Cum să urmărești Campionatul Deschis 2019 live online

Ești încântat să-l vezi pe Francesco Molinari să-și apere râvnitul Claret Jug la Campionatul Open 2019? Dacă da, acordați-vă de la 18 iulie – 21 iulie 2019 și urmăriți toate acțiunile istorice de golf care se desfășoară în Royal Portrush Golf Club, County Antrim, Irlanda de Nord. Sky Sports și NBC Sports va transmite Openul major în Marea Britanie, respectiv în SUA. Cu toate acestea, ambele canale sunt Geo restricționat. Dar nu vă faceți griji, orice se va întâmpla în următoarele patru zile, nu trebuie să pierdeți un leagăn. De aceea sunt aici în primul rând. Iată cum puteți vizionează Campionatul Deschis 2019 în direct oriunde.


Stream Open Chamociation Royal Birkdale Live

Cum să vizionezi Campionatul Deschis 2019 în direct online

Deschide canalele de streaming 2019

După cum am menționat mai sus, canalele care difuzează a 148-a ediție a turneului sunt Geo restricționat către propriile lor țări. Cu alte cuvinte, dacă locuiești în afara acestor regiuni, tu nu va putea accesa conținutul serviciilor, inclusiv fluxul live al Open 2019. Vedeți, serviciile de streaming pot și vor determinați locația dvs. reală examinând adresa dvs. IP odată ce vă apropiați de site-ul sau de aplicație.

Când canalul va da seama că nu vă aflați în zona de acoperire, vă va bloca accesul dintr-o dată. Ei bine, nu trebuie să fie cazul. Am făcut acest ghid dintr-un motiv, vă amintiți? Vă voi arăta cum puteți debloca oricare dintre aceste canale mai târziu în acest articol. Deocamdată, consultați serviciile de difuzare a 2019 Deschide în lista de mai jos:

 • NBC Sports (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Sky Go (REGATUL UNIT)
 • Acum TV (REGATUL UNIT)
 • Fubo TV (SUA, încercare gratuită de 7 zile)
 • Kayo Sport (Australia)
 • OSN Play (Orientul Mijlociu)

Cum să urmărești Campionatul Deschis 2019 în direct cu VPN

Evitarea restricțiilor regionale nu va fi mai ușoară atunci când operați cu un VPN. Vei avea acces la Sky Go, NBC Sports, Kayo Sports, precum și toate canalele din întreaga lume unde VPN are servere.

A Rețea virtuală privată ascunde adresa dvs. publică IP și îl înlocuiește cu unul temporar, în funcție de serverul la care vă conectați. După stabilirea unei conexiuni, veți fi vizualizat ca un utilizator care accesează internetul din acea regiune. În consecință, obțineți acces complet la conținutul online exclusiv al acestui teritoriu.

Luați NBC Sports, de exemplu, are sediul în SUA și permite vizualizarea celor rezidenți în țară. Dacă sunteți în străinătate, doar conectați-vă la un server american, obțineți un Adresa IP americană, iar canalul vă stă la dispoziție. Simplu ca buna ziua.

În afară de eludarea geo-restricțiilor, VPN-urile au fost, sunt și vor fi întotdeauna instrumente de securitate. Ei vin cu criptare de grad militar pentru a vă asigura siguranța online tot timpul când este online. Mai mult, când vă conectați, dvs. mențineți adresa dvs. IP, dreapta? Ei bine, asta nu doar pentru a accesa canale restrânse, ci și pentru a accesa naviga pe internet nedetectat și evitați obiceiurile ISP de monitorizare.

Stream The Open 2019 – Pașii

Acum, dacă știți ce este un VPN și capabil, vom proceda la procesul de deblocare? Iată cum puteți accesa canalele oriunde în lume și urmăriți UK Open în direct:

 1. Obțineți un abonament VPN prin înscrierea cu un serviciu VPN credibil. Dacă nu știți ce să alegeți, vă sfătuiesc să investiți în ExpressVPN (Am să descriu mai jos).
 2. După ce v-ați creat contul, rămâneți pe pagina lor și primiți aplicația lor dedicată pe baza dispozitivului pe care îl utilizați. VPN-urile sunt în mare parte compatibile cu iPhone, iPad, Windows, Mac, precum și cu Fire TV.
 3. Aplicația descărcată, verificați. Acum, lansați-l și conectați-vă cu contul VPN.
 4. Acest pas depinde de canalul cu care ai ales să lucrezi. Trebuie să conectați-vă la un server unde serviciul este disponibil:
  • Serverul SUA pentru NBC Sports.
  • Server din Marea Britanie pentru Sky Go.
  • Server australian pentru Kayo Sport, etc …
 5. Veți ști dacă conexiunea a fost stabilită când “Conectat” se aprinde în verde.
 6. În cele din urmă, lansați canalul selectat și transmite Campionatul Open 2019 trăiește oriunde te-ai afla.

Am testat zeci de VPN de-a lungul anilor și niciunul dintre ei nu s-a apropiat de ce ExpressVPN. Am recomandat această VPN pentru că știu de ce este capabil, sunt un client. Ei oFfer servere rapide care ard în SUA, Marea Britanie, Australia și Canada. Ei bine, asta este doar o parte din el, așa cum se laudă cu 2000+ rețea de servere. Încercați-le, au un Garanție de rambursare de 30 de zile. Nu veți pierde nimic. Dacă ExpressVPN nu este ceașca dvs. de ceai, consultați alți furnizori de top de mai jos.

Cum să faceți fluxul campionatului deschis cu proxy-uri inteligente DNS

Nu vi se pare că scade viteza pe care o provoacă criptarea VPN? Nu vă faceți griji, aveți o alternativă, intrați Proxy DNS inteligent. Acest serviciu este o metodă complet diferită, dar duce la aceleași rezultate până la urmă. Funcționează DNS inteligent schimbarea bucăților de trafic care reflectă locul unde ești cu adevărat. Restul rămâne nealterat. În consecință, veți accesa orice canal din întreaga lume dacă furnizorul de DNS inteligent îl acceptă.

La fel ca orice serviciu, există cele bune și rele. Acesta este și cazul Proxy-ului Smart DNS. Verificați-le mai jos:

 • În primul rând, Smart DNS poate fi configurat pe o gamă largă de dispozitive. Acesta este un 1 peste VPN-uri. În mod literal, veți debloca conținutul folosind aprecierile PlayStation, Roku, Android, iOS, Mac, Windows, Apple TV, Amazon Fire Stick, Xbox și multe altele.
 • Serviciul nu vă criptează datele, ceea ce înseamnă că nu ar exista nicio securitate adăugată. Veți naviga pe internet neprotejat și pe deplin compromis. in orice caz, conexiunea dvs. rămâne la viteză maximă.
 • DNS inteligent nu vă schimbă adresa IP. Este bine dacă considerați că puteți accesați serviciile TV locale și geore-restricționate în același timp. Pe de altă parte, locația dvs. este expusă.

La fel cum am recomandat ExpressVPN de mai sus pentru un furnizor VPN, recomand sfatul pentru utilizarea Unlocator în departamentul Smart DNS. A fost în jur din 2013 și a putut să deblocheze mai mult de 233 de canale in jurul lumii. Acesta este un număr dintre ceilalți furnizori de pe piață nu a fost capabil să obțină. Sunt incredibil rapid și de încredere. Încercați serviciul lor, există un Proces gratuit de 7 zile în caz că aveți îndoieli, nu sunt necesare informații despre cardul de credit.

Campionatul Open 2019 – Ce este ce?

Open 2019 revine în Irlanda de Nord pentru prima dată în peste 60 de ani. Este una, dacă nu chiar cele mai vechi și mai istorice majore, care au loc în fiecare an pe un curs de legături premium din Marea Britanie. Anul trecut, Francesco Molinari a smuls Claret Jug la Carnoustie. Tiger Woods va căuta să câștige a doua sa majoră în acest sezon după o victorie șocantă la Masters 2019, în timp ce Rory McIlroy intră ca favorit.

Cine credeți că va fi câștigătorul acestui an? Ei bine, cred că va fi o confruntare epică, deoarece campionii trecuți concurează în acest sens Al 148-lea campionat deschis. Să aruncăm o privire la unele dintre numele de top.

 • Francesco Molinari
 • Jordan Spieth
 • Henrik Stenson
 • Zach Johnson
 • Rory McIlroy
 • Phil Mickelson
 • Ernie Els
 • Darren Clarke
 • Louis Oosthuizen
 • Stewart Cink
 • Pádraig Harrington
 • Tiger Woods
 • David Duval
 • David Duval
 • Paul Lawrie
 • Tom Lehman

Dacă doriți să aflați mai multe, consultați Programul Campionatului Deschis 2019. În felul acesta, nu îți va fi dor de un leagăn.

Cum să urmărești Campionatul Deschis la Carnoustie Live Online?

Tiger Woods și Rory Mcllroy sunt favoritele pentru a câștiga râvnitul Claret Jug la Royal Portrush în acest an. Ce jucător de golf credeți că va pleca victorios la Openul Britanic din 2019? Ai folosit VPN sau Smart DNS pentru a obține canalul dorit? Împărtășește-ți mai jos gândurile și predicțiile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map