Cum să urmărești Rick și Morty Sezonul 4 Live Online

Asteptarea s-a terminat. Au trecut doi ani de la finala sezonului 3 din octombrie 2017. Acum al patrulea sezon al lui Rick și Morty este în sfârșit aici. Îngrădește-te! 10 noiembrie 2019, hitul comedie de ficțiune animată pentru adulți revine la Inot pentru adulti. Există însă o problemă. Înotul pentru adulți nu se limitează numai la spectatorii de peste 15 ani; este de asemenea disponibil numai în SUA. Cu toate acestea, există o cale în acest sens. Iată cum puteți urmăriți Rick și Morty sezonul 4 oriunde.


Cum să urmărești Rick și Morty Sezonul 4 Live Online

Cum să urmărești Rick și Morty Sezonul 4 Live Online

Rick și Morty – Călătorind universul, încă în SUA

Adult Swim este unul dintre cele mai mari canale din Statele Unite. Este rețeaua principală a cablurilor cu persoane 18-34 și 18-49. Serviciul este utilizat peste 94 de milioane de case din S.U.A.. Accent pe (Case din SUA).

La fel de popular „Rick și Morty” este că premiera nu va fi disponibilă în afara granițelor SUA. În cele din urmă, spectacolul va fi disponibil pe Netflix când se va încheia sezonul, dar cine vrea să aștepte atât de mult.

Întotdeauna am evitat spoilere mulțumită prietenilor mei din NE. Dar dacă un spoiler lovește, întregul spectacol este stricat. Acesta este motivul pentru care în acest sezon, am fost pregătit și voi merge te ajuta cu aceasta problema.

Vedeți, Adult Swim este unul dintre acele canale de streaming care dictează ceea ce obțineți acces pe baza dvs. locație geografică. Se bazează pe dvs. adresa IP pentru a stabili unde locuiești și încheiați-vă accesul instantaneu dacă se întâmplă să fii în afara SUA.

Permiteți-mi să vă arăt ce se întâmplă. Iată ce am obținut când am încercat să mă uit pe fazele din al patrulea sezon Inot pentru adulti. (P.S: Eu locuiesc în Marea Britanie).

„Blocat. Ne pare rău, trebuie să existe un fel de restricție pentru conținutul pe care îl difuzăm aici. Verificați mai târziu sau selectați un alt flux. “Rick and Morty Adult Error Error

Un fel, nu? Ca și cum nu ești tu cel care le impune geo-restricții Inot pentru adulti Oricum, există o soluție pe care o puteți folosi pentru a evita aceste restricții și Urmărește Rick și Morty sezonul 4 în direct oriunde. Te-am pompat pe toate, nu? Ei bine, citește următoarea parte și ești bine să mergi.

Rick and Morty Sezonul 4 – În întreaga lume

Accesarea conținutului Adult Swim în afara SUA nu a fost niciodată mai ușoară cu un Rețea virtuală privată. Vedeți, dacă doriți canalul în străinătate, ar trebui schimbați-vă locația virtuală și par a fi în SUA. Ei bine, asta este exact ceea ce face un VPN.

Când vă conectați la un VPN, veți face acest lucru modifică-ți locul la locul în care se bazează serverul la care v-ați conectat. De exemplu, dacă serverul este în NE, un Rezident american, tu vei fi. Foarte simplu.

Odată ce conexiunea are loc, veți primi un Adresa IP a SUA. Apoi, veți avea plin acces la înotul adult, precum și mai multe Servicii cu restricții americane.

Dar nu de asta este capabil doar un VPN. Acest instrument de securitate cibernetică anulează întregul trafic printr-o tunel privat, cifrare în proces. Procedând astfel, niciun hacker nu poate pune mâna pe informațiile dvs. private chiar dacă ați fost conectat la rețelele publice.

Mai mult, un VPN ascunde adresa dvs. IP reală și vă atribuie unul nou, după cum am menționat mai sus. În afară de deblocarea conținutului restricționat, veți fi navigând pe web în mod anonim, evitând orice acțiuni îndrăznețe de către ISP-ul dvs. și de către amatorii de online.

