Cum să urmărești EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

Din 9 ianuarie 2020 până pe 26 ianuarie 2020, Austria, Norvegia și Suedia vor găzdui unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, SUA Campionatul EHF Euro Handbal 2020. Cea de-a 14-a ediție a turneului va fi prezentă 24 de echipe pentru prima dată. Așadar, vă puteți imagina cât de ridicat va fi nivelul de intensitate și emoție. Ei bine, puteți participa la acțiune ca în acest ghid, vă voi arăta cum trebuie urmăriți Campionatul Euro 2020 de handbal trăiește online oriunde te-ai afla.


Cum să urmărești EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

Cum să urmărești EHF Euro Handball 2020 Championship Live Online

EHF Euro Handbal 2020 – Acoperire globală

EHF stabilește un nou punct de reper pe drumul către A bărbaților EHF EURO 2020. Anul acesta va fi cel mai mare până în prezent, în condițiile în care campionatul este acum prezentat 24 de echipe concurând pentru titlu.

Acum, merită un eveniment cu o asemenea amploare acoperire globală, care este exact ceea ce veți obține datorită gamei largi de EHF parteneri de radiodifuziune în întreaga lume.

Dar înainte de a continua, aș dori să vă informez că toate canalele pe care le-am reunit mai jos sunt Geo restricționat la regiunile respective. Cu alte cuvinte, dacă locuiți în afara țărilor menționate lângă servicii, nu aveți voie să transmiteți conținutul acestora.

Aceste canale aplică ceea ce numim geo-blocare. Este un mecanism de apărare folosit de companii și servicii pentru a restricționa accesul utilizatorilor la un locație specifică.

Se bazează pe dumneavoastră adresa IP pentru a-ți determina curentul unde se află fizic. Dacă nu dețineți unul care este valabil în țara canalului, veți fi blocat aproape instantaneu.

Aici sunt Emisiuni TV EHG Euro Handbal 2020 2020:

 • a fi implicat în sporturi (Franța, SUA, MENA)
 • ORF (Gratuit, Austria)
 • Ziggo Go (Olanda)
 • TV2 Play (Danemarca)
 • Sumo TV2 (Norvegia)
 • ZDF (Gratuit, Germania)
 • ViaPlay (Suedia)

Campionatul European de handbal masculin EHF 2020 – transmis în direct oriunde

După cum am menționat mai sus, IP-ul dvs. este principalul motiv pentru care se află locația dvs. compromis și identificat prin servicii de streaming. Pentru a evita problema și pentru a evita restricțiile regionale, trebuie să schimbați asta.

Ei bine, există o modalitate de a face acest lucru și se prezintă sub forma a Rețea virtuală privată. Cunoscută drept VPN, o rețea privată virtuală este un instrument de securitate cibernetică care criptează datele (securitate sporită) și îți ascunde locația (confidențialitate suplimentară).

Un VPN îndreaptă traficul dvs. de internet printr-un server de la distanță într-o țară pe care o alegeți. După ce vă conectați la un server, VPN va mențineți adresa dvs. IP curentă și inlocuieste-l cu unul din regiunea în care se bazează serverul.

Drept urmare, veți fi privit ca un rezident actual în țară și veți avea acces direct la orice servicii / site-uri web restricționate acolo. De exemplu, dacă serverul este situat în Germania, veți primi un Adresa IP germană. În consecință, veți putea transmite fluxurile de like-uri DAZN (Germania), Sky DE, și, desigur, ZDF.

Pașii

Urmați aceste instrucțiuni pentru a transmite fluxul Campionatul European de handbal masculin EHF 2020 live indiferent de locația fizică actuală:

 1. Primul, Abonati-va la un serviciu VPN. Stai departe de serviciile gratuite; îți vor face mai mult rău decât bine. Dacă doriți recomandarea noastră personală, încercați ExpressVPN afară.
 2. După ce v-ați înscris, descărcați și instalați-le Aplicație VPN pe dispozitiv, veți găsi clienți pe Android, PC, Mac, iOS, Android, precum și pe FireStick.
 3. Apoi, activați aplicația, conectare cu numele de utilizator și parola și navigați la lista de server.
 4. Alegeți și conectați-vă la un server pe baza canalului pe care doriți să îl deblocați:
  • Serverul german pentru ZDF.
  • Serverul american pentru beIN Sports.
  • Server suedez pentru ViaPlay, etc.
 5. Lansați site-ul sau aplicația canalului.
 6. Curentul Campionatul European de handbal masculin EHF 2020 oriunde ai fi.

În timp ce un serviciu VPN vă va ajuta să ocoliți geo-restricțiile, mai aveți nevoie de un abonament valabil la canalele la care doriți să accesați. Cu alte cuvinte, un VPN nu vă va face bine dacă intenționați să urmăriți Handbal Euro pe BeIN fără abonament la canalul respectiv.

