Cum să urmărești Showtime în Marea Britanie – Două metode ușoare

Expați americani sau rezidenți din Marea Britanie, doriți să știți cum să accesați spectacole precum Homeland, Ray Donovan, Black Monday și Twin Peaks? Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a viziona emisiunile preferate online fără a trebui să părăsiți Marea Britanie, sunteți la locul potrivit. Citiți mai departe pentru a afla ce două metode puteți utiliza pentru a accesa Showtime în Marea Britanie.


Cum să vizionezi Showtime în Marea Britanie

Cum să vizionezi Showtime în Marea Britanie

Cum să urmărești Showtime în Marea Britanie cu un VPN

Primul lucru pe care îl puteți folosi pentru a viziona Showtime în Marea Britanie este un VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN este un instrument care are 2 funcții de bază:

 1. Criptarea datelor dvs..
 2. Redirecționează traficul.

Inițial, VPN-urile au apărut ca instrumente de cibersecuritate direcționate către companii. Cu toate acestea, utilitatea și caracteristicile adăugate le-au făcut un instrument minunat de a avea ca persoană individuală. În timp ce VPN-urile păstrează datele dvs. în siguranță și conexiunea la internet privată, acestea ajung să schimbe și adresa dvs. publică. Această caracteristică adăugată este ceea ce permite VPN-urilor să deblocheze site-urile interzise și ce te va ajuta să urmărești Showtime chiar dacă locuiești în Marea Britanie.

Lasă-mă să explic.

Pentru a redirecționa traficul, VPN-urile își vor folosi serverele proprii pentru a tunela tot traficul prin ele. Deoarece își folosesc propriile servere și nu serverele furnizate de ISP-ul dvs., ajungeți la o adresă IP publică care se potrivește cu serverul VPN la care v-ați conectat.

Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faci pentru a urmări Showtime în Marea Britanie este să folosești o VPN și să te conectezi la un server VPN american. Iată cum se face pas cu pas:

 1. Vizita site-ul unui furnizor VPN și Inscrie-te pentru serviciul lor.
 2. Descarca aplicația care funcționează cu dispozitivul dvs. de streaming. Veți găsi întotdeauna o aplicație pentru dispozitive Android, iOS, MacOS și Windows.
 3. Lansa aplicația și conectare în contul tău.
 4. Selectați un Server american să se conecteze la. Așteptați stabilirea conexiunii.
 5. Mergeți la Showtime și bucurați-vă!

Cel mai bun VPN pentru Showtime

Expertul nostru VPN, Charles, a scris deja un articol care explorează cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a debloca Showtime în afara SUA. Cea mai bună alegere a fost la ExpressVPN și din motive întemeiate.

ExpressVPN este cunoscut ca unul dintre cei mai buni furnizori de pe piață. Și-a stabilit o reputație de a oferi utilizatorilor săi un serviciu impecabil, o politică autentică fără jurnalele și una dintre cele mai bune echipe de servicii pentru clienți din industrie. Eu personal folosesc acest furnizor de câțiva ani și trebuie să mă defecteze. Numărul de peste 2000 de servere oferă acoperire globală și am reușit constant să deblochez site-uri și canale din toată lumea, inclusiv Showtime în ultima mea călătorie în Marea Britanie..

În cazul în care ExpressVPN nu este ceașca ta, încearcă în schimb acești furnizori:

Cum să urmărești Showtime în Marea Britanie cu DNS inteligent

Unii oameni ar putea să nu dorească sau să aibă nevoie de caracteristicile de securitate ale unui VPN. Dacă este cazul pentru tine, atunci poți utiliza a doua metodă pentru deblocarea Showtime în Marea Britanie: un DNS inteligent.

Un Smart DNS este un serviciu la care vă puteți abona, care este specific pentru deblocarea site-urilor geore restricționate. Aceasta este singura asemănare între ambele servicii. Iată o listă de diferențe care vă ajută să luați decizia corectă:

 • Un DNS inteligent nu vă va afecta viteza de internet.
 • Proxy-urile DNS inteligente nu vă protejează împotriva deturnării DNS sau a proxy-urilor transparente.
 • Proxy-urile inteligente DNS necesită un pic de configurare. Nu există aplicații pe care le puteți descărca, trebuie să parcurgeți un proces bazat pe tehnologie pentru a-l configura. Un furnizor bun de servicii va avea ghiduri ușor de urmărit pentru a vă ajuta cu asta.
 • Puteți configura un Smart DNS pe o selecție mai largă de dispozitive, cum ar fi Android, iOS, Apple TV, PC, Mac, Amazon Fire Stick, PS3, PS4, Xbox și multe altele.

Este important să rețineți că conținutul pe care îl accesați folosind un Smart DNS diferă în funcție de serviciul la care v-ați abonat. Proxy-urile DNS inteligente vor avea o listă de canale pe care le pot debloca, nu puteți selecta personal un server sau debloca canale în afara acestei liste.

Cel mai bun DNS inteligent pentru showtime

Expertul nostru VPN sugerează utilizarea Unlocator ca DNS inteligent. Vă oferă acces la peste 200 de canale deblocate, inclusiv Showtime și are o echipă excelentă de servicii pentru clienți, care este întotdeauna gata să vă ajute. De asemenea, oferă utilizatorilor lor o serie de ghiduri utile și simple pentru a ajuta la procesul de configurare.

Puteți testa totul singur, beneficiind de proba lor gratuită de 7 zile. Nici măcar nu vă cer un număr de card de credit pentru a-l activa. De asemenea, puteți beneficia de politica lor de rambursare de 14 zile după ce ați achiziționat serviciul. În acest fel, vă puteți asigura că luați o decizie corectă cu privire la abonamentul dvs. Smart DNS.

Cum se deblochează Showtime în Marea Britanie – gânduri finale

Acolo îl aveți, două metode diferite pe care le puteți utiliza pentru a debloca Showtime în Marea Britanie. Amintiți-vă, totuși, că nici un VPN și nici un DNS inteligent nu vor putea evita orice taxă de înregistrare sau abonament impusă de orice canal. Toate aceste servicii sunt chiar în afara terenului de joc și vă oferă acces la site-urile și canalele blocate anterior în țara dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map