Cum să urmărești Bellator London 2 MVP vs. Melillo Live Online

Pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, Venin va prelua Călăul la SSE Arena din Londra, Anglia. Nu, nu este o ciocnire MARVEL, aceasta este Bellator London 2, un eveniment real, plin de acțiune, care vă va oferi doza necesară de weekend MMA. Din fericire, evenimentul poate fi transmis online și sunt aici pentru a vă completa cu cum, ce și când. Iată cum puteți vizionati Bellator London 2: MVP vs. Melillo in direct oriunde.


Cum să vizionezi online Bellator London 2 Live

Cum să vizionezi online Bellator London 2 Live

Bellator London 2 – Streaming local și global

Așa cum ne-am obișnuit, evenimentele Bellator vor fi transmise în direct pe gigantul în streaming DAZN. Poate că nu știți acest lucru, dar DAZN este disponibil la scară globală, care acoperă nouă țări.

Cu toate acestea, drepturile Bellator au ajuns doar la șapte dintre ele, ceea ce înseamnă că ar trebui exclude Spania și Brazilia. Nu vă faceți griji, întrucât DAZN a avut până acum 4 milioane de abonați pana acum; va trebui să vă alăturați lor atunci când ați terminat cu acest ghid.

Dar înainte de a ajunge la soluție, ar trebui probabil să aruncăm o lumină asupra problemei disponibile. DAZN se aplică geo-blocare – un mecanism de apărare pentru a-și proteja drepturile în mod specific locații geografice.

Până în prezent, Netflix of Sports este disponibil doar în urmatoarele tari. Am enumerat și prețurile abonamentului.

 • Austria: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)
 • Italia: (9,99 € / lună)
 • Elveția: (12.90CHF / lună)
 • Statele Unite: (99,99 dolari / an, 19,99 USD / lună).
 • Canada: (150 USD / An, 20 USD / lună)
 • Germania: (119,99 € / An, 11,99 € / lună)
 • Japonia: (1.750 ¥ / lună)
 • Brazilia: (37,90 USD / lună)
 • Spania: (9.9999 € / An, 9,99 € / lună)

După cum am menționat, evenimentele Bellator nu vor fi disponibile în Spania și Brazilia. DAZN vă poate determina locația examinând dvs. adresa IP publică. După ce va da seama că nu vă aflați în zona de acoperire, va fi încheiați-vă accesul instantaneu. Oh, ai încredere în mine, vei ști că ai fost blocat prin a fi martor la acest lucru frustrant mesaj de eroare:

„DAZN nu este disponibil în țara dvs.”Eroare DAZN

Motivul pentru care îmi place DAZN este că evenimentele Bellator MMA sunt inclus în abonamentul dvs.. Nu aveți nevoie de o afacere pe termen lung prin cablu pentru a obține conținutul său, plătiți doar una dintre taxele de abonament de mai sus și ați terminat. De asemenea, acoperă o gamă largă de dispozitive, cum ar fi Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick și televizoare inteligente.

Un nou player în streaming în oraș

DAZN nu mai este singurul difuzor. Bellator promovarea a introdus-o serviciu de streaming propriu să acționeze ca un difuzor global pentru luptele sale. Fanii din întreaga lume, spun la revedere întârziere cu bandă preliminară și fani de stat, pregătește-te fluxuri de luptă cu cardul principal.

Noul serviciu de streaming va prezenta lupte preliminare în direct în întreaga lume. Cu toate acestea, meciurile de cărți principale vor rămâne local in Statele Unite. Dacă doriți să le urmăriți, ar trebui conectați-vă cu furnizorul dvs. de cablu, care include aprecierile Frontieră, AT&T, Verizon, Dish și multe altele.

Dacă sunteți un călător american cu activ abonament prin cablu, veți pierde accesul după ce părăsiți țara. Dar, așa cum am menționat, o să vă ajut și eu cu această problemă. Deci, oricare ar fi serviciul pe care îl preferați, următoarea parte va fi rezolvați problema.

MVP vs. Melillo Live Oriunde – Geo-Problemă rezolvată

Ta adresa IP dictează ceea ce obțineți pentru a accesa online. DAZN necesită anumite adrese IP pentru a funcționa. Dar să ne concentrăm pe DAZN SUA deocamdată, deoarece are cea mai mare parte a conținutului. Pentru a urmări DAZN, trebuie să vă aflați în Statele Unite, sau cel puțin, par să fie acolo. Oh, da, poți face asta dacă folosești un Rețea virtuală privată.

Cel mai cunoscut sub numele de a VPN, acest instrument de securitate cibernetică vă oferă un grad mai mare de protecție și confidențialitate pe măsură ce navigați pe web, fie acasă, fie afară, utilizând rețele publice. Face acest lucru prin redirecționarea traficului prin intermediul unui tunel privat, criptarea acesteia în proces. Drept urmare, dumneavoastră datele vor fi protejate, iar identitatea dvs. va fi acoperită.

De asemenea, un VPN poate relocare trebuie să apari într-o altă țară, în funcție de serverul la care te conectezi. După ce ați stabilit o conexiune, veți fi luați o adresă IP în regiunea în care se bazează serverul. De exemplu, dacă vă conectați la un Serverul SUA, veți obține un Adresa IP americană. În consecință, veți putea acces DAZN și alte servicii / site-uri de streaming din SUA, indiferent de locul în care vă aflați.

