Cum să urmărești Campionatul Mondial de juniori 2020 în direct online

Din joi, 26 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, topul lumii Hochei pe gheata tinerii o vor lupta din dreapta să fie numiți cei mai buni din lume. Turneul World Juniors este găzduit de Ostrava și Třinec. Este a patra oară în istoria campionatului în care Republica Cehă acționează ca gazdă. A fi fizic acolo poate duce la acțiune 110%. Cu toate acestea, cei cărora le place fluxul concurenței pot să-și obțină și acțiunea Icy. Ceea ce ne aduce la acest ghid. Doamnelor și domnilor, iată cum puteți urmări Campionatul Mondial de juniori 2020 live online indiferent unde locuiești pe hartă.


Cum să urmărești Campionatul Mondial de juniori 2018 live online

Cum să urmărești Campionatul Mondial de juniori 2019 live online

Campionatul mondial de juniori IIHF 2020 Canalele de streaming

O astfel de concurență necesită a audiență globală. Acesta este motivul pentru care aveți o serie de emisiuni oficiale în mai multe părți ale lumii. Dar problema constă în drepturile de acoperire.

Vedeți, fiecare canal are drepturile de a difuza emisiunea Campionatul Mondial de juniori în țara respectivă. Orice vizionare exterioară este strict interzisă. Este ceea ce numim geo-blocare, un mecanism care restricționează accesul utilizatorului la anumite locații.

Dacă se întâmplă că locuiești în afara zonei de acoperire a unui canal, accesul tău va fi încheiată pe loc. Dar cum determină un canal unde se află? Este ușor, este adresa dvs. publică IP. Aceasta este o problemă pe care o voi rezolva ulterior în acest articol. Deocamdată, puteți găsi o listă oficială Emisiuni TV Juniors 2020 de mai jos.

 • Rețeaua NHL (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • TSN GO (Canada)
 • Potrivit TV (Rusia)
 • Suedia: SVT, TV4, Radio Sveriges
 • Finlanda: YLE
 • Slovacia: RTVS
 • Elveţia: MySports
 • Bielorusia: BTRC
 • Republica Cehă: Ceske Televize

Locația dvs. dictează ce obțineți pentru a accesa online. Ta adresa IP este principalul factor care ajută astfel de servicii să stabilească locul în care vă aflați. Pentru ca aceasta să se schimbe, trebuie să modificați adresa IP a dvs. pentru a se potrivi cu ceea ce necesită serviciul. Cum poți face asta? Răspunsul este în secțiunea următoare.

Cum să vizionezi Campionatele Mondiale de juniori în direct cu VPN

Toate canalele enumerate mai sus sunt blocate geo. De exemplu, dacă sunteți un expat canadian care locuiește în prezent în afara Canadei, nu veți putea să îl difuzați World Juniors 2020 pe TSN din cauza geo-restricțiilor.

Canalul necesită a Adresa IP canadiană să funcționeze. Din moment ce locuiești în străinătate, asta este exact ceea ce îți lipsește. Odată ce te apropii de canal, îți vei da seama unde locuiești și îți blochezi accesul aproape instantaneu cu un mesaj geo-eroare care prevede:

„Conținut nu este disponibil pentru vizualizare în regiunea dvs. 75.“.Eroare TSN

Acesta este locul în care VPN sau rețea virtuală privată, intră. Conectarea la un server VPN vă permite practic trucuri canale de streaming blocate geo să vă gândiți că vă aflați într-o regiune în care acestea sunt de fapt disponibile.

Acest lucru este realizat de ascunzându-vă adresa IP reală. Se pare că navigați pe web folosind adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat.

Procesul de deblocare – 2020 WJHC oriunde

Urmați acești pași pentru urmăriți Campionatul Mondial de hochei pe gheață 2020 IIHF live online folosind VPN.

 1. În primul rând, ai nevoie de Furnizor VPN cu servere VPN distribuite în întreaga lume.
 2. După ce v-ați înscris și instalat Aplicație VPN pe dumneavoastră PC, Mac, iOS sau Android, conectați-vă la un server VPN într-o regiune în care canalul YouTube de hochei glaciar IIHF nu este geo-blocat.
 3. Acum treceți la canalul IIHF World Junior Championship 2020 cu ajutorul dvs. browser web sau a ta aplicația dispozitivului de difuzare.
 4. conectare la canalul de streaming utilizând contul corespunzător.
 5. În cele din urmă, urmăriți Campionatul Mondial 2020 de hochei pe gheață IIHF 2020 live online.

ExpressVPN este o opțiune perfectă în cazul în care căutați un VPN pe care să îl utilizați pentru a accesa canalele sportive preferate din orice parte a lumii. Iată care sunt cele mai bune servicii VPN la care puteți utiliza Urmăriți Campionatul Mondial de Junior IIHF 2020 în direct online.

Campionatele Mondiale de juniori IIHF 2020

Această competiție larg populară va avea loc în Ostrava și Trinec, Republica Cehă, din 26 decembrie 2019, până pe 5 ianuarie 2020. Grupurile au fost determinate și SUA se află în grupa B.

De ce ne-am concentra pe Statele Unite? Ei bine, practic, țara intră în competiția din 2020 după ce a cerut medalii în patru rânduri. tu ai medalie de argint în 2019, a unul de aur 2017 și două de bronz în 2016 și 2018.

O să începem cu faza grupelor. După aceea, patru echipe de rang înalt din fiecare grupă din runda preliminară se va îndrepta spre sferturile de finală și știi ce se întâmplă mai târziu.

Pentru a vă oferi o ușoară idee despre cum arată grupurile acum, consultați tabelul de mai jos:

Grupa A
Grupa B
Slovacia (SVK)Republica Cehă (CZE)
Finlanda (FIN)Germania
Suedia (SWE)Canada (CAN)
Kazahstan (KAZ)Rusia (RUS)
Elveția (SUI)Statele Unite (SUA)

Programul

Două grupuri de cinci echipe vor merge cu capul în cap format rotund-robin. Dar ce echipă se confruntă cu care? Iată programa pentru primele două zile și o puteți verifica pe cea completă la Campionatul Mondial IIHF de juniori 2020 site oficial:

26 decembrie 2019

 • Kazahstan vs. Elveția
 • Rusia vs. Cehia
 • Finlanda vs. Suedia
 • Statele Unite vs. Canada

27 decembrie

 • Kazahstan vs. Slovacia
 • Statele Unite vs. Germania

28 decembrie

 • Slovacia vs. Finlanda
 • Germania vs. Cehia
 • Suedia vs. Elveția
 • Canada vs. Rusia

29 decembrie

 • Finlanda vs. Kazahstan
 • Rusia vs. Statele Unite

30 decembrie

 • Suedia vs. Kazahstan
 • Canada vs. Germania
 • Elveția vs. Slovacia
 • Cehia vs. Statele Unite

Cum să Stream World Juniors 2020 Live Online?

Statele Unite sunt favoritele clare pentru a câștiga turneul. Se așteaptă să fie încununați din nou IIHF Campionii Mondiali de juniori. Pentru unii, competiția World Juniors este chiar mai interesantă decât Jocurile Olimpice de iarnă 2020. Pentru ce echipă sunteți înrădăcinată? Împărtășiți-vă așteptările și predicțiile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map