Cum să urmărești Bellator 235 și 236 Live Online

În acest weekend, veți obține toată acțiunea Bellator pe care ați putea-o solicita în sezonul Sărbătorilor. Timp de două zile consecutive, 20 decembrie și 21 decembrie 2019, vă veți alătura Octagonului în timpul Bellator 235 și 236, respectiv. În primul, avem Josh Barnett vs. Ronny Markes, în timp ce în ziua care urmează, avem lima-Lei Macfarlane vs. Kate Jackson. Este un week-end agitat pentru fanii Bellator, cu condiția să știe acest lucru modul de difuzare a evenimentelor. Ei bine, știu și o să vă arăt cum să procedați în continuare.


Cum să urmărești Bellator 236_236 Live Online

Cum să urmărești Bellator 236_236 Live Online

Două evenimente într-o opțiune de difuzare

Până acum, cu toții știți ce canal de streaming are drepturile de a transmite Bellator evenimente din întreaga lume. Vorbim despre singurul Netflix de sport, DAZN (Zona Da).

Canalul face acest lucru de ceva timp și nu îl vedem nicăieri, în curând. Acest lucru se datorează în principal faptului că nu necesită abonament prin cablu și că face atât de ușor pentru streamers să acorde lupte.

DAZn are mai mult de 4 milioane de abonați peste nouă țări. Nu uitați că canalul a fost lansat 2018, ceea ce înseamnă că este încă relativ nou. Pe baza a ceea ce oferă, va câștiga mult mai multă popularitate în următorii ani.

Așa cum am menționat, DAZN este disponibil în nouă țări, unde fiecare regiune are o un anumit catalog sa acceseze. Din fericire, Bellator MMA este disponibil în toate regiunile, cu excepția Brazilia și Spania, asa ca majoritatea dintre voi sunteti in siguranta.

Țările

Iată țările alături de prețurile abonamentelor pentru fiecare:

 • Austria: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)
 • Italia: (9,99 € / lună)
 • Elveția: (12.90CHF / lună)
 • Statele Unite: (99,99 dolari / an, 19,99 USD / lună).
 • Canada: (150 USD / An, 20 USD / lună)
 • Germania: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)
 • Japonia: (1.750 ¥ / lună)
 • Brazilia: (37,90 USD / lună)
 • Spania: (9.9999 € / An, 9,99 € / lună)

Din păcate, cei care locuiesc în afara acestor țări nu vor putea accesa evenimente Bellator MMA prin intermediul acestora DAZN. Este ceea ce numim geo-blocuri, unde un canal își restricționează accesul la locații specifice.

Chiar dacă canalul este disponibil, aceasta nu înseamnă că conținutul este la fel de bine. Dar aceasta este o problemă pentru articol mai târziu. Voi rezolva asta, deci nu vă faceți griji. DAZN îți ridică privirea adresa IP pentru a vă determina Locație. Odată ce te identifică ca străin, va apărea acest mesaj de eroare:

„DAZN nu este disponibil în țara dvs. 10-06-002.“Eroare DAZN

DAZN acoperă o gamă largă de dispozitive, cum ar fi Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick și televizoare inteligente. Și deși este restricționat, procesul de deblocare va fi prezentat ulterior.

Un alt player în streaming?

DAZN a dominat topurile prin dobândirea drepturilor la mai multe evenimente sportive, inclusiv Bellator. Se pare că nu mai este singurul.

Bellator MMA a lansat serviciu de streaming propriu, ceea ce vă permite să transmiteți fluxul live lupte preliminare oriunde te-ai afla în jurul lumii. Cu toate acestea, dacă sunteți în Statele Unite, puteți pur și simplu să vă conectați cu dvs. furnizor de cablu și urmăriți și cardul principal.

Merge împotriva Cablu de tăiere- revoluție, dar deocamdată, este o opțiune foarte bună de utilizat. Acest serviciu este de asemenea victimă geo-restricții. Chiar dacă aveți un abonament valabil prin cablu, după ce părăsiți SUA, veți fi tratat ca un străin.

Nu vei putea decât transmiteți cardul preliminar la fel ca oricine altcineva trăiește peste mări. Dar, așa cum v-am spus, geo-restricțiile nu vor mai fi o problemă. În următoarea parte, veți învăța cum să ocoliți acele restricții neplăcute și urmăriți Bellator 235 și 236 în direct indiferent de locul în care locuiți.

Geo-Blocking No More – Bellator 235/236 Live Anywhere

O rețea privată virtuală este singurul dvs. bilet în jurul geo-restricțiilor ca acesta falsifică locația ta online și te ajută să apari într-o țară la alegere.

Desigur, asta depinde de serverul la care vă conectați. La apăsarea butonului de conectare, datele vor fi redirecționate prin serverul respectiv. Apoi, VPN criptează ea și ascunde adresa dvs. IP, atribuindu-ți unul nou în țara în care se bazează serverul.

De exemplu, dacă serverul este în Statele Unite, veți primi un Adresa IP a SUA. Aceasta este cheia ta. Acum puteți accesa ambele Versiunea americană a DAZN și Aplicația de streaming a lui Bellator indiferent unde locuiești fizic.

Este un proces ușor de parcurs de fapt. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos și veți urmări Bellator 235 și 236 oriunde ai fi:

Pașii

 1. Primul, abonați-vă la un serviciu VPN care oferă servere rapide fulger în Statele Unite eu folosesc ExpressVPN, și vă recomand să faceți și voi.
 2. Apoi, ia-le cerere și instalați-l pe dispozitiv.
 3. conectare cu datele de acreditare și îndreptați-vă la lista de server.
 4. Conectați-vă la un Server american.
 5. Lansați DAZN și conectați-vă.
 6. Urmăriți atât Bellator 235 cât și 236 în direct oriunde.

ExpressVPN vă ajută să evitați limitarea internetului și să accesați internetul cât mai anonim. Trebuie să alegeți dintre 3000 de servere din 94 de țări, precum și să le utilizați Serviciu inteligent DNS ca o alternativă VPN.

De asemenea, dacă aveți îndoieli, puteți să le încercați fără riscuri Politica de rambursare de 30 de zile. Apoi, puteți verifica alte VPN-uri de top pentru DAZN în tabelul de mai jos, dacă serviciul nu a fost în conformitate cu așteptările dvs..

Bellator 235/236 – Ce știm până acum

Logo BellatorAcest weekend este plin de acțiune Bellator. Mai întâi, îl pornim 20 decembrie 2019, la Neal S. Blaisdell Arena din Honolulu, Hawaii, cu Bellator 235. Evenimentul este subliniat cu un episod epic între Josh Barnet vs. Ronny Markes.

Bellator 235 este poreclit ca „Salutați trupele” iar meciurile de pe carte sunt foarte interesante. Pe cardul principal, avem și noi Alejandra Lara, care a revenit la modalitățile de a câștiga cu un final dominant din prima rundă TKO Taylor Turner la Bellator 225. Asta, desigur, este după trecerea unor pierderi înapoi.

Acum, Alejandra încearcă să facă o declarație în această vineri Veta Arteaga în timp ce ea își fixează ochii Titlul lui Macfarlane. Asta îi va oferi campiei ceva la care să se gândească după înainte de meciul ei de a doua zi. Chiar dacă câștigă sâmbătă, campioana ar trebui să știe că cineva vine după ea – Alejandra Lara.

Pe de altă parte, avem Bellator 236 intitulat de campionul mentionat anterior MacFarlane în timp ce ea preia Kate Jackson. Evenimentul urmează să aibă loc mai departe 21 decembrie 2019, la Neal S. Blaisdell Arena din Honolulu, Hawaii de asemenea. De asemenea, cartea de luptă include nume mari precum AJ Mckee și Raufeon Stots.

Cu acest lucru, să aruncăm o privire la modul în care carduri s-au format până acum:

Bellator 236

Cartea de luptă Bellator 236 include:

Card principal

 • Macfarlane (c) vs. Jackson
 • A.J. McKee vs. Derek Campos
 • Kiichi Kunimoto vs. Jason Jackson
 • Juliana Velasquez vs. Bruna Ellen
 • Raufeon Stots vs. Cheyden Leialoha

Cartea preliminară

 • Swayne Lunasco vs. Kaylan Gorospe
 • Keoni Diggs vs. Scotty Hao
 • Nate Yoshimura vs. Chas Dunhour
 • Kai Kamaka III vs. Spencer Higa
 • Benjamin Wilhelm vs. Ke’ali’i Kanekoa
 • Dustin Barca vs. Brandon Pieper
 • Nainoa Dung vs. Zachary Zane

Urmăriți Bellator 235/236 Live Oriunde – Concluzie

Bellator nu se ține înapoi atunci când vine vorba de efortul său „Salutați trupele”. În primul rând, ai Bellator 235 pe 20 decembrie 2019, urmat de Bellator 236 pe 21 decembrie 2019.

Două nopți uimitoare Bellator MMA acțiunea este tot ce un fan ar putea cere. Dar cum poți să îl difuzi oriunde? Ei bine, acum știți că a VPN este biletul dvs. la streaming nelimitat și fără restricții. Dacă mai aveți întrebări, aruncați-le în secțiunea de comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map