Cum să urmărești jocul Campionatului Național 2020 live online

A fost o luptă acerbă, dar acum am ajuns la două. NCAA College Football Final Playoff va avea loc mai departe Luni, 13 ianuarie 2020 la Superdomul Mercedes-Benz în New Orleans, Louisiana. Clemson va înfrunta LSU pentru a determina cine va fi încoronat campion al Campionatul Național CFP 2020. Căutați o cale de a joc Campionat Național? Ei bine, acest ghid este exact ceea ce aveți nevoie.


Cum să urmăriți online final CFP 2020 live online

Cum să urmăriți online final CFP 2020 live online

Finala Campionatului Național de finală 2020 – Canalele de difuzare

Trebuie să fie un eveniment uriaș ca acesta difuzat la TV, altfel, mulți fani vor lipsi. Ei bine, acesta nu este cazul când vine vorba de Finala Campionatului Național de finală.

Aveți două canale care acționează ca difuzoare oficiale ale jocului. Cu toate acestea, aceste servicii de streaming sunt limitate la țările respective.

Vedeți, un canal online aplică geo-blocuri pe conținutul său. Geo-blocarea este un mecanism realizat pentru a limita accesul la conținut într-o locație specifică. Dacă vă aflați în această zonă de acoperire, sunteți bine să mergeți. Dar dacă nu, nu veți fi blocat la fața locului.

Canalele de difuzare vă pot determina locația examinând adresa dvs. IP. Dacă nu este valabil în țara în care se bazează canalul, va apărea un mesaj de eroare. Dar aceasta este o problemă pe care o voi rezolva mai târziu în ghid.

Deocamdată, aici sunt difuzate serviciile de streaming Clemson vs LSU live online:

 • ESPN (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • TSN (Canada)

Așa cum am menționat, aceste canale vă vor bloca accesul dacă aveți reședința în afara SUA, respectiv Canada. Acum, în următoarea parte, veți primi soluția dvs. de blocare geografică și veți urmări 2020 CFP Final trăiește oriunde.

CFP Final – Stream live oriunde

ESPN este principalul „canal de streaming” care transmite College Football în SUA. Din păcate, este geo-blocate în străinătate. Aceasta înseamnă că expatriații americani care trăiesc în prezent în străinătate nu vor putea viziona finala de fotbal a Colegiului NCAA, chiar dacă au un abonament valabil.

După cum sa menționat mai sus, serviciul vă poate identifica locul fizic prin verificarea dvs. adresa IP. Dacă traficul dvs. nu provine din SUA (adresă IP non-americană), nu veți primi.

Acolo este Rețea virtuală privată intră. Un VPN este un software de securitate cibernetică creat sporirea securității și anonimatului unui utilizator de internet în timp ce navigați pe web.

Când vă conectați la un server VPN, acesta criptează datele, ascunde adresa dvs. IP, și vă atribuie a una noua în țara în care se află serverul. Drept urmare, veți putea accesa orice serviciu de streaming valabil în țara respectivă.

De exemplu, dacă serverul este în SUA, veți primi un Adresa IP americană. În consecință, puteți transmite acum fluxuri de like-uri ESPN, Disney +, Netflix din SUA, și orice lucru din SUA, oriunde ai fi.

CFP Final 2020 Live Anywhere – The Steps

Configurarea unei conexiuni VPN pornită iPhone, iPad, Android, PC și Mac este destul de simplu. Nu trebuie să aveți cunoștințe tehnice. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos și veți urmări Finala de eliminare a fotbalului din fotbal traieste in cel mai scurt timp.

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN. Este recomandat să alegeți un serviciu cu servere americane rapide, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația lor VPN pe dispozitivul pe care îl operați.
 3. Activați aplicația, conectați-vă cu datele de acreditare și treceți pe lista de server.
 4. Alegeți un server în funcție de canalul pe care doriți să urmăriți jocul:
  • Serverul american pentru ESPN.
  • Server canadian pentru TSN.
 5. Lansați site-ul web al canalului sau aplicația sa dedicată.
 6. Urmăriți finala CFP în direct oriunde.

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de pe piață acum. Oferă servere rapide în flăcări 94 de țări, inclusiv 25 în Statele Unite. De asemenea, pentru utilizatorii cu siguranță, serviciul oferă criptare de grad militar, un comutator de omor, tunel divizat, și unul politică strictă fără jurnal.

În cele din urmă, puteți testa capabilitățile ExpressVPN fără riscuri Politica de rambursare de 30 de zile. Dacă nu se dovedește a fi ceea ce căutați, puteți verifica alți furnizori VPN de top din tabelul de mai jos.

Cum să difuzezi finalul playoff-ului de fotbal al colegiului cu proxy-uri inteligente DNS

DNS inteligent este a doua metodă pe care o puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile geografice. În comparație cu VPN, Smart DNS are pro și contra. Pentru unul, adresa dvs. IP nu se schimbă. Un al doilea punct de luat în considerare este faptul că puteți debloca anumite canale de streaming doar utilizând Smart DNS.

 • Smart DNS este compatibil cu toate dispozitivele de streaming. Puteți urmări colegiul de fotbal pe Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox, PS4, Android, iOS, indiferent de locul în care domiciliați.
 • Spre deosebire de VPN, traficul dvs. pe Internet este nu criptat cu Smart DNS.
 • În unele cazuri, ar putea utiliza un furnizor de servicii Internet (ISP) Deturnarea DNS sau proxy transparente. Smart DNS nu funcționează bine dacă sunt utilizate aceste metode.

Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocare ESPN, Sling TV, si multe altele Canalele sportive americane din afara SUA.

Vă puteți înscrie la lor Proces gratuit de 7 zile să le testeze serviciul. Pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming, aruncați o privire la acestea videoclipuri, capturi de ecran și ghiduri de configurare.

Jocul Campionatului Național 2020 Când, Unde, Cum

Doi tigri sunt cu fața în față 13 ianuarie 2020. LSU Tigers a învins Oklahoma în semifinala CFP Peach Bowl pe 28 decembrie, care a fost prima apariție a semifinalei CFP a LSU.

Pe de altă parte, Clemson a învins statul Ohio în semifinala CFP Fiesta Bowl pentru a ajunge la finală 13 ianuarie 2020. Finalul va fi la fel de interesant ca oricând. Așadar, vă recomand să marcați calendarele acum și asigurați-vă că nu vă lipsiți.

Pentru detalii suplimentare despre CFP finală, verificați mai jos:

 • Jocul Campionatului Național 2020: LSU Tigers vs. Clemson Tigers
 • Cand: Luni, 13 ianuarie 2020
 • Unde: Superdome Mercedes-Benz din New Orleans, Louisiana
 • Cum să vizionezi: ESPN.

 

Cum să urmăriți jocul Campionatului Național 2020 – Înfășurați

Cei doi câștigători ai playoff-urilor de fotbal din colegiu, LSU Tigers și Clemson Tigers se vor confrunta în joc Joc de campionat de fotbal la colegiu. Cu siguranță va fi unul dintre cele mai mari evenimente sportive din 2020.

Acum că îl puteți urmări online datorită VPN-uri, ce echipă credeți că va ieși în vârf? Împărtășiți previziunile dvs. mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map