Cum să urmărești difuzarea online în direct a US Senior Live Streaming?

Openul de seniori din SUA este unul dintre cele cinci mari campionate de golf senior. A fost lansat pentru prima dată în urmă cu 38 de ani în 1980. Foștii câștigători includ Kenny Perry, Allen Doyle și Miller Barber. În acest an, însă, Bernhard Langer, Jerry Kelly și Fred Couples sunt toți favoriții calzi pentru turneul de golf US Senior Senior 2018. Competiția va începe joi, 28 iunie la The Broadmoor din Colorado. Și dacă sunteți încântat ca mine, nu doriți să știți care canale vor acoperi evenimentul, astfel încât să nu-l pierdeți. Cu toate acestea, poate trebuie doar dacă nu sunteți un rezident american, deoarece sunt toate televiziunile geo-blocate în străinătate.


Cum să urmărești difuzarea online în direct a US Senior Live Streaming?

Cum să urmărești difuzarea în direct a difuzatului online în direct din SUA?

În ghidul de mai jos, vă voi arăta cum puteți debloca orice canal cu un VPN sau a DNS inteligent și urmărește Campionatul SUA pentru seniori 2018 pe site-ul tău PC, Android, Apple TV, Roku, FireStick, iOS, PS4 sau Xbox One.

Campionatul american senior 2018 pe canalele de streaming

Puteți transmite fluxul US Senior Senior 2018 pe oricare dintre următoarele canale dacă aveți reședința în Statele Unite.

 • FuboTV 
 • Fox Sports GO
 • Sling TV
 • DirecTV Acum

Dar ține cont de asta acces la aceste servicii de streaming din străinătate este în afara limitelor din cauza problemelor de copyright. Drept urmare, tot ce veți vedea este un mesaj geo-eroare pe ecran, care vă spune că nu puteți viziona turneul. Acest lucru se datorează faptului că dvs. Adresa IP vă dezvăluie locația la internet și singurul mod de a-l ascunde este cu un VPN.

Cum să vizionezi US Senior Open 2018 Live cu VPN?

În cazul în care domiciliați în prezent în SUA, puteți urmări toate acțiunile de golf în direct online pe Fox Sports Go. Fox a dedicat FS1 să difuzeze US Senior Open din acest an. Aplicația Fox Sports Go poate fi instalată pe PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Xbox One, Apple TV, Amazon Fire TV și Roku dispozitive de streaming. După ce lansați aplicația, va trebui să vă conectați utilizând abonamentul furnizorului de cablu.

Din păcate pentru expatriații americani care trăiesc în străinătate, Fox Sports este geo-blocată în afara teritoriilor Statelor Unite. Asta înseamnă că canalele de streaming din SUA precum Fox Sports Go, FuboTV și Sling TV sunt inaccesibile dacă trăiești de peste mări. Este destul de nedrept dacă ești un mare fan al golfului ca mine, dar nu este nici sfârșitul lumii.

Ceea ce trebuie să faci este răsfățați-vă locația geografică și fă-o să apară ca și cum ai fi în Statele Unite.

O rețea privată virtuală (VPN) vă va ajuta să faceți asta redirecționarea conexiunii dvs. de internet printr-un alt server la alegere. De asemenea, vă va oferi o adresă IP din regiunea selectată. Acest lucru vă va permite ocoliți conținutul blocat geo nu contează unde ești.

 • După ce vă conectați la un server american, fiecare canal restricționat în SUA va deveni disponibil oriunde. Care include Fox Sports, DirecTV Now, HBO Go, WatchESPN, Hulu, Amazon Prime, si altii.
 • VPN-uri de asemenea criptați traficul dvs. și împiedică pe cineva să o vadă. În acest fel, nimeni nu poate ține filele activității dvs. online, nici măcar furnizorul de servicii de internet.
 • Instalarea unui VPN este un proces foarte simplu. Toate serviciile au aplicații dedicate pe care îl puteți descărca de pe magazinul de aplicații sau de pe site-ul web al mărcii. De asemenea, sunt compatibile cu mai multe dispozitive și sisteme, inclusiv Android, iPhone, iPad, PC și Mac.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea canalelor

Când luați în considerare toate avantajele și canalele pe care le puteți debloca, un abonament VPN nu va suna prea scump. De fapt, merită total media 6 – 9 dolari vei plăti.

