Cum să urmărești goana în afara Marii Britanii

ITV a revoluționat televiziunea din Marea Britanie cu programarea sa de calitate și a câștigat o mare popularitate cu The Chase, cel mai de succes spectacol de zi. The Chase este un show de televiziune britanic, difuzat pe ITV și găzduit de Bradley Walsh. Prezintă concurenți care joacă împotriva unui testator profesionist, cunoscut sub numele de vânătorul care încearcă să-i împiedice să câștige un premiu în bani. Spectacolul foarte așteptat este limitat doar la publicul britanic, ceea ce înseamnă că persoanele din afara Regatului Unit nu pot viziona spectacolul de joc popular. Totuși, două soluții pot rezolva această problemă și sunt rețele virtuale private și proxie SmartDNS. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți debloca ITV-ul în afara Regatului Unit pentru a urmări The Chase pe orice dispozitiv de streaming utilizând un VPN și un DNS inteligent.


Cum să urmăriți Chase pe ITV în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți Chase pe ITV în afara Regatului Unit

Cum să urmăriți goana pe ITV în afara Regatului Unit folosind o VPN

Când încercați să accesați ITV Hub în SUA, Germania, Franța, Spania, Portugalia, Australia, Canada etc., apare un mesaj de eroare. Acest lucru se datorează practic faptului că serviciile de streaming ITV Hub sunt blocate în funcție de adresa IP cu care utilizatorii se conectează. Trebuie să fiți un rezident local localizat fizic în Marea Britanie și conectat din interiorul țării pentru a accesa ITV. În ciuda acestor restricții, utilizatorii care locuiesc în afara Regatului Unit pot folosi un VPN pentru a accesa ITV și pentru a urmări The Chase. Este într-adevăr cel mai ușor lucru dacă urmați pașii de mai jos.

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un serviciu VPN.
 2. În continuare, creați un cont VPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să-l redați The Chase.
 4. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 5. După ce vă conectați la un server din Marea Britanie, vi se va furniza o adresă IP Britsih temporară care va face să pară că ați fost localizat în Marea Britanie.
 6. Acum că aveți un IP britanic, puteți accesa cu ușurință ITV și puteți urmări The Chase oricând doriți.

Cu ExpressVPN, totul este posibil și orice fel de conținut vă poate fi pus la dispoziție. Acest furnizor de servicii este ambalat cu caracteristici excelente, cele mai bune din criptarea clasei și oferte tentante. Utilizarea excelentă a ExpressVPN și politica strictă „Fără jurnale” reprezintă doar o parte din motivul pentru care acest furnizor este lider pe piață. Uitați-vă la ceilalți furnizori de servicii enumerați în tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți goana în afara Regatului Unit folosind un DNS inteligent

Proxy-urile inteligente DNS și VPN îndeplinesc funcții similare, dar nu neapărat în aceleași moduri. În timp ce un VPN criptează și redirecționează tot traficul dvs., un DNS inteligent redirecționează doar traficul care vă identifică locația geografică. De aici a apărut termenul „inteligent”. Un alt cuvânt care se potrivește unui Smart DNS este rapid pentru a nu fi necesar să criptați toate datele utilizatorilor. Iată mai multe despre un DNS inteligent:

 •  Tot ce trebuie să faceți este să schimbați serverul DNS pe dispozitivul pe care doriți să îl suportați „iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD etc„Sau routerul dvs. pentru asistență completă în rețeaua de domiciliu.
 • Traficul dvs. este nu criptat, aceasta înseamnă mai puțină protecție, dar un pic mai multă viteză. În plus, Smart DNS acceptă doar site-urile listate pe lista de canale ale furnizorilor. Totuși, aceasta include în mod normal cele mai utilizate site-uri de divertisment.
 • Puteți urmări mai multe regiuni simultan. De exemplu, ITV sau BBC Iplayer ca conținut TV britanic și Canalplus ca conținut francez, în timp ce se bucură SUA Netflix. Toate folosind aceeași configurație.

Cum să urmărești The Chase Sezonul 12 Live Online

Acesta este un show Quiz în care patru concurenți trebuie să-și arunce înțelepciunea împotriva lui Chaser, un geniu nemilos de testare hotărât să-i oprească să câștige premiul în bani. O echipă compusă din patru concurenți încearcă individual să strângă cât mai mulți bani posibil, care se adaugă ulterior la un fond de premii dacă concurentul supraviețuiește urmăririi individuale. Șoferul trebuie să încerce să prindă și să elimine fiecare concurent în timpul urmăririi individuale pentru a preveni adăugarea banilor în fondul de premii colective. În runda finală, concurenții care își supraviețuiesc urmările individuale joacă colectiv ca echipă împotriva șoferului pentru o cotă egală din fondul de premiere. The Chase este afișat zilnic la ora 17:00 pe ITV și merge cu capul în cap cu Pointless pe BBC One.

Spectacole ITV

Unele dintre cele mai populare emisiuni TV ITV includ:

 • Britanicii au talent
 • Suc de celebritate
 • Liga Campionilor
 • Strada încoronării
 • Doc Martin
 • Downton Abbey
 • Emmerdale
 • Familist
 • Bună dimineața Marea Britanie
 • Sunt o celebritate .. Scoate-mă de aici!
 • Spectacolul Jeremy Kyle
 • Spectacolul Jonathan Ross
 • Judecător Rinder
 • Femei Loose
 • Lorraine
 • Asasini în mijloc
 • Singura cale este Essex
 • Paul O’Grady: Pentru dragostea câinilor
 • Rugby Premiership
 • Sâmbătă seara, pentru a lua
 • In aceasta dimineata
 • Factorul X
 • Ați fost încadrat!

 Urmăriți The Chase pe ITV în afara Regatului Unit

Este un joc de goana care poate fi vizualizat doar pe ITV, unul dintre cele mai vechi canale din Regatul Unit. Spectacolele, like-urile The Chase au făcut din ITV o rețea de televiziune favorabilă și un concurent feroce pentru BBC. Dacă cineva dorește să urmărească The Chase și se află în prezent în afara Regatului Unit, trebuie să instaleze VPN sau SmartDNS pentru a asista la cursă. Dacă șoferul realizează același număr de pași pe care concurenții le-au făcut înainte de expirarea termenului, atunci concurenții își pierd fondul de premiere. Cu toate acestea, dacă trec două minute și concurenții nu sunt „prinși” încă, câștigă fondul de premiere. Fondul de premiere este împărțit în mod egal între toți concurenții care nu au fost eliminați înainte de goana finală. Este un show emoționant pe care nu l-ai dori să-l ratezi în nicio parte a lumii, astfel încât să obții mai rapid un VPN sau un DNS inteligent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map