Ne ocupăm de evaluarea furnizorilor de VPN pe baza anumite criterii. Testăm viteze, caracteristici de securitate și confidențialitate, capacități de deblocare și multe altele.

am recomandat ExpressVPN întrucât se potrivește tuturor celor de mai sus. Conform testelor efectuate, furnizorul este foarte rapid și vine cu o rețea vastă de server 94 de țări. Așadar, să ocolim geo-restricțiile este foarte ușor.

În ceea ce privește confidențialitatea și securitatea, ExpressVPN are un politică strictă fără jurnal, criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere, și mai multe de vârf protocoale de securitate. Puteți încerca serviciul lor fără riscuri, deoarece oferă un Garanție de returnare de 30 de zile.

Iată cum tarifele ExpressVPN față de alți furnizori de servicii VPN de top din ianuarie 2020.

VPN Alternative – Introduceți proxy DNS inteligent

La fel de eficient precum este o VPN, nu este singura metodă pe care streamerele online o folosesc pentru a ocoli geo-blocurile. Toate VPN-urile din tabelul de mai sus vă permit să utilizați o alternativă sub formă de DNS inteligent.

Proxy-urile DNS inteligente reorganizează părți din traficul dvs. online responsabil pentru dezvăluirea locației dvs. actuale pe site-ul web pe care doriți să îl accesați. Procedând astfel, adresa dvs. IP rămâne intactă și viteza dvs. nu va fi afectată. Pe de altă parte, un VPN, recanalizează tot traficul de pe Internet și vă îmbracă adresa IP reală în acest proces.

Deoarece Smart DNS păstrează IP-ul nealterat, veți avea acces la ambele dvs. canalele locale și cele restricționate simultan. Mai mult, Smart DNS poate fi configurat pe aproape orice dispozitiv, inclusiv iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Fire Stick, PlayStation, Xbox, Android TV și televizoare inteligente.

După cum am menționat, toate VPN-urile din tabel oferă această caracteristică ca parte a abonamentului lor. Cu toate acestea, în timp ce încercam Unlocator, am observat că furnizează un Abonament Smart DNS autonom, care este o opțiune mai ieftină dacă nu uitați decât să evitați restricțiile regionale.

Configurarea Smart DNS – Procesul de configurare

Iată cum puteți configura Unlocator pe platforma de streaming:

 1. În primul rând, abonați-vă Unlocator. Ai o probă gratuită de 7 zile.
 2. Urmează ghiduri de configurare pe site-ul lor oficial pentru a configura DNS inteligent pe dispozitiv.
 3. După ce ați terminat, reporniți dispozitivul.
 4. Lansați acum canalul pe care doriți să îl transmiteți pe Campionat. Vă rugăm să rețineți că, cu ajutorul Smart DNS, veți debloca numai ceea ce suportă furnizorul DNS inteligent. Când am verificat Canalele acceptate de unlocator, acestea sunt cele pe care le-am găsit:
  • ZDF.
  • TV2 Play.
  • Sumo TV2.
  • a fi implicat în sporturi.
  • ViaPlay.
 5. În cele din urmă, lansați canalul selectat și transmite Campionatul 2020 EHF Euro Handbal 2020.

EHF Euro Handbal 2020

Competiția începe pe 9 ianuarie 2020, și se înfășoară 26 ianuarie 2020. Anul acesta, este diferit. Evenimentul este găzduit în trei orașe pentru prima dată. Mai mult, Euro Handball 2020 va fi prezentat 24 de echipe în loc de 16.

Șaisprezece a fost un număr standard de echipe participante la evenimentele menționate în EURO pentru bărbați din anul 2002. Congresul EHF votat în unanimitate în favoarea unei mişcare trimis de EHF în 2014 pentru a face din 24 echipe în total până în 2020.

Aceasta este ceea ce spune moțiunea:

„Ideea EHO EURO a / pentru întreaga familie europeană de handbal capătă tot mai multă formă. Un EURO EHF va fi un festival pentru toate națiunile europene de handbal, “

Echipele și-au luat deja locurile Grupului și o vor lupta până vor ajunge la destinația finală. Puteți consulta și program complet a evenimentului pe site-ul oficial al EHF. În ceea ce privește grupurile, acestea sunt următoarele:

Gânduri finale

Noul format Euro Handbal va fi prezentat 65 de meciuri în loc de 47, jucat peste 15 zile. Asta înseamnă că ai multe acțiuni de handbal care îți umplu calendarul din ianuarie.

De unde veți urmări Handbal Euro și de la ce echipă sunteți înrădăcinată? Partajați toate predicțiile și gândurile dvs. despre noul format în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map