Cum să urmărești finala Cupei Mondiale 2018 pe Roku

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku în SUA, Marea Britanie, Canada sau Australia? Cu tot zâmbetul care înconjoară Cupa Mondială 2018, mulți oameni caută tot felul de moduri pentru a urmări cel mai mare eveniment fotbalistic al anului. Am menționat anterior transmiterea evenimentului pe Firestick și acum este timpul să discutăm cum îl vizionăm pe Roku. Când vine vorba de alegerea celui mai bun player de streaming, Roku este o alegere minunată. Roku are potențialul de a oferi cea mai bună experiență de streaming a Cupei Mondiale Ruse din 2018, cu toate acestea, nu va fi atât de plăcut dacă canalele care transmit acest eveniment nu sunt accesibile. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă dacă este implicată o VPN. O rețea privată virtuală este necesară pentru toți oamenii pentru a viziona Cupa Mondială pe Roku pe orice dispozitiv de streaming, inclusiv Android, Mac, iOS și, bineînțeles, cutii și stick-uri Roku.. 


Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku

Cum să urmărești Cupa Mondială 2018 Pe Roku

Canalele TV difuzează Cupa Mondială 2018 pe Roku

Iată o listă cu cele mai bune canale de streaming care vor transmite Cupa Mondială pe tot globul. Majoritatea acestor canale TV oficiale au aplicații pe Roku.

 • Regatul Unit: BBC, ITV
 • Irlanda: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Franţa: TF1, beIN Sports
 • STATELE UNITE ALE AMERICII: Fox Sports
 • Germania: ARD, ZDF
 • Orientul Mijlociu: a fi implicat în sporturi

Cum să urmărești Cupa Mondială pe Roku

Dacă doriți să urmăriți Cupa Mondială 2018, va trebui să evitați restricțiile geografice. Pentru aceasta este un VPN. Vă oferă o nouă adresă IP, una care semnalează o locație diferită. În acest fel, accesarea oricărui canal, indiferent dacă este Fubo TV sau DirecTV, devine gestionabilă. Să aruncăm o privire asupra cât de util este un VPN în alte cazuri:

 • Aplicații VPN: Furnizorii de servicii VPN oferă aplicații prietenoase pentru utilizator, care sunt disponibile pe PC, Mac, Android, iOS, Roku și FireStick.
 • Deblocați conținut restricționat geo: Un VPN vă oferă acces la toate tipurile de conținut restricționat oriunde v-ați afla.
 • Bypass ISP Throttling: Utilizarea unui VPN poate face ca conexiunea dvs. la internet să devină mai rapidă și să împiedice ISP-ul să o acceseze împreună. 
 • Confidențialitate finală: Activitățile, datele și informațiile dvs. online sunt criptate și păstrate în siguranță.

Acum, dacă sunteți în căutarea unui VPN sigur și sigur care să vă ajute urmăriți Cupa Mondială pe Roku live online, vă sugerăm să alegeți ExpressVPN. Acest VPN face tot ce ai vrea să facă un VPN. Nu păstrează jurnalele, vă oferă o mulțime de locații din care să alegeți și vă oferă o viteză mare. Pentru alte opțiuni privind furnizorii de servicii VPN, consultați tabelul de mai jos. 

Roku Channel Channel Streaming World Cup 2018 în SUA 

Cele mai bune canale de streaming din SUA sunt disponibile pe Ruko; este dispozitivul care vă permite să transmiteți în direct transmisia Cupei Mondiale 2018 pe canale precum Fox Sports și Fubo TV. Din păcate, Roku nu este disponibil în afara SUA. Cu toate acestea, aceasta nu este o problemă pe care o rețea privată virtuală nu o poate rezolva. Veți avea nevoie de un VPN pentru a trece peste geo-restricții dacă locuiți în străinătate. 

Fubo TV 

FuboTV oferă experiența finală de streaming sportiv. Este un serviciu online de streaming sport care oferă o probă gratuită de 7 zile pentru utilizatorii săi, precum și un pachet de abonamente. FuboTV este accesibil pe Roku pentru a transmite live și online meciurile Cupei Mondiale.

DirecTV Acum 

DirecTV Now este unul dintre cele mai bune servicii de streaming online, pentru că oferă utilizatorilor săi peste 60 de canale de streaming cu o taxă lunară rezonabilă. Utilizatorii acestui serviciu se pot bucura de experiența de streaming de înaltă calitate și viteză. Alte canale de sine stătătoare care oferă un proces de 7 zile nu necesită abonament prin cablu, dintre care unele sunt: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu TV Live.

Fox Sports 

Fox vă oferă toată acțiunea interesantă exclusiv în direct, printr-o serie de canale de streaming online pe care le deține. Partea descurajatoare este că veți avea nevoie de un abonament prin cablu pentru a accesa aplicația Fox Sports. Încă pot urmări Cupa Mondială 2018, dar tăietorii de cabluri nu ar fi prea mulțumiți de acest canal de streaming. Doar dacă, desigur, folosesc un VPN.  

Roku Channel Channel Streaming World Cup 2018 în Marea Britanie

BBC și ITV 

Principalele posturi de televiziune din Marea Britanie precum BBC și ITV vor transmite Cupa Mondială 2018. Deși puteți viziona aceste canale în timp ce sunteți în Marea Britanie, acestea sunt inaccesibile în afara granițelor sale. Acest lucru se datorează mai ales faptului că adresa dvs. IP dezvăluie faptul că nu sunteți în Regatul Unit. Expații britanici pot trăi în continuare Cupa Mondială pe Roku? Da, ei pot. Cu un VPN, persoanele din afara Marii Britanii pot accesa orice canal doresc, în special BBC și ITV. 

Urmăriți Cupa Mondială 2018 pe Roku

Toți ochii sunt la viitoarea Cupă Mondială. Oamenii nu pot aștepta să asiste la echipe de fotbal care aruncă terenul și interesează stadionul din Rusia începând cu 14 iunie. Oamenii care sunt suficient de deștepți pentru a nu rata evenimentul vor fi transmite în direct pe Roku. Aceiași oameni știu că, dacă nu au instalat un VPN, nu vor putea accesa canalele de streaming ale Cupei Mondiale. Roku și un VPN sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a experimenta o vară competitivă și plină de emoții. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map