Cum să urmărești National Geographic în afara SUA

Cum să te uiți la Nat Geo în afara SUA? Există o altă parte a lumii despre care oamenii din Australia, Canada și Marea Britanie nu știu, deoarece National Geography este geore restricționat. Mulți oameni din întreaga lume prosperă în materie de arte și știință, iar acest lucru este exact ceea ce Nat Geo oferă publicului său. Sau vom spune opinia sa americană? Este atat de simplu. Dacă sunteți în SUA, puteți viziona National Geographic. Dacă nu ești, atunci noroc. De fapt, norocul nu are nimic de-a face cu el, deoarece un furnizor de servicii VPN este capabil să vă ofere acces la Nat Geo chiar și atunci când nu sunteți în SUA. O altă opțiune pentru a debloca Nat Geo în oricare dintre țările menționate mai sus este un proxy Smart DNS. Ambele instrumente permit utilizatorilor să obțină National Geographic pe orice PC, Mac, Android, iPhone sau iPad.


Cum să urmărești National Geographic în afara SUA

Cum să urmărești National Geographic în afara SUA

Cum să urmărești National Geographic în afara SUA folosind un VPN

Sigur, sloganul lui Nat Geo este mai departe, dar se pare că nu este suficient de departe pentru a trece frontierele și pentru a permite altor oameni din diferite părți ale lumii să trăiască curioși, să se întrebe întotdeauna sau să îndrăznească să exploreze. Din fericire, există o modalitate prin care acei oameni din afara SUA care sunt lipsiți de conținut faptic care implică natură, știință, cultură și istorie pot accesa National Geographic indiferent de locul în care se află. Un VPN creează un tunel digital privat în care toate datele dvs. trec și sunt criptate. Această metodă sigură vă ajută să obțineți anonimatul online și să vă păstrați datele în siguranță de hackeri.

VPN vă permite, de asemenea, să vă conectați la unul dintre serverele sale distribuite în multe țări. Conectarea la un server diferit vă oferă IP-ul serverului respectiv (unde se află). Acest lucru vă face eligibil pentru a accesa conținutul disponibil acolo. Urmați aceste instrucțiuni pentru a afla cum puteți obține Nat Geo în afara SUA folosind un VPN.

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un serviciu VPN.
 2. În continuare, creați un cont VPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl difuzați pe Nat Geo.
 4. Lansați aplicația și conectați-vă la un server VPN din SUA.
 5. După ce vă conectați la un server indian, vi se va oferi un Adresa IP americană asta face să pară că te-ai localizat în SUA.
 6. Acum că aveți un IP american, puteți accesa cu ușurință Nat Geo din orice parte a lumii.

Pentru acces garantat la National Geographic cu siguranță finală din orice parte a lumii, vă recomandăm cu încredere să vă înscrieți ExpressVPN. Sunt buni! Evitarea restricțiilor geografice este lucrul lor, împreună cu multe alte servicii pe care le oferă de la viteze rapide până la servicii excelente pentru clienți. Dacă doriți să examinați alte opțiuni, asigurați-vă că consultați tabelul de mai jos.

Cum se deblochează National Geographic în afara SUA folosind un DNS inteligent

Căutați și descoperiți noi colecții de știință & Explorare, aventură, animale și familie cu Nat Geo în afara SUA cu un proxy inteligent DNS. Acest proxy deblochează conținutul cu succes din orice parte a lumii, dar nu menține datele utilizatorilor. Procedura pe care Smart DNS o operează diferă de cea a unui VPN. De exemplu, spre deosebire de VPN, un Smart DNS nu le oferă utilizatorilor săi o nouă adresă IP. Nu vă faceți griji, veți obține Nat Geo deblocat și iată cum faceți acest lucru:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul / aplicația National Geographic.
 4. Pregătiți-vă să fiți distrus de realitatea lui Nat Geo și de programarea pseudo-științifică de divertisment.

Dacă sunteți în căutarea unui proxy inteligent DNS bun și de încredere care să vă ajute să deblocați Nat GEo în afara SUA, atunci, prin toate mijloacele, mergeți cu Unlocator. Funcționează excelent pe toate dispozitivele și oferă o probă gratuită de 7 zile, așa că merită încercată.

Urmăriți National Geographic în afara SUA

Dacă sunteți un expat american, puteți fi la curent cu ultimele episoade din serialul dvs. preferat sau puteți urmări documentare uimitoare, inclusiv Genius, Mars, The Incredible Dr. Pol și Wicked Tuna pe Nat Geo folosind un VPN sau proxy Smart DNS. Cine a spus că televizorul nu poate fi educativ? Dacă aveți un canal care oferă conținut informativ, interesant și substanțial, precum National Geographic, poate face minuni pentru timpul dvs. de vizionare TV. Deci, abonarea la un proxy VPN sau Smart DNS ar fi de fapt o investiție în progresul dvs. intelectual.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map