Cum să urmărești ESPN în Mexic

Cum să urmărești ESPN în Mexic


Cum să urmărești ESPN în Mexic

Cum să urmăriți ESPN în Mexic folosind un VPN

ESPN este excelent și totul, dar asta este valabil doar pentru rezidenții din SUA. Cetățenii din Mexic, pe de altă parte, trebuie să sufere geo-restricții. Dacă nu locuiești în SUA, nu poți urmări ESPN în străinătate decât dacă folosești o VPN.

Rețelele private virtuale (VPN) sunt instrumente care pot spoof locația dvs. online utilizând protocoale de tunelare. Vă trimit traficul pe internet printr-o altă rețea la alegere, criptați datele dvs. și vă oferă un nouă adresă IP care se potrivește cu locația serverului dvs..

Cu alte cuvinte, VPN-urile vă permit să ocoliți geo-blocuri în timp ce vă mențineți securitate online și confidențialitate. Pentru a debloca ESPN în Mexic, trebuie doar să vă conectați la un server american. Apoi, VPN-ul dvs. va ascunde adresa dvs. IP originală și vă oferă un temporar unul din SUA. Drept urmare, canalul de streaming va crede că sunteți un rezident local și vă vor oferi acces la conținutul acestuia.

Pentru a clarifica lucrurile, urmați pașii de mai jos:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN de elită care oferă viteze maxime și criptare puternică. Tabelul de mai jos prezintă cele mai bune opțiuni, dar ExpressVPN este alegerea buchetului.
 2. Puteți instala VPN-uri pe aproape fiecare dispozitiv, inclusiv iPhone, iPad, PC și Mac. Și toate serviciile bune au aplicații dedicate pentru aproape fiecare platformă, ceea ce înseamnă că le puteți găsi în orice magazin de aplicații.
 3. Când procesul de instalare este finalizat, deschis aplicația și conectare.
 4. Apoi, conectați-vă la un server din Statele Unite pentru a obține un Adresa IP americană.
 5. În cele din urmă, du-te la ESPN și bucurați-vă libertatea online.
 6. Aceasta nu va debloca doar ESPN în Mexic, ci și fiecare alte restricții din SUA canal de streaming.

Cele mai bune VPN-uri pentru a evita restricțiile online

Fiecare furnizor VPN de pe piață are servere pe teritoriile Uncle Sam. Totuși, asta nu înseamnă că toate sunt eficiente și de încredere. VPN-uri gratuite ca Hola, de exemplu, o va face să țină o evidență din activitatea dvs. online și vinde-l către terți. În plus, serverele sale sunt încet, ceea ce o face o alegere teribilă pentru transmiterea de sporturi live.

ExpressVPN, pe de altă parte, este un furnizor premium care oferă rate de viteză incredibile, cele mai bune caracteristici de securitate și confidențialitate, precum și o politică de rambursare de 30 de zile. Criptare AES pe 256 biți este un protocol de grad militar care este pe deplin capabil să vă păstreze datele în siguranță și să nu poată fi citite. Mai mult, compania nu stochează înregistrări din ceea ce faci pe internet, care îți asigură confidențialitatea online.

cât despre 30 de zile garanție înapoi, vă permite să testați serviciul înainte de a vă angaja pe termen lung.

Întotdeauna folosesc acest brand de fiecare dată când călătoresc în afara SUA pentru a rămâne la curent cu cele mai noi jocuri NBA. De fapt, folosesc ExpressVPN ori de câte ori merg online. În timpul vizitei mele recente în Mexic, a trebuit să mă uit la Lakers în timp ce preiau San Antonio Spurs pe ESPN. Singura mea opțiune a fost ExpressVPN și, deși am fost dezamăgit de rezultatul jocului, am fost mulțumit de VPN performanţă.

Dar dacă doriți și mai multe opțiuni de luat în considerare înainte de a vă gândi, atunci fiți invitatul meu.

Cum să urmăriți ESPN în Mexic folosind un proxy inteligent DNS

Rețelele private virtuale nu sunt singura metodă de a debloca ESPN în Mexic. De asemenea, puteți încerca un proxy inteligent DNS dacă sunteți interesat (ă) doar de accesarea canalului de streaming. Motivul pentru care spun acest lucru se datorează faptului că aceste instrumente nu oferă prea mult atunci când vine vorba de confidențialitate. unu, nu vă ascund adresa IP, si doi, nu vă criptează traficul. 

În schimb, proxy-urile inteligente DNS reîntregesc doar locație parte a conexiunii dvs. de internet printr-un alt server. Așadar, dacă căutați o modalitate simplă și rapidă de a debloca ESPN, acest instrument este potrivit pentru dvs..

Vă rugăm să știți că aceste servicii nu vor funcționa dacă furnizorul dvs. de servicii de internet aplică deturnări DNS sau proxy transparente. 

Iată ce trebuie să urmăriți ESPN în țara Mariachi:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu Smart DNS care acceptă mai multe canale de streaming, inclusiv ESPN. Îți recomand să folosești Unlocator
 2. Consultați manualele și ghidurile despre configurarea serviciului pe dispozitivul dvs. Spre deosebire de VPN-urile, proxy-urile Smart DNS nu au aplicații de descărcat direct pe dispozitiv. Cu toate acestea, sunt compatibile cu fiecare sistem de operare, inclusiv routere, televizoare inteligente și console de jocuri. 
 3. Accesați site-ul sau aplicația ESPN.
 4. Urmăriți echipele preferate din Mexic sau oriunde altundeva in lume.

După cum am menționat anterior, doriți să obțineți un DNS inteligent cu o mulțime de canale acceptate. Unlocator poate debloca mai mult decât 220 canale, inclusiv ESPN, Fox Sports Go, NBC Sports, BT Sport, BBC Sport, beIN Sports, SuperSport și multe altele. Și pentru a face lucrurile și mai dulci, puteți beneficia de o perioada de încercare gratuită la prima săptămână de abonament.

Urmăriți ESPN în Mexic

ESPN împiedică toți utilizatorii din afara SUA să acceseze conținutul online al companiei prin intermediul dispozitivelor sale de streaming. Acesta este motivul pentru care ar trebui să utilizați un VPN (ExpressVPN) sau a Proxy SmartDNS (Unlocator) pentru a accesa canalul sportiv din Mexic.

Ce metodă ați alege? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map