Cum să urmărești manifestul sezonul 1 online?

Noua manifestare emoționantă a NBC va lovi pe micul ecran pe 24 septembrie, la 10 p.m. așa că pregătește-te pentru cel mai recent mister neplăcut de minte. Spectacolul poate avea o asemănare cu Lost, dar regizorii și actorii au explicat că nu sunt similare. În timp ce Lost se concentrează asupra misterului accidentului de avion, Manifest se învârte în jurul dramelor de familie. Telespectatorii americani nu se vor confrunta cu nicio problemă cu vizionarea acestei noi serii, întrucât se află acolo unde este disponibil NBC. Cu toate acestea, cei care locuiesc în afara SUA nu vor putea accesa NBC sau urmări seria. Ceea ce vor avea nevoie este fie o VPN, fie o DNS inteligentă pentru a debloca NBC oriunde s-ar afla și a transmite în premieră Manifestul pe orice computer de pe dispozitiv, Mac, Android și iOS.


Cum să vizionezi sezonul Manifest pe NBC

Cum să vizionezi sezonul Manifest pe NBC

Cum să urmăriți manifestul sezonul întâi pe NBC folosind un VPN

Cei care se află în afara SUA nu pot accesa NBC și vor avea nevoie de un VPN pentru a urmări noua serie. O VPN, rețea privată virtuală, creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul. Reușește să vă reintegrați conexiunea printr-un server desemnat din țara dorită. Nu numai că acest lucru vă oferă adresa IP a țării selectate, dar vă oferă și un nivel de confidențialitate și securitate. Așa utilizați un VPN pentru a transmite Manifest în afara SUA pe NBC:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN (de preferință ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți.
 3. Lansați aplicația.
 4. Conectați-vă la un server american pentru a obține un Adresa IP americană.
 5. Transmiteți primul sezon al Manifestului pe NBC din afara SUA.

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de pe piață. Înlocuiește adresa dvs. IP cu una americană, astfel încât să puteți debloca NBC sau orice alt serviciu, canal sau site web cu sediul american. Nivelurile de confidențialitate și securitate sunt foarte bine menținute, folosind metode de criptare dure. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii VPN, consultați tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți manifestul sezonul 1 pe NBC folosind un DNS inteligent

Un Smart DNS este o metodă mai rapidă și mai eficientă de deblocare a conținutului. Desigur, asta depinde de tipul de DNS inteligent utilizat, deoarece nu toți pot debloca totul. Motivul pentru care un Smart DNS este rapid este pentru că nu criptează toate datele tale ca un VPN. Dacă nu acordați prioritate securității și doriți să deblocați un singur canal la un moment dat, un proxy inteligent DNS ar fi o opțiune excelentă. De fapt, un Smart DNS nu schimbă IP-ul, dar ocolește cu succes restricțiile. Iată cum puteți transmite Manifest pe NBC folosind un proxy Smart DNS:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrieți-vă la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutorial de configurare pentru a configura DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați NBC sau lansați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Stream Manifest pe NBC din orice parte a lumii.

Cel mai bun furnizor de DNS de pe piață este cu mâna în jos Unlocator. Nu numai că garantează ocolirea geo-restricțiilor asupra tuturor tipurilor de conținut din întreaga lume, dar reușește, de asemenea, să deblocheze peste 200 de canale. Există o probă gratuită de 7 zile care vă oferă șansa de a o testa înainte de a vă angaja.

Manifest pe NBC

Povestea Manifestului se învârte în jurul pasagerilor zborului 828 din Montego Air, care reapar brusc după dispariția misterioasă timp de cinci ani. În timp ce lumea s-a apropiat de moartea lor, nu a trecut timp pentru pasagerii confuzi. Ei trebuie să își găsească un loc pentru ei înșiși într-o lume care a continuat fără ei. După întoarcerea lor, ei au realizat că au reapărut pentru un scop mai mare.

„Se înscrie într-o dramă emoțională foarte cruntă”, a spus anterior Josh Dallas, la TV Guide. Melissa Roxburgh a adăugat: „Este de asemenea echilibrul acestui mister, dar și personajele. Se împletesc și, așadar, dacă îți lipsește ceva, nu pierzi spectacolul. “

Cum să urmăriți manifestul sezonul întâi pe NBC

Nimeni nu poate explica ce li s-a întâmplat pasagerilor din 7 aprilie 2013, tot ce știu este că viața lor s-a schimbat de atunci. Viața ta este de asemenea pe cale să se schimbe odată ce explorezi întregul potențial al VPN-urilor și proxy-urilor Smart DNS. Ambele instrumente vă pot determina să vizionați Manifest pe NBC în afara SUA și multe altele. Acum confruntați cu imposibilul, acestor personaje li se oferă o a doua șansă și la fel sunteți și voi. se bucura!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map