Cum să urmărești Supernatural Sezonul 15 Live Online

Supranatural a început din 2005. Acum, pe 10 octombrie 2019, spectacolul se apropie de final al cincisprezecelea sezon. Cu 90% rating de aprobare pentru Supranatural’al paisprezecelea sezon de Tomate putred, emisiunea promite un final de serie de epocă de rămas bun. CW are obiceiul de a introduce spectacole de calitate. Din păcate, sunt doar dedicat rezidenților SUA. Ei bine, asta nu va fi o problemă. Dacă Winchesters pot călători prin tărâmuri, puteți călători practic prin țări. Iată cum poți urmări sezonul 15 Supernatural în direct oriunde.


Cum să urmărești Supernatural Sezonul 15 Live Online

Cum să urmărești Supernatural Sezonul 15 Live Online

CW TