Cum să urmărești Melbourne Cup 2019 Live Online

Expați australieni și fani ecvestri, am câteva vești pentru tine. Cupa Melbourne 2019 are loc acest lucru Marți, 5 noiembrie 2019, iar evenimentul din acest an promite să fie extravagant. Din păcate, dacă nu locuiești în Australia, nu vei putea urmări cursa pe singura emisiune, Canalul zece. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți ocoli geo-blocurile TenPlay și urmăriți Cupa Melbourne 2019 din orice parte a lumii.


Cum să vizionezi Melbourne Cup 2018 Live Online

Cum să urmărești Melbourne Cup 2019 Live Online

Poți urmări Cupa Melbourne din 2019 în afara Australiei?

Nu, din păcate singurul transmisia canalului în acest an Cupa Melbourne este Rețeaua Zece, care este accesibilă numai în interiorul Australiei. Cu alte cuvinte, Channel Ten, cunoscut și sub numele de TenPlay, geo-restricționează accesul la serviciile sale la Australia.

Când încercați să accesați canalul, acesta vă va bloca instantaneu înainte de a ajunge chiar la videoclipul dorit. Iată mesaj geo-eroare veți primi:

„500. Ne pare rău, 10 jocuri nu sunt disponibile în regiunea dvs. ”Eroare TenPlay

Bine, recunosc, TenPlay o face în modul cel mai tare posibil, dar totuși, blocarea este frustrant și ar trebui tratat. Din fericire, există o modalitate de a lucra în acest sens. Nu trebuie decât să faci păcălește canalul zece să crezi că ești în Australia. Mai ușor spus decât făcut, nu? Gresit!

Tot ce ai nevoie este un VPN și puteți face asta cu câțiva pași simpli.

Cum vă poate ajuta un VPN să vizionați Cupa Melbourne din 2019?

Scurt pentru Rețea virtuală privată, un VPN este un instrument de securitate cibernetică care se întâmplă și cu spoof adresa dvs. publică.

VPN-urile fac 2 lucruri primare:

 1. Criptați datele.
 2. Redirecționați-vă traficul prin propriile lor servere sigure.

Când un VPN îți reorientează traficul, acesta se termină schimbarea adresei IP publice pentru a se potrivi cu locația serverului la care v-ați conectat. Geo-blocuri se bazează, de regulă, pe interdicții IP pe scară largă pentru anumite regiuni. Canalul zece, de exemplu, a interzis orice IP non-australian de la accesarea serviciilor sale de streaming.

Acum, acest lucru nu ar trebui privit ca un afront pentru non-australieni. Adevărul este că geo-blocurile sunt una dintre cele mai simple modalități de a rămâne înăuntru legile și reglementările privind drepturile de autor oferind în continuare un serviciu online bun.

Tot ce trebuie să faci pentru a ocoli geo-blocurile de la Channel Ten este să utilizați un VPN pentru a vă obține un IP australian.

Cum să folosești un VPN pentru a urmări Cupa Melbourne din 2019 în direct în afara Australiei

Iată pașii pe care ar trebui să îi urmați debloca TenPlay cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil, cum ar fi ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN care se potrivește dispozitivului dvs. de streaming. De obicei, veți găsi aplicații native pentru Windows, macOS, iOS, și Android dispozitive.
 3. Lansați aplicația și selectați un server australian.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii. Verifica acest instrument pentru a vedea dacă IP-ul dvs. sa schimbat sau nu.
 5. Duceți-vă la Channel Ten și urmăriți în direct Cupa Melbourne!

Da. Este atat de simplu.

Cel mai bun VPN pentru deblocarea canalului zece

Am scris un revizuire detaliată a celor mai bune VPN-uri puteți utiliza pentru a debloca Channel Ten în străinătate. Iată o descriere mai scurtă a alegerii noastre de top: ExpressVPN.

ExpressVPN este un furnizor de servicii VPN puternic, credibil și de încredere, care este considerat pe larg ca cel mai bun furnizor din 2019. Vei avea acces la 2000+ servere în peste 94 de țări, Acces 24/7 la un Echipa de asistență pentru clienți de 5 stele, și a Garanție de returnare de 30 de zile puteți utiliza pentru a testa mai întâi serviciul.

Dacă nu credeți că ExpressVPN este furnizorul potrivit pentru dvs., consultați în schimb acești furnizori de nivel superior:

Orice alt mod de a ocoli restricțiile regionale?

Mă bucur că v-ați pus această întrebare, deoarece răspunsul este da. Streamingul are cerințele sale și orice scădere de viteză ar afecta această experiență.

În caz că nu știați, a Criptarea VPN va afecta viteza dvs. de internet. În funcție de calitatea VPN, scăderea variază, dar este încă o scădere.

Există o alternativă care se prezintă sub forma Proxy DNS inteligent. O caracteristică care nu vă criptează datele (fără adăugare de securitate), dar vă permite să transmiteți conținut HD cu pierderi de viteză minime. Asta nu e tot. TenPlay este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, dar VPN-urile sunt disponibile doar pentru câteva.

Acolo intervine Smart DNS, deoarece vă permite să obțineți conținut restricționat după preferințe Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, televizoare inteligente și multe altele.

Există un anumit serviciu Smart DNS pentru a utiliza? Da, și șocant, este cel mai bun furnizor de VPN, ExpressVPN. Furnizorul oferă, de asemenea, un serviciu Smart DNS în cazul în care viteza este o problemă (care nu este conform testelor).

Așadar, tot ce trebuie să faceți este să urmați ghidurile de pe site-urile lor web, să configurați DNS pe baza platformei pe care o utilizați și TenPlay este al tău.

Urmăriți Cupa Melbourne din 2019 live în afara Australiei – gânduri finale

Acolo îl ai, tot ce trebuie să știi și să faci vizionați Melbourne Cup în direct pe 5 noiembrie 2019! Asigurați-vă că sunteți la curent pentru întregul eveniment, deoarece promite să fie completat curse, prezentări de modă și evenimente de sărbătoare. Lasă-mă să știu în comentariile pe care pariați pe acest an!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map