Pașii

În regulă. Deci, acum știți ce este și face un VPN. Permiteți-mi să vă arăt cum trebuie deblocați înotul adult și urmăriți Rick și Morty sezonul 4 oriunde:

 1. Primul, înscrieți-vă la un furnizor de servicii VPN. Este recomandat un VPN cu servere rapide în SUA HD-streaming. Ia sfatul meu, mergi ExpressVPN.
 2. Odată ce ați creat un cont, descărcați aplicația lor dedicată pe un dispozitiv acceptat Veți găsi clienți pentru Android, iOS, PC, Mac și Fire Stick.
 3. Apoi, executați aplicația VPN, conectați-vă cu numele de utilizator și parola, și deschideți lista de server.
 4. Conectați-vă la un Server american și verificați noua dvs. adresă IP folosind aceasta Instrument IP.
 5. Lansați Inot pentru adulti site-ul sau aplicația lor dedicată.
 6. Stream Rick și Morty sezonul 4 oriunde ai fi.

ExpressVPN este una dintre cele mai importante companii din industria VPN. Vă permite să vă conectați la servere 94 de țări in jurul lumii. Dacă înotul pentru adulți este destinația dvs., veți găsi mai mult decât 25 de servere în Statele Unite.

Pe de altă parte, unii streamer nu le pasă cu adevărat un plus de securitate; ei vreți doar să accesați conținut restricționat. Acolo este locul MediaStreamer (Smart DNS) intră.

Puteți configura această caracteristică pe aproape toate dispozitivele disponibile, inclusiv PS4, Xbox One, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV, și altele.

În sfârșit, ExpressVPN vă oferă o cale de ieșire în cazul în care serviciul nu a fost conform cu așteptările dvs. (ceea ce mă îndoiesc). Puteți beneficia întotdeauna de ele Garanție de returnare de 30 de zile. Cu toate acestea, alte VPN-uri vă pot ajuta cu această sarcină. Verificați-le în tabelul următor.

Rick and Morty 2019 – Ce să te aștepți

A fost o așteptare lungă, ca să fiu sincer. Această serie științifică de științe / fi a întârziat pe fondul negocierilor contractuale între creatorii săi Justin Roiland și Dan Harmon și înotul adult. Și, în sfârșit, au ajuns la un acord și obținem oa patra serie 10 noiembrie 2019.

Amintiți-vă înapoi sezonul 2 când fanii au rămas cu o faleză majoră? Da, atunci, atunci când Rick a fost întemnițat și pământul a fost depășit de acesta Federația Galactică. Ei bine, nu este cazul de data asta. Sezonul 3 s-a încheiat într-un mod surprinzător de normal.

Adult Swim a lansat câteva fotografii din cel de-al patrulea sezon, dar, ca să fiu sincer, sunt destul de șocat. Aparent, Rick este arătat fără niciun tovarăș. Este o indicație că ar putea avea unii aventuri solo în noul sezon?

În pofida așteptării prea mult timp, nu a existat nicio confirmare oficială despre ce va fi a patra tranșă. in orice caz, Justin Roiland a spus că noul sezon menține un complot serializat general. Iată ce a declarat:

„Avem chestii serializate pe care le verificăm acum și apoi sunt presărate pe partea de sus a episoadelor puternice. Pentru fanii show-ului, vor dori să-i urmărească în ordine. “

Înapoi la Comic-Con, Roiland a menționat că vor fi timp de călătorie incluse în sezon. Să nu uităm că pistolul portal al lui Rick îi permite să călătorească în timp (sau potențial înapoi) în timp. Va trebui doar să așteptăm până 10 noiembrie 2019, și vedem pentru noi înșine. Cât despre acum, iată trailerul oficial al sezonului 4 al lui Rick și Morty.

 

Unde să-i urmărești pe Rick și Morty?

Deoarece Adult Swim este un canal de top în Statele Unite, acesta a fost disponibil pe mai multe dispozitive astfel încât să ajungă la o audiență mai mare. Deci, puteți transmite fluxul Al 4-lea sezon al lui Rick și Morty pe 10 noiembrie 2019 pe următoarele platforme:

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Televizor de foc
 • Apple TV

Stream Rick și Morty 2019 Live Anywhere – Final Words

Prezentarea primordială a WarnerMedia la New York a fost purtătorul de vești bune. Inot pentru adulti a reînnoit emisiunea pentru încă 70 de episoade să aerisim în viitorul apropiat.

Acum, vă puteți alătura tuturor fanilor care locuiesc în SUA și urmăriți Rick și Morty sezonul 4 oriunde ai fi cu un VPN. Nu uitați; premiera este în continuare 10 noiembrie 2019. Nu-l pierdeți. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea VPN, accesați-mă în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map