Același lucru este valabil și pentru Aplicația Bellator. daca tu conectați-vă la un server din SUA și conectați-vă cu datele de acreditare ale furnizorului TV, puteți transmite live cardul principal oriunde v-ați afla.

The Steps – Venom vs. Punisher la nivel global

Iată ce trebuie să faceți pentru a debloca canalele și flux Bellator London 2 live oriunde:

 1. Primul, Abonati-va la un serviciu VPN. Puteți consulta ExpressVPN deoarece este furnizorul numărul 1 de pe piață.
 2. Următor →, primiți aplicația lor dedicată și instalați-l pe dispozitiv.
 3. conectare cu acreditările VPN și deschideți lista serverului.
 4. Conectați-vă la un server american (Pentru aplicația DAZN și Bellator)
 5. Lansa DAZN sau aplicația Bellator.
 6. Stream MVP vs. Melillo trăiește oriunde ai fi.

am recomandat ExpressVPN bazat pe experiența personală. Am a testat zeci de furnizori înainte, dar eram foarte intrigat de ceea ce acesta are de oferit. Are mai mult decât 3000 de servere în 94 de țări.

Securitatea finală este o plimbare în parc pentru amabilitatea ExpressVPN criptare de grad militar, protocoale de securitate de top, tuneluri împărțite, comutator de ucidere și politici stricte de înregistrare. Dacă nu s-a dovedit a fi ceea ce căutați, verificați următoarele și alegeți o alternativă.

Bellator London 2: MVP vs. Melillo

Se presupunea că Bellator London 2 ar fi fost subliniat MVP și Derek Anderson. Cu toate acestea, Anderson a trebuit să se retragă din luptă din cauza unei accidentări. Dar am obținut o înlocuire adecvată sub forma The Punisher, Giovanni Melillo.

Lupta va avea loc mai departe 23 noiembrie 2019, live în SSE Arena, Londra. Putem spune că MVP este destul de psyched despre meci, la fel de încrezător. Iată ce a avut de spus:

„Acesta este cel mai bun pe care l-am simțit vreodată la antrenament, acesta este cel mai apăsat pe care l-am văzut vreodată. L-am tras pe mașini și am lovit tot ce am mai bun. Mă declanșează excepțional de bine, mă simt prea bine ca să-mi pese cu adevărat de cine este peste colivie de la mine. Îmi pare rău doar pentru cine este. Nu știu caracterul sau personalitatea lui Giovanni, dar mă aștept mereu ce este mai bun de la adversarii mei – mă aștept să nu dea un s *** care se află peste cusca de la el. El are tot ce câștiga. “

Aceasta va fi Debutul lui Melillo la Bellator, deci nu are nimic de pierdut, ci multe de câștigat. Nu doriți să vă începeți noua carieră cu o pierdere. În general, Giovanni este un mic meci de 5´11 “pentru 6 și 3 lung” Pagină, care încearcă să adauge o altă linie de evidențiere în lunga sa listă de finisaje.

MVP vs. Melillo titrează cartonașul, dar să aruncăm o privire la ce altceva îți vine în cale, vine 23 noiembrie 2019:

Card principal

 • Michael Page (15-1) vs. Giovanni Melillo (13-4)
 • Fabian Edwards (8-0) vs. Michael Shipman (13-2)
 • Terry Brazier (11-2) vs. Soren Bak (12-1)

Cartea preliminară

 • Charlie Ward (7-3) vs. Pietro Penini (8-1-1)
 • Denise Kielholtz (3-2) vs. Sabriye Sengul (Pro Debut)
 • Kent Kauppinen (11-5) vs. Andy Mazolo (22-6)
 • George Tokkos (4-0) vs. Kevin Fryer (7-3)
 • Charlie Leary (16-10-1) vs. Tim Wilde (12-4)
 • Aiden Lee (7-4) vs. Damian Frankiewicz (9-2)
 • Robert Whiteford (15-4) vs. Sam Sicilia (17-10)
 • Alfie Davis (12-2) vs. Alessandro Botti (15-10)
 • Walter Gahadza (18-4) vs. Lewis Long (16-5)
 • Akonne Wanliss (3-1) vs. Tim Barnett (7-3)
 • Raphael Uchegbu (1-0) vs. Shane Campbell (Pro Debut)
 • Chris Bungard (14-5) vs. Benjamin Brandier (11-6)
 • Nathan Rose (6-2) vs. Harry Hardwick (4-2)
 • Jeremy Petley (12-8-1) vs. Tom Mearns (5-1)
 • Charlotte McIntyre (Pro Debut) vs. Josie Blaber (1-0)

Stream Bellator London 2 Live Anywhere – Gânduri finale

Cu Bellator în vizită Londra sâmbăta aceasta, iubitorii de MMA vor putea vedea fanii preferați Michael Page în timp ce îl preia pe Giovanni Melillo, care a luat lupta la scurt timp, deoarece își va face debutul promoțional.

Acum știți cum a VPN vă ajută să transmiteți lupta oriunde. Dacă aveți întrebări sau doriți să trimiteți unele predicții, vă rugăm să faceți acest lucru în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map