de servicii VPN care vă pot ajuta să vizionați Waipu TV în afara Germaniei.

Beneficii VPN

Un VPN este o metodă de conectare folosită pentru a adăuga securitate și confidențialitate rețelelor private și publice. Permite utilizatorilor să acceseze în siguranță o rețea privată pe care o creează și să o distribuie date prin intermediul acesteia. Acesta criptează toate datele dvs. astfel încât ceea ce faceți online să nu poată fi verificat, ceea ce face ca procesele de deblocare să devină o bucată de tort. Înlocuind adresa dvs. IP curentă cu una care respectă locația țării, veți putea evita toate tipurile de restricții. Există și alte avantaje care vin împreună cu un abonament VPN, dintre care unele sunt:

 • Protejați confidențialitatea utilizatorilor împotriva privirilor neclintite și a activităților de supraveghere a guvernului
 • Ascundeți activitatea de navigare din rețelele locale și ISP-uri.
 • Permite torrenting și partajare de fișiere.
 • Evitati cenzura pe internet si ocoliti firewall-urile.
 • Economisiți utilizatorii cu ajutorul achizițiilor legate de frontieră.

Lista canalelor Waipu.TV

În total, utilizatorii Waipu TV ajung să difuzeze peste 70 de canale. Iată o selecție dintre cele mai bune dintre ele:

 • Canale gratuite: ARD, ZDF, KiKa, 3Sat, ZDF neo, arte, WDR, MDR, Phoenix, SWR, HR, NDR, BR, ZDF info, RBB, SR, DW, alpha, ONE
 • Confort TV Waipu: RTL, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, Sixx, nTV, RTL Plus, Toggo Plus
 • Sat.1, Pro7, Vox, Kabel Eins, DMAX, Pro7 Maxx, Welt, Sat.1 Gold, Kabel Eins Doku, N24 Doku
 • Sport 1, Sky Sport News
 • Muzică de lux, MTV
 • Waipu TV Perfect: Tele 5, TLC, Zee One, Comedy Central, Nickelodeon, EO TV, go TV, Servus TV, BBC, Ric, CNN, Aljazeera, France 24, EuroNews, 24, münchen.tv, ORF2, Xite, Insight, bibel.tv , HSE 24, QVC, 123 TV, TV Sonnenklar, TV pentru sănătate, CNBC, Rocketbeans TV.

Urmăriți televizorul Waipu în afara Germaniei

Obțineți un televizor în fiecare cameră cu abonament la Waipu TV, deoarece acesta este tipul serviciului Waipu TV. Cu un VPN, puteți viziona televiziunea germană în direct în străinătate. De asemenea, puteți transmite emisiile TV preferate prin intermediul Waipu TV și aplicația sa în HD. Așadar, dacă sunteți un expat german care vă întrebați cum urmăriți Waipu TV în afara Germaniei, obțineți un VPN și toate problemele de streaming sunt rezolvate..

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map