Cum să urmărești finalele turneului ATP 2019 live online

Este cel mai interesant spectacol de tenis al anului, Finala ATP Tour 2019. Nu că nu este epică de unul singur, ci de atunci Novak Djokovic și Roger Federer au fost trase în același grup pentru finalele ATP din Londra, finala a adăugat ceva acțiune în plus la acțiune. Participarea la eveniment personal este cam grea pentru mulți oameni. De aceea, în acest ghid, vă voi arăta cum trebuie transmite live ATP Finals 2019 oriunde te-ai afla.


Cum să urmărești finalele ATP 2019 live online

Cum să urmărești finalele ATP 2019 live online

Finala ATP – Transmisie globală live

Finala ATP este populară în întreaga lume. Acesta este motivul pentru care mai multe țări au emisiuni oficiale în zona lor pentru ca locuitorii să poată urmări. Am spus mai multe, deoarece unele țări nu au acel privilegiu. TV de tenis este disponibil mai ales în întreaga lume, dar, de asemenea, unele țări nu le au.

De ce? Se numește geo-blocare, unde este un canal restricționează accesul unui utilizator la conținutul său pe baza lor locație geografică. Vedeți, canalele de streaming vă pot determina locul în care vă aflați adresa IP. După ce își va da seama de zona de acoperire, veți fi fi instantaneu blocat.

Lua TSN, de exemplu. E o Canal canadian care funcționează numai în interior Granițele canadiene. Oricine nu are un Adresa IP canadiană nu va putea vedea aproape nimic, să nu mai vorbim de ATP în streaming. A mesaj geo-eroare va apărea dacă sunteți în străinătate.

„Conținut nu este disponibil pentru vizualizare în regiunea dvs. 75.“Eroare TSN

Aceasta este o problemă pe care o vom rezolva mai târziu în acest articol. Cât despre acum, iată emisiuni oficiale ale finalelor ATP din 2019:

 • TV de tenis
 • ESPN (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Canalul de tenis (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Amazon Prime Video (REGATUL UNIT)
 • TSN (Canada)
 • CCTV (China)
 • Canal+ (Franţa)
 • Sky Go (Germania)
 • a fi implicat în sporturi (MENA)

Geo-restricții sunt foarte enervante, mai ales într-un moment ca acesta. Finalele ATP sunt pe drum și unii dintre voi încă nu aveți mijloacele de a-l transmite în direct. Ei bine, astăzi urmează să se schimbe. Parcurgeți un pic mai departe spre sud și aflați cum să vizionezi ATP Finals 2019 în direct oriunde.

Finala ATP 2019 – Stream oriunde

După cum am menționat, toate canalele enumerate mai sus sunt Geo restricționat către propriile lor țări. Din fericire, există o soluție care se prezintă sub forma unui Rețea virtuală privată.

Acest instrument de securitate cibernetică există criptați-vă traficul pe internet și ascundeți-vă identitatea în timp ce navigați pe web. În acest fel, datele dvs. nu vor fi sigure amenințări online, iar ISP-ul dvs. nu va putea urmări activitățile tale în orice fel.

Dar există un alt beneficiu pentru care VPN-urile sunt binecunoscute, ocolind restricțiile regionale. Vedeți, un VPN vă atribuie un nouă adresă IP pe baza serverului la care vă conectați.

De exemplu, dacă vă conectați la un Serverul SUA, veți primi un Adresa IP americană. În consecință, veți putea urmări like-urile ESPN, Tennis Channel și altele Servicii restricționate în SUA.

Pașii

Acolo îl ai. Acum știți ce este și poate face un VPN. Permiteți-mi să vă arăt ce pași trebuie făcuți pentru a debloca canalul dorit și transmiteți Finala ATP din 2019 oriunde.

 1. Înainte de a începe, trebuie să selectați un furnizor VPN credibil cu care să lucrați. Conform experienței mele personale, îți sugerez să mergi ExpressVPN.
 2. După ce v-ați înscris pentru un VPN, descărcați aplicația lor, și instalați-l pe dispozitiv.
 3. Apoi, activați aplicația și conectare cu contul VPN nou creat.
 4. Întoarceți-vă pe lista de server și conectați-vă la unul în țara în care canalul dvs. este disponibil:
  • Serverul american pentru Tennish Channel sau ESPN.
  • Serverul britanic pentru Amazon Prime Video.
  • Server canadian pentru TSN.
  • Serverul german pentru Sky Go, etc.
 5. Acum, lansați site-ul oficial al canalului sau aplicația sa dedicată.
 6. Transmiteți finalele ATP din 2019 oriunde in lume.

S-ar putea să vă întrebați de ce am recomandat ExpressVPN de mai sus. Furnizorul continuă să-și extindă serverele pe tot globul. În momentul scrierii, ExpressVPN are mai mult de 3000 de servere în 94 de țări. Nu numai asta, dar sunt super rapide Transmitere HD.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN oferă top funcții pentru a vă asigura abordarea online. Vorbim despre aprecierile lui comutator de ucidere, divizare de tunel, politică de înregistrare zero și criptare de grad militar.

În caz că nu vezi ExpressVPN potrivit pentru nevoile dvs., puteți verifica întotdeauna tabelul de mai jos și alege unul dintre acestea alternative de top.

Unlocator – Ultimate VPN substitut

În cazul în care nu știați, o VPN va cauza o scăderea vitezei de pe internet odată ce criptarea are loc. Dacă doriți să ocoliți restricțiile regionale cu pierdere de viteză minimă, DNS inteligent este soluția ta.

Există o ușoară diferență între Smart DNS și VPN. În primul rând, Smart DNS nu vă schimbă adresa IP, ceea ce vă lasă acces complet la canale locale precum și a celor restrânse.

În al doilea rând, ea nu vă criptează datele. Acest lucru are ascensiunile și coborâșurile sale. Cu alte cuvinte, nu va fi adăugat niciun fel de securitate, dar veți transmite streaming viteza maxima. 

În al treilea rând, trebuie să extindeți compatibilitatea dispozitivului pentru a acoperi Android, PC, iOS, Mac, Chromecast, PlayStation, Xbox, Apple TV și multe altele. În cele din urmă, trebuie să precizez acest lucru. DNS inteligent vă permite doar să obțineți canale pe care le acceptă. Deci, asigurați-vă că verificați lista furnizorului înainte de a investi în serviciile sale.

Conform rapoartelor și recenziilor, Unlocator încă domnește suprem în industria Smart DNS. Se poate debloca ESPN, TSN, BeIN Sports, Amazon Prime Videos, Tennish Channel și Canal+. Iată, așadar, modul în care ați configurat-o:

 1. Înscrieți-vă la un Unlocator Proces gratuit de 7 zile.
 2. Pe site-ul lor web, faceți clic pe butonul ghid care reprezintă platforma dvs. de streaming. Următor →, configurați DNS inteligent pe dispozitiv.
 3. Lansați-vă canal acceptat.
 4. Transmite finala ATP oriunde.

Unlocatorul deblochează mai mult decât 230 canale in jurul lumii. Numărul continuă să crească pe parcurs. Cel mai bun lucru despre furnizor este că oferă un 7 zile gratuite proces, fără informații despre cardul de credit. Încearcă, nu este nimic de pierdut.

Finala ATP 2019 – Ce se întâmplă?

ATP FInalsPe 10 noiembrie 2019, finala ATP se va marca ca punct culminant la sfârșitul anului pentru sezonul ATP Tour.

Este binecunoscut că este așa în fiecare an, dar acum, este mult mai condimentat ca Novak Djokovic și Roger Federer sunt în același grup.

Amândoi se vor confrunta în stânga Grupul Bjorn Borg la O2 Arena. Cu toate acestea, nu sunt singurii jucători de top acolo.

Acestora li se vor alătura și finalistul francez Open Dominic Thiem și debutant italian Matteo Berrettini. Cu alte cuvinte, grupul este pe foc.

Dacă credeți că acea sămânță de vârf Rafael Nadal este în siguranță, gândiți-vă din nou. Deși l-a evitat pe Federer deocamdată, este și el într-un cvartet cu aspect dur alături de alergătorul american Open Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și, desigur, campionul care se apără Alexandru Zverev.

Există ceva care îi privește pe toți fanii lui Nadal. In timpul Maeștrii din Paris acum o saptamana, Nadal a suferit o vătămare abdominală. Prin urmare, există îndoieli cu privire la starea de fitness a lui Nadal și dacă va putea să concureze. Nu uitați că a trebuit să scoată înaintea semifinalelor programate Denis Shapovalov.

Credeți că ar trebui să ne preocupăm că ar putea din nou să rateze Finala ATP? Sperăm să nu existe așa cum există Premiul de 1.280.000 USD pentru câștigătorul finalei ATP 2019. Iată cum arată grupurile înainte de începerea turneului ATP Finals.

Grupul Andre Agassi

 • Rafael Nadal
 • Daniil Medvedev
 • Stefanos Tsitsipas
 • Alexandru Zverev

Grup Björn Borg

 • Novak Djokovic
 • Roger Federer
 • Dominic Thiem
 • Matteo Berrettini

Urmăriți finalele ATP din 2019 în direct – gânduri finale

Finala ATP prezintă doar cei mai buni opt jucători singulari din lume și echipe de duble. Conform cât de popular a devenit în întreaga lume, fanii au mers la berzerk pentru a găsi o cale de a face transmite-l în direct online.

Ei bine, nu trebuie să mai arăți. Chiar dacă nu există o radiodifuziune oficială în țara dvs., cu un VPN, poti accesați orice canal doriți. Acum spune-mi, pe cine încerci? Care sunt previziunile tale? Vă rugăm să le împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map