Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 fără abonament prin cablu

Cum să urmărești Cupa Mondială 2018 fără abonament la cablu? Deși echipa națională de fotbal din SUA nu s-a calificat în Rusia 2018, există o mulțime de fani ai fotbalului american care caută o modalitate de a viziona în direct evenimentul. Cupa Mondială FIFA 2018 este acum la două săptămâni distanță de a face istorie în Rusia. Cu toată acea emoție de neconceput, probabil că ar trebui să începeți să vă ajustați programul de vizionare a fotbalului cu ceea ce se potrivește propriului program. Ar trebui pentru că poți. Ce se întâmplă dacă vă spun că nu veți avea nevoie de un abonament prin cablu pentru a viziona cel mai epic eveniment de fotbal al anului? Există multe canale de streaming pe care le puteți utiliza pentru a viziona Cupa Mondială FIFA în direct online, iar toți tăietorii de cablu vă puteți bucura de ea pe aplicația Fox Sport de pe orice dispozitiv de streaming care vă vine în minte, inclusiv Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android și iOS.


Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 fără abonament prin cablu

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 fără abonament prin cablu

FIFA World Cup 2018 Channel Streaming

FIFA a promis o acoperire extinsă pentru Cupa Mondială din acest an și există multe canale americane care vor transmite evenimentul în care oamenii pot viziona inutil un cablu. Nu este nevoie să intrați în panică pentru o abonament prin cablu pe termen lung, deoarece aceste canale oferă o probă gratuită de șapte zile, doar în cazul în care nu au fost pe placul vostru. Unele dintre aceste canale sunt:

 1. FuBo TV
 2. DirecTV Acum
 3. Sling TV
 4. Hulu Live TV
 5. PS Vue

Urmăriți Cupa Mondială FIFA fără cablu

Haideți să explorăm opțiunile acum, trebuie?

Fubo TV

Acesta este un furnizor de conținut over-the-top (OTT) care îi saturează pe abonați cu o acoperire sportivă fiabilă și extinsă de înaltă definiție, fără a-i îndemna să aibă un abonament prin cablu. Lista de canale de pe fuboTV continuă să crească, deoarece a adăugat recent NBC Sports, Fox Sports, precum și ESPN la line-up-ul lor. Platforma oferă spectatorilor săi acces la ligi și turnee sportive importante, toate acestea putând fi realizate într-o probă gratuită de 7 zile. FuboTV are aplicații pe toate dispozitivele de streaming importante, inclusiv Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android și Chromecast.

DirecTV Acum

Cea mai convingătoare caracteristică pe care DirecTV Now o are de oferit este că serviciile tipului de cablu nu mai sunt necesare. Telespectatorii pot tăia cablul fără nici o ezitare și să transmită emisiile preferate folosind aplicația DirecTV pe dispozitivele Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS și Android. LA&Acum, DirecTV vă permite să urmăriți Cupa Mondială FIFA fără cablu în Statele Unite.

PlayStation Vue

Doar pentru că cuvântul PlayStation este în titlu nu înseamnă că este disponibil doar pe PS3 și PS4. PSVue de la Sony este un serviciu de streaming live care funcționează fără cablu pe FireStick, Apple TV, Roku, Android, iOS, printre alte dispozitive. Cu acest serviciu de streaming, primii practic televiziunea în condiții proprii și te poți bucura de TV, sport, filme și știri, în direct la cerere.

Hulu Live TV

Urmăriți mii de filme și emisiuni oricând și oriunde. Puteți transmite până la 50 de canale TV și live și la cerere, inclusiv sport, știri și divertisment la abonarea la planul Hulu. Aceasta înseamnă că este, de asemenea, o altă opțiune pentru tine pentru a viziona Cupa Mondială FIFA fără cablu, dar va trebui totuși să ai nevoie de un cont VOD pentru a accesa biblioteca extinsă de streaming a lui Hulu.

Sling TV

Cea mai bună caracteristică pe care o oferă acest serviciu de streaming este libertatea, deoarece nu mai este nevoie ca telespectatorii să se agațe de televizorul vechi. Aplicația Sling TV este disponibilă pe Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, precum și televizoarele Samsung și LG Smart. Nu există canale inutile sau angajamente pe termen lung sau taxe ascunse, ci doar oportunitatea de a transmite TV în direct pe toate dispozitivele tale.

Cum deblochează canalele de difuzare a Cupei Mondiale folosind un VPN

Acum că sunteți cu toții încântați și încântați de posibilitatea de a viziona Cupa Mondială FIFA fără abonament prin cablu, trebuie să vă reamintim că toate aceste canale se întâmplă să fie blocate. Este un lucru dezamăgitor, dar bine, știi de ce? Deoarece restricțiile geo pot fi ocolite cu o rețea privată virtuală. Interzicerile, restricțiile și cenzurile nu sunt într-adevăr atât de importante atunci când utilizați un furnizor de servicii VPN. Practic, un VPN trimite tot traficul dvs. către un tunel privat care criptează și protejează datele dvs. înainte de a ajunge la rețeaua publică, care este internetul. Creează o conexiune sigură între dvs. și serverul dvs. mascând propria dvs. adresă IP, astfel încât nimeni să nu știe cine sunteți și ce faceți. Pur și simplu configurați un VPN pe unul dintre următoarele iPhone, Android, iPad, PC și Mac. Apoi, instalați aplicația VPN și vă conectați la un server din SUA. Vrei să știi ce mai face un VPN?

 1. Având o adresă IP americană deblochează Fubo TV, PS Vue, Sling TV și toate celelalte canale doar din SUA. Această adresă IP vă este oferită datorită VPN-ului dvs..
 2. Deblochează canalele de streaming ale Cupei Mondiale FIFA care nu sunt disponibile în SUA, precum RAI TV, ZDF, BBC iPlayer și multe altele.
 3. VPN este imun la deturnările DNS sau la proxy-urile DNS transparente.
 4. Un VPN așa cum am menționat mai sus criptează tot traficul și blochează cererile neautorizate și interferențele terților.

Deblocarea acestor canale necesită un furnizor de servicii VPN și noi avem doar unul pentru dvs. Distribuția geografică diversă a serverelor ExpressVPN și protocoalele puternice de criptare îl fac astăzi.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 fără cablu

Nefiind abonament la cablu nu mai este o problemă și a fi localizat pe cealaltă parte a globului nu mai este o problemă. Nimic nu este problematic dacă sunt implicate VPN-uri. Cum altfel așteptați să vă asistați la cine duce acasă cupa mondială dacă nu dețineți un VPN? Urmărești să urmărești cea mai mare competiție de fotbal din 2018 doar pentru că nu ai cablu și nu locuiești în SUA? Ei bine, am făcut ceea ce aveam pentru tine și adică să vă oferim o soluție de rezolvare pentru toată situația. Acum, mingea este în curtea ta, ce vei face despre asta?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map