Și nu, nu puteți utiliza VPN-uri gratuite pentru că sunt foarte mari nedemn de încredere si cu totul nesigur. Oferă protocoale de criptare slabe și vând traficul dvs. de internet către terți.

Prin urmare, rămâneți la servicii plătite de genul ExpressVPN și beneficiați de un plus de securitate și confidențialitate totală. De asemenea, compania are servere foarte rapide răspândite pe tot cuprinsul 94 de țări, folosește gradul militar Criptare AES pe 256 biți, și urmează un transparent politica fără jurnale. 

Mai mult, oferă un Politica de rambursare de 30 de zile și un serviciu excelent de asistență pentru clienți, disponibil 24/7.

Iată ce trebuie să faceți pentru a urmări US Senior Open din străinătate:

 1. Du-te la ExpressVPN site web și creează un cont.
 2. Descărcați și instalați aplicația direct de pe site-ul lor web sau din magazinul dvs. de aplicații. Puteți instala ExpressVPN pe Android, iOS, PC, Mac, Linux, și alte dispozitive.
 3. Deschideți VPN-ul, conectați-vă și conectați-vă la orice server situat în SUA.
 4. După ce v-ați conectat, mergeți la Fox Sports Go sau orice alt canal care transmite evenimentul.
 5. Mesajul geo-eroare nu mai este și nu sunteți liber transmite campionatul de seniori din SUA de oriunde.

Cum să difuzezi Campionatul SUA pentru seniori 2018 cu Proxy-uri DNS inteligente?

Puteți utiliza, de asemenea, un proxy Smart DNS pentru ocoli geo-blocuri și urmăriți deschiderea US Senior Senior 2018 din afara SUA. Spre deosebire de VPN-urile, aceste instrumente nu încetinesc conexiunea dvs. la internet, deoarece ele nu vă criptați traficul, care este atât bun, cât și rău, în funcție de modul în care îl privești.

Proxies nici nu vă ascundeți adresa IP, dar poate totuși să vă răsfățați locația redirecționând doar partea de locație a conexiunii dvs. Dar rețineți că nu vor funcționa corect, uneori deloc, dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy transparente sau deturnare DNS.

Iată cum puteți configura unul pe dispozitiv:

 1. Abonați-vă la un bun serviciu inteligent DNS Unlocator. 
 2. Asigurați-vă că serviciul are o listă lungă de canale acceptate. Unlocatorul se poate debloca 200 canale, inclusiv BBC iPlayer, ESPN, Fox Sports Go, HBO Go și Hulu.
 3. Urmează acestea videoclipuri și tutoriale de configurare pentru a instala Unlocator pe dispozitivul dvs. Puteți să-l configurați pe dvs. iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS3, PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku și Chromecast.
 4. Puteți urmări turneul de SUA din SUA 2018, indiferent unde vă aflați.

Mai mult, Unlocator vă oferă șansa de a încerca serviciile sale timp de o săptămână înainte de a vă gândi grație unui perioadă de încercare gratuită de 7 zile.

Programul complet US Open 2018 2018

Joi, 28 iunie

 • Acoperire online: 12-2 p.m..
 • Grupuri prezentate: 4-9 p.m.
 • Emisiunea Fox Sports 1 (FS1): 4-9 p.m.

Vineri, 29 iunie

 • Acoperire online: 11:30 – 13:30.
 • Grupuri prezentate: 3: 30-8: 30 p.m.
 • Emisiunea Fox Sports 1 (FS1): 3: 30-8: 30 pm.

Sâmbătă, 30 iunie

 • Grupuri prezentate: 4-9 p.m.
 • Emisiunea Fox Sports 1 (FS1): 4-9 p.m.

Duminică, 1 iulie

 • Grupuri prezentate: 4-9 p.m.
 • Emisiunea Fox Sports 1 (FS1): 4-9 p.m.

US Senior Open 2018 – Wrap Up

Ca unul dintre cele cinci mari campionate de golf senior, US Senior Open a câștigat în urma anilor un număr imens. Mulțumită Proxy-uri VPN și Smart DNS, nu trebuie să ratezi nicio acțiune de golf, chiar dacă în prezent trăiești în afara SUA.

Ce instrument de deblocare ați preferat? VPN-uri sau proxy-uri inteligente DNS? Vă rugăm să ne împărtășiți gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map