Cum să urmărești Rally Dakar 2020 Live Stream online?

Rally Dakar începe 5 ianuarie 2020 în Jeddah și încheie 12 etape mai târziu în Qiddiyah în apropierea capitalei saudite, Riyadh. Având în vedere dimensiunea cursei, o serie de canale de streaming plătite și gratuite vor transmite Rally Dakar 2020 live online. Pentru a fi exact, cursa va fi disponibilă în 190 de țări. Dar ce zici de cinci excluse? Ce se întâmplă dacă cineva nu își poate permite canalul local? Ei bine, asta poate fi aranjat. Urmați acest ghid și aflați cum să urmăriți Raliul Dakar 2020 trăiește oriunde.


Cum să urmărești Rally Dakar 2018 Live Stream

Cum să urmărești Rally Dakar 2020 Live Stream

Rally Dakar 2020 canale în direct

Având în vedere că este una dintre cele mai mari curse din lume, Rally Dakar se laudă acoperire media fără precedent. Are parteneri în 190 de țări in jurul lumii.

Cu toate acestea, aceste canale sunt restrâns în țările lor respective, ceea ce înseamnă că dacă locuiești în străinătate, nu le poți accesa. Unele sunt plătite, altele sunt gratuite și știm cu toții care este alegerea preferată, LIBER.

Dar dacă trăiești în afara zonei de acoperire a canalului? Acesta este un zgomot, nu crezi? Vedeți, canalele de streaming aplică ceea ce numim, geo-blocuri. Un mecanism de apărare pentru protejați acoperirea și drepturile de licențiere.

Aceștia examinează adresa dvs. IP pentru a vă identifica locația fizică. Și odată ce face, primești blocat aproape instantaneu. Dar nu trebuie să fie așa de mult timp. În primul rând, să aruncăm o privire la canalele oficiale Rally Dakar și atunci putem viza problema cu o soluție adecvată.

Acum că am acoperit ce canale difuzează cursa legendară, ce spuneți că ne îndreptăm spre unde soluţie minciuni?

Rally Dakar 2020 Live – Oriunde ai fi

Aceste canale de streaming Rally Dakar Geo blocat. Prin urmare, îi puteți urmări doar dacă locuiți în regiunile lor corespunzătoare. La ocoliți aceste geo-restricții, trebuie să vă răsfățați locația online.

Există două metode pentru a face acest lucru. Primul este un VPN. Când vă conectați la o rețea privată virtuală, vă puteți masca adresa IP și puteți apărea online folosind o nouă adresă IP.

Deoarece SBS este gratuit, să vizăm acest canal. SBS este disponibil doar în Australia, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de o adresă IP australiană pentru a o opera. Dacă nu aveți unul, canalul vă va saluta cu acest lucru mesaj geo-eroare:

„Ne pare rău, acest videoclip este disponibil numai pentru a fi transmis în Australia din cauza drepturilor de publicare.”Mesaj de eroare SBS

Cum să obțineți un IP australian? Ei bine, este ușor dacă tu conectați-vă la un server VPN din țară. După ce faceți acest lucru, traficul dvs. pare să provină din Australia și veți obține un Adresa IP australiană în procesul. Drept urmare, SBS și toate canalele Aussie vor fi la dispoziția dvs. indiferent unde locuiți.

Pașii

Obținerea canalului de pe glob este o sarcină destul de ușoară. Nu trebuie decât să faci urmați pașii de mai jos și vei urmări Rally Dakar 2020 în direct în cel mai scurt timp:

 1. Capul spre ExpressVPN și înscrieți-vă.
 2. Descărcați aplicația VPN de pe dvs. PC, Mac, iPhone, iPad sau Android.
 3. După instalarea aplicației, lansați-o, conectați-vă și conectați-vă la un server VPN australian.
 4. Acum veți putea streaming Rally Dakar 2020 live online.

Aceeași procedură vă permite să deblocați orice alt canal de streaming Rally Dakar. In timp ce ExpressVPN topul listei cei mai buni furnizori VPN din industrie, există și alte servicii VPN la care puteți utiliza și urmăriți Rally Dakar 2020 online.

Stream Rally Dakar 2020 Live Online cu Proxy-uri DNS inteligente

În afară de VPN, puteți utiliza, de asemenea Proxy-uri DNS inteligente la accesați canale blocate geo din jurul lumii. Deși tu nu primiți o adresă IP nouă cu Smart DNS, această metodă alternativă își are avantajele atunci când este vorba ocolind restricțiile regionale.

 • Adresa dvs. IP rămâne aceeași. Prin urmare, vă tot puteți urmări canalele locale cu configurarea Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 • Viteza dvs. de Internet rămâne aceeași.
 • Smart DNS este compatibil cu toate dispozitivele dvs.. Urmăriți Rally Dakar 2020 pe Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Smart TV, Chromecast, Android, iPhone, PS4 sau iPad.
 • O configurare inteligentă a DNS deblochează simultan canale de streaming din diferite regiuni,

Unlocator este un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocarea SBS, France TV, RTVE, SuperSport, și multe alte canale de streaming Rally Dakar 2020 din întreaga lume. Ei oferă chiar și un proces gratuit de 7 zile. Dacă dorești transmiteți Rally Dakar 2020 folosind Smart DNS, Unlocator este calea de urmat.

2020 Rally Dakar

Rally Dakar 2020 va avea loc în Arabia Saudită 4 ianuarie – 18 ianuarie 2020. Arabia Saudită se ocupă foarte mult de gazduirea sportivă internațională. În primul rând, vom vedea WWE în țară și acum, Raliul Dakar.

Acest lucru va marca prima dată când Dakar merge la Orientul Mijlociu. KSA a semnat un afacere de cinci ani pentru a găzdui cursa înfricoșătoare și în viitor, nu o văd nicăieri.

Pe de altă parte, să săpăm un pic mai adânc în cursă. Nu vrem să uităm asta de două ori campion mondial de Formula 1, Fernando Alonso va concura la Rally Dakar din ianuarie cu Toyota Gazoo Racing.

Distanța cursei este de peste 7.900 km, iar concurenții vor lupta 5000 km de etape speciale. Aruncați o privire la traseul din acest an:
Rally Dakar 2020 Route

Un scurt teaser, poate?

Anul acesta, a avut loc o schimbare în cursă. Dakar a adăugat o etapă „Super Maraton” pentru motociclete unde vor fi permise 10 minute de lucru pe mașini. Puteți ghici cât de crucial va fi managementul vehiculului? Dar acum, știi aproape totul despre cursă. De ce nu vă arunc o privire scurtă la ce să vă așteptați în timp ce așteptați până pe 5 ianuarie 2020 să vă împlinească calendarul?

 

Cum să urmărești Rally Dakar 2020 gratuit Live Online?

Ambii VPN și DNS inteligent sunt foarte bune prin faptul că vă permit să deblocați canalele geo-blocate de pe dispozitivele dvs. de streaming preferate. Asta înseamnă că ajungi la flux Rally Dakar gratuit live online așa cum vrei tu, unde vrei.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map