Cum să te uiți mai bine Apelați sezonul 4 la Saul în afara SUA

Cum să urmărești cel de-al 4-lea sezon al Better Call, Saul în afara SUA? Noul sezon Better Call Saul va avea premiera pe 4 august pe AMC în Statele Unite. Dezamăgitor, AMC este Geo blocat în străinătate, ceea ce înseamnă că oamenii care locuiesc în Marea Britanie, Canada, Australia și Germania nu pot urmări seria. Totuși, fanii Better Call Saul pot folosi un VPN sau DNS inteligent  la deblocați AMC pentru a-și transmite ultimul sezon. Cu oricare dintre aceste metode aplicate, veți putea flux Mai bine sunați online la Saul pe PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Xbox, PS4, Roku, Apple TV, Fire TV Stick sau Chromecast.


Cum să te uiți la Mai bine Apelați Sezonul 4 în afara SUA

Cum să te uiți la Mai bine Apelați Sezonul 4 în afara SUA

Cum să te uiți mai bine să-l suni pe Saul în afara SUA folosind un VPN

Better Call Saul sezonul 4 este la doar câteva săptămâni distanță de a fi eliberat și este de așteptat să urmeze în urma focului din casa lui Chuck (jucată de Michael McKean). Fanii din străinătate nu vor ști dacă Chuck a supraviețuit, dar moartea sa, dacă nu se abonează la un VPN. O rețea privată virtuală este o metodă sigură de a trimite traficul dvs. de internet prin intermediul unui alt computer de pe Internet. De asemenea, creează un tunel digital prin care datele dvs. trec și sunt criptate. Conexiunea dvs. este redirecționată printr-un server VPN și astfel vă acordă IP-ul serverului respectiv (în țara în care se află). Iată cum puteți viziona mai bine Urmăriți Saul sezonul 4 în afara Regatului Unit folosind un VPN:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți la un furnizor de servicii VPN. Evitați VPN-urile gratuite ca Hola.
 2. După ce v-ați creat contul VPN, descărcați și instalați aplicația VPN de pe site-ul furnizorului VPN.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din SUA.
 4. Se pare că navighezi pe web folosind un Adresa IP americană.
 5. Această abordare vă permite să deblocați toate canalele americane oriunde în străinătate, inclusiv VulpeNBC, ABC, Freeform, A&E, CW TV, și Hulu.

Tot ce trebuie să faceți pentru a debloca AMC pentru a urmări cel de-al patrulea sezon al Better Call Saul este abonat la ExpressVPN. Acesta este de departe cel mai de încredere și mai de încredere furnizor de servicii care garantează ocolirea restricțiilor și deblocarea conținutului din întreaga lume. Iată care sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi Urmăriți mai bine Sună-l pe Saul în afara SUA.

Cum să te uiți mai bine Apelați-l pe Saul în afara SUA cu Proxy-uri DNS inteligente

Un alt mod de a debloca AMC în afara SUA este printr-un proxy Smart DNS. Cu ajutorul serverului Smart DNS, puteți și beneficiați de acces nerestricționat la site-uri și servicii precum AMC, ca și cum ați fi localizat în țara în care accesul este permis. În timp ce un Smart DNS nu este cea mai sigură metodă, cu siguranță este mult mai rapid decât un VPN. Iată cum puteți debloca AMC în afara SUA folosind un DNS inteligent:

 1. Capul spre Unlocator și înscrieți-vă la un proces gratuit de 7 zile.
 2. Acum că ați creat contul dvs. Smart DNS, configurați DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 și Xbox. 
 3. Accesați site-ul AMC sau lansați aplicația AMC.
 4. Conectați-vă și transmiteți mai bine Call Call sezonul 4 în direct online.

Unlocator funcționează ca farmecul cu deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv AMC. De asemenea, puteți utiliza Unlocator pentru a debloca alte servicii de streaming majore precum Hulu, Fox, NBC și CW TV în afara SUA. De asemenea, oferă un proces gratuit de 7 zile și nu necesită card de credit. Este un proxy inteligent DNS rapid și eficient care vă poate genera peste 200 de canale deblocate indiferent de locul în care vă aflați.

Mai bine cheamă Saul sezonul 4

Sezonul patru al Better Call Saul a fost reînnoit în iunie anul trecut și a intrat în producție în ianuarie. Better Call Saul S4 se confirmă că va reveni luni, 6 august, când va difuza AMC în America. Acest sezon îl apropie pe Jimmy (Bob Odenkirk) de transformarea sa totală în Saul Goodman, lucru pe care fanii îl pot aștepta. Vince Gilligan a tachinat: „În fiecare an ne apropie de Jimmy McGill devenind Saul Goodman, iar anul acesta nu va fi altfel. Lumile lui Jimmy și Saul se reunesc și, prin urmare, se consideră că lumile lui Better Call, Saul și Breaking Bad se suprapun din ce în ce mai adânc și în celălalt. ”

Desigur, Bob Odenkirk va reveni în calitate de Jimmy McGill, AKA Saul Goodman. Alți membri ai distribuției includ Rhea Seehorn și Jonathan Banks, precum Kim Wexler și, respectiv, Mike Ehrmantraut. În sezonul patru îi va reveni pe Patrick Fabian să se întoarcă drept rivalul lui Jimmy Howard Hamlin, pe Giancarlo Esposito ca pe ticălosul icoan al lui Breaking Bad, Gus Fring și Michael Mando, precum Ignacio ‘Nacho’ Varga, precum și pe Daniel și Luis Moncada ca pe verii înspăimântători Leonel și Marco Salamanca . Iată titlurile primelor cinci episoade:

 • Fum: episodul 1
 • Respirație: episodul 2
 • Ceva frumos: episodul 3
 • Discuție: episodul 4
 • Quite a Ride: Episodul 5

Previzualizare a Meciului cel mai bun al sezonului 4 – Trailer Saul

Urmăriți mai bine Apelați la Sezonul 4 din Saul în afara SUA

Better Call Saul sezonul 4 va lovi ecrane în august, cu toate acestea, doar acei rezidenți locali din SUA și utilizatorii VPN / Smart DNS vor putea urmări premiera sa. Fanii se pot aștepta ca lucrurile să ia o întorsătură mai întunecată și să aștepte rezultate fascinante în acest sezon viitor și să descopere dacă ATAT moartea îl va determina pe Jimmy să devină Saul? Singura modalitate de a afla – pentru cei din afara SUA – este dacă primesc un VPN sau SmartDNS.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map