Cum să urmărești NFL pe Roku

Fără cablu, fără probleme! Tu ai numeroase opțiuni pentru a viziona jocuri NFL cu Roku dispozitiv. De fapt, puteți obține acoperirea completă NFL a tuturor accesărilor sezonului chiar pe dispozitiv. Dar, în cazul în care serviciul de streaming pe care îl alegeți este inaccesibil, va trebui să utilizați un VPN pentru a ocoli restricțiile impuse pe el. În acest ghid, vă voi explica cum puteți urmăriți NFL pe Roku de oriunde întreaga lume.


Cum să urmărești NFL pe Roku

Cum să urmărești NFL pe Roku

Urmăriți NFL Live Online pe Roku

Canalele de streaming NFL au sediul în SUA, ceea ce înseamnă că sunt inaccesibil în străinătate. Pentru a crește șansele de a transmite jocurile NFL, trebuie să vă abonați la un furnizor de servicii VPN. Cu ajutorul acestui instrument online, puteți ajunge răsfățați-vă geo-locația și par a fi în altă parte a lumii. Conexiunea dvs. la un server VPN dintr-o țară diferită vă acordă adresa IP a acelei țări. În consecință, veți avea acces la întregul conținut al țării respective. Dar, beneficiile unei VPN nu se opresc aici:

 • Bypass material geore-restricționat: Un VPN vă va oferi acces la conținut restricționat, în ciuda locației dvs. geografice. Acesta vă poate reintegra traficul printr-un server dintr-o altă țară, făcându-vă să apară în țara respectivă.
 • Aplicații VPN ușor de utilizat: Multe aplicații VPN ușor de utilizat sunt disponibile pe PC, Mac, Android, iOS, Roku și FireStick.
 • Opriți accelerarea ISP: Puteți evita ISP-ul dvs. să vă aglomereze conexiunea la Internet conectându-vă la un server la alegere.
 • Confidențialitate finală: Toate datele, informațiile și activitățile dvs. online sunt criptate și ferite de ochii indurerați.

Dacă scopul tău este să fie anonim în timp ce transmiteți conținut online, ExpressVPN este furnizor corect ar trebui să optezi pentru. Compania aderă la o politică zero-logs și utilizează cele mai dure protocoale de criptare pentru a asigura securitatea online a utilizatorilor. ExpressVPN poate vă garantează accesul la tot felul de canale de streaming importante. Acum, dacă doriți să vedeți alți furnizori de servicii VPN, ar trebui să consultați tabelul de mai jos.

Canale Streaming NFL pe Roku

Există o mulțime de servicii de streaming pe care le puteți alege pentru a transmite în direct și online cele mai vizionate sporturi din SUA. NFL va începe în septembrie, iar Roku vă va oferi toate canalele de streaming pe care le puteți solicita.

Dacă sunteți fan NFL, atunci obținerea accesului în streaming la toate canalele de difuzare este important critic. Nu mai vorbim de foarte ușor de făcut. Nu trebuie decât să adăugați la Roku aplicațiile / serviciile care vor transmite NFL. Unii ar putea necesita un abonament chiar și după ce le deblocați cu un VPN. Acestea sunt canalele în care poți juca online jocurile NFL.

NFL Game Pass

Joc de trecere este un canal excelent excelent pentru fanii fotbalului. Este locul în care poți urmări fiecare meci în timpul sezonului la cerere imediat după ce se termină. Spre dezamăgirea multor tăietori de cordon, NFL Game Pass nu vă permite să transmiteți jocuri în direct.

În timp ce rezidenții americani pot urmări jocurile NFL în direct pe Game Pass, alții aflați în afara SUA trebuie să utilizeze un VPN pentru a-l accesa. Rețineți că va trebui să vă configurați adresa IP din afara țării înainte de a cumpăra Game Pass.

DirecTV Acum

DirecTV Acum clienții au acces la fluxul rețelei NFL prin intermediul rețelei Watch NFL, disponibile pe NFL.com și în aplicația NFL pe televizoare și dispozitive mobile conectate. Rețeaua NFL este disponibilă fără costuri suplimentare pentru toți abonații DirecTV Now de pe pachetele „Just Right” și mai sus.

Dacă vă abonați la DirecTV, desigur primiți ESPN, FOX, NBC, ABC și CBS – în anumite zone. Acest abonament vă permite, de asemenea, să autentificați următoarele aplicații: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC și ESPN. De asemenea, puteți urmări cel de-al 99-lea sezon al NFL fără cablu în SUA.

Sling TV 

Pentru meciurile din acest sezon NFL, Sling TV este cea mai bună opțiune de streaming pentru fanii fotbalului. Iată ce oferă Sling TV pentru fiecare serviciu: Sling Blue – obțineți un abonament la Sling Blue (25 USD pe lună) pentru acces la rețeaua NFL. Clienții Sling Blue de pe anumite piețe pot urmări jocuri pe FOX și NBC.

Adaugă Sports Extra (10 USD pe lună) la serviciul tău Sling Blue pentru a-l determina pe NFL RedZone să surprindă fiecare joc de notare pe tot parcursul sezonului, la cel mai mic preț. Sling Orange – pentru pachetul final, adăugați Sling Orange la abonament și obțineți toate meciurile de fotbal de luni seară pe ESPN.

PlayStation Vue

PlayStation Vue oferă un pachet de streaming TV care se percepe 40 USD pe lună, deși pachetul Core cu 60 de canale în plus – care adaugă sporturi locale, rețeaua NFL, plus ESPNews și ESPN – este $ de 45 în acele orașe care oferă transmisie locală în direct.

Abonații pot obține, de asemenea, NFL Red Zone, un compendiu de playback de duminică, pentru un plus 10 dolari pe lună. PlayStation Vue este disponibil și pe PlayStation, televizoare Android, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast și Roku.

 Hulu Live TV

Acest serviciu costă 40 de dolari pe lunălui Hulu ultimul serviciu, Hulu With Live TV, oferă acces la emisiile locale ABC, CBS, Fox și NBC pe unele piețe. De asemenea, puteți obține CBS Sports, ESPN și Fox Sports, dar nu și rețeaua NFL și NFL RedZone imediat.

Hulu With Live TV este disponibil pe telefoanele și tabletele Android și iOS, playerele de streaming Amazon Fire TV și Apple TV și sistemele de jocuri Xbox. Deși Hulu Live TV este relativ nou pentru scena VPN, acesta servește totuși ca o opțiune de streaming fantastic pentru a viziona sporturi în direct, fără a fi nevoie de cablu.

Urmăriți NFL pe Roku Oriunde

Obținerea accesului la Sling TV, NFL Game Pass, Directv Now, PlayStation Vue și Hulu Live TV înseamnă că puteți transmite live NFL 2019 online de oriunde întreaga lume. Și Roku vă oferă cel mai simplu mod de a transmite difuzarea de tot felul, inclusiv NFL pe televizor.

Acum, că știi cum merge procesul, ce VPN vei alege? Lasă-mă să știu alegerile tale în comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map