Cum să urmărești Planetele BBC live online

Planetele a avut premiera ieri pe BBC Two și a fost minunat, să spunem cel puțin. Indiferent de geo-locația mea, am reușit accesați BBC iPlayer cu ajutorul unui VPN furnizor de servicii. Dacă sunteți interesat să transmiteți Planetele oriunde, veți găsi acest ghid util.


Planetele, BBC iPlayer nu este disponibil în afara Regatului Unit. Dar în acest articol, vă voi arăta cum trebuie deblocați canalul de oriunde in lume folosind un VPN sau un proxy Smart DNS. Pe aici, puteți urmări fiecare episod în timp ce se varsă.

Urmăriți BBC Planetele de oriunde

Cum să urmărești planetele BBC de oriunde

Planetele de pe BBC

Puteți transmite această nouă serie inovatoare pe BBC iPlayer oriunde. Deși serviciul de streaming este disponibil numai pentru spectatorii care locuiesc în Regatul Unit, utilizatorii internaționali îl pot accesa în continuare. Prin urmare, permiteți-mi să vă economisesc ceva timp și să vă arăt ce se întâmplă dacă încercați să îl accesați din străinătate. „Acest conținut nu este disponibil în locația dvs.”, este ceea ce va apărea pe ecran.

Problema este că dumneavoastră Adresa IP vă dezvăluie locația la World Wide Web. Și atunci când BBC iPlayer va descoperi asta, veți fi reziliat. Toată această problemă este din cauza problemelor de copyright. Dar, nu vă faceți griji, băieții, VPN-urile și reprezentanții Smart DNS vă pot ajuta.

Cum să faceți fluxul planetelor cu VPN

Cel mai bun mod de a viziona Planetele din afara Regatului Unit este cu o rețea privată virtuală. Acest instrument poate răsfățați-vă poziția globală prin ascunderea adresei dvs. IP. În primul rând, VPN redirecționează traficul online la alegerea unei rețele, chiar dacă este în străinătate. Apoi, îți schimbă adresa IP pentru a se potrivi cu regiunea aleasă.

În consecință, veți fi apare ca și cum ai fi în interiorul țării, și orice site web restricționat din zona respectivă va deveni accesibil. Cu alte cuvinte, veți putea conectați-vă la un server din Marea Britanie, indiferent unde vă aflați și obțineți o nouă adresă IP din Marea Britanie. Acest lucru va păcăli BBC iPlayer să creadă că vă aflați în zona de vizionare. Acesta va debloca conținutul său, inclusiv Planetele.

Deblocați BBC iPlayer – VPN

Urmați pașii de mai jos și veți fi bine:

 1. Dacă nu aveți un cont cu un serviciu VPN, trebuie să vă abonați. eu recomand să utilizați ExpressVPN.
 2. Configurați aplicația pe computer, iOS, Android, Mac sau orice alt dispozitiv.
 3. Conectați-vă la un server din Marea Britanie și obțineți o adresă IP britanică. 
 4. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. a reușit să își schimbe adresa IP vizitând WhatIsMyIP.network cu succes.
 5. Accesați BBC iPlayer site-ul sau aplicația, în funcție de dispozitivul pe care doriți să îl utilizați.
 6. Bucurați-vă de seria de reper semnificativă Planete.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca BBC iPlayer

Dacă sunteți un începător VPN, permiteți-mi să vă spun dinainte că există o mulțime de furnizori acolo. Cu toate acestea, nu toți se livrează așa cum promit. Prin urmare, dacă nu vi se pare că ați făcut cercetări pentru cel mai bun furnizor de servicii, puteți consulta tabelul de mai jos. Această listă prezintă mărci de cea mai înaltă calitate din industrie, așa că oricare dintre ei s-ar descurca bine.

ExpressVPN

Desigur, unii furnizori sunt mai buni decât alții, motiv pentru care am ales ExpressVPN ca alegere numărul unu. În primul rând, compania deține mai mult de 1.000 de servere din 94 de țări, cu includerea Marii Britanii. Acesta este unul dintre cele mai mari rețele din afaceri, și vă acordă acces la orice canal din Marea Britanie, inclusiv BBC iPlayer. Astfel, puteți transmite fluxurile Planetelor de oriunde în lume. În al doilea rând, ExpressVPN are unul dintre cele mai rapide servere, o caracteristică perfectă pentru streaming de programe HD. Tu nu va întâmpina nici o problemă de tamponare sau încărcare, chiar dacă serverele la care v-ați conectat sunt departe.

Mai mult, oferă cele mai fiabile caracteristici de securitate pentru utilizatorii săi, inclusiv criptarea AES-256. Acest protocol strict asigură cea mai mare confidențialitate a utilizatorilor. Niciun terț, precum guvernul sau ISP, nu poate accesa datele utilizatorilor. Alte măsuri de protecție includ tunel divizat, protecție împotriva scurgerii DNS, și un comutator de ucidere. În ceea ce privește confidențialitatea, compania nu păstrează jurnalele și nu urmărește istoricul utilizatorilor. Acesta precizează clar pe site-ul său web: „Nu păstrăm niciodată jurnalele de trafic și, de asemenea, nu păstrăm jurnalele care ar putea permite cuiva să se potrivească cu un IP și o marcă de timp înapoi la un utilizator. Funcționăm în întregime pe baza IP-urilor partajate, ceea ce înseamnă că un singur IP nu urmărește un utilizator individual. ”

Și în final, ExpressVPN permite torrenting și activități de partajare a fișierelor P2P, ceea ce înseamnă că poți descărcați / încărcați în siguranță orice doriți. Oh, și dacă nu este suficient, compania vă oferă acces la toate bibliotecile Netflix, chiar și varianta din SUA. Și pentru o listă completă a caracteristicilor și beneficiilor companiei, consultați Recenzie ExpressVPN.

Urmăriți planetele cu proxy-uri inteligente DNS

Dacă nu vă plac VPN-urile, singura dvs. opțiune pentru a viziona Planetele este un proxy inteligent DNS. Acest software redirecționează doar adresele URL care vă expun locația astfel încât acesta nu va altera conexiunea dvs. De exemplu, proxy-uri inteligente DNS nu ascunde adresa dvs. IP, ceea ce înseamnă că identitatea dvs. online va fi vizibilă tuturor. În plus, nu vă criptează traficul astfel încât nimeni să nu vă poată monitoriza traficul și datele. În timp ce acest lucru vă permite accesați conținut local fără nicio scădere a vitezei de conectare, este de asemenea un risc semnificativ pentru securitate și confidențialitate.

Mai mult, proxy-urile Smart DNS nu sunt foarte eficiente. Ele nu funcționează corect dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy transparente sau utilizează deturnare DNS. De asemenea, instalarea lor pe dispozitivul dvs. nu este o plimbare în parc, deoarece nu au aplicații dedicate. Din acest motiv, trebuie să le configurați manual, dar veți avea o mulțime de ghiduri de configurare care vă pot ajuta.

Pași cu DNS inteligent

În cele din urmă, iată cum poți deblocați BBC iPlayer cu un proxy DNS inteligent:

 1. Abonați-vă la un DNS inteligent decent serviciu cum ar fi Unlocator.
 2. Asigurați-vă că serviciul este compatibil cu dispozitivele dvs..
 3. Configurați DNS-ul inteligent pe computer, laptop, smartphone sau tabletă. În mod alternativ, îl puteți instala pe routere, console de jocuri sau televizoare inteligente.
 4. Accesați și transmiteți canalele restricționate în Marea Britanie în ciuda locației dvs. geografice.

Planetele BBC

În această nouă serie, profesorul Brian Cox spune narațiunea extraordinară a sistemului nostru solar. Primul episod a vorbit despre dezvoltarea lui Mercur, Venus, Pământ și Marte, planetele cele mai apropiate de soare. Și sincer, nu pot aștepta episodul doi. Așadar, dacă v-ați întrebat vreodată cum a început totul, nu veți dori să ratați acest lucru.

Planetele au avut premiera pe 28 mai pe BBC Two. Dacă doriți să vizionați din nou primul episod, îl puteți reda pe BBC iPlayer. Dar dacă nu aveți idee despre ce este emisiunea, citiți ce au de spus furnizorii de conținut:

Premisă

„În această serie importantă, profesorul Brian Cox spune povestea extraordinară de viață a sistemului nostru solar. Timp de patru miliarde de ani și jumătate, fiecare dintre planete a fost într-o călătorie incredibilă, plină de spectacol uimitor și dramă înaltă. Folosind datele din ultimele noastre explorări ale sistemului solar, combinate cu CGI inovatoare, această serie dezvăluie frumusețea și măreția inimaginabilă a opt planete ale căror povești abia începem să le înțelegem. 

Primul episod urmărește dezvoltarea celor patru lumi stâncoase cele mai apropiate de Soare: Mercur, Venus, Pământ și Marte. Născuți împreună, ei au luptat împotriva violenței incredibile a sistemului solar timpuriu pentru a deveni planete stabile. O vreme, fiecare a avut un moment de speranță când s-au bucurat de condiții aproape de pământ. Totuși, astăzi, Mercur este o lume stearpă și stearpă. Venus este o lume de seră fugărită, cu o atmosferă înfiorătoare, iar Marte este un deșert înghețat. Doar pe Pământ oceanele – și viața – persistă. 

De ce a prosperat Pământul în timp ce ceilalți s-au stins? Cele mai avansate misiuni spațiale montate vreodată ne permit să dezvăluim momentele în care soarta fiecărei lumi s-a transformat. Mercur a fost aruncat peste sistemul solar într-o coliziune de ferocitate inimaginabilă. O tânără Venus resplendentă cu oceanele a fost blocată într-o luptă cu soarele. Și un Marte umed timpuriu a fost jefuit de materialul necesar pentru a supraviețui. 

Numai Pământul s-a găsit destul de departe de soare pentru ca viața să-și poată ține. Dar nu poate dura pentru totdeauna. De acum miliarde de ani, lumea noastră va urma soarta planetelor sale surori pe măsură ce soarele se extinde pentru a deveni un gigant roșu. Dar, așa cum face și alte oaze, se pot trezi pe lunile îndepărtate ale gigantilor gazului – cum ar fi Titanul lunii lui Saturn. În viitorul îndepărtat, se poate bucura și de momentul său la soare. ”

Remorcă

Iată ce ar trebui să vă așteptați.

Planetele BBC – Concluzie

Seria Planete dezvăluie istoria a 4.5 miliarde de ani a sistemului solar într-un detaliu incredibil. Folosind datele din cel mai recent spațiu, explorările și CGI-ul de ultimă generație vor expune frumusețea misterioasă a fiecărei planete. Vor fi discuții cu privire la existența sau nu a vieții și pe alte planete.

Indiferent că sunteți în știință sau nu, Planeta nu este o serie pe care vreți să o pierdeți. Deci, dacă locuiți în afara Regatului Unit, trebuie să obțineți un VPN sau un proxy Smart DNS pentru a debloca BBC și a continua cu streamingul. Ați folosi un VPN sau un DNS inteligent? Să auzim ce ai de spus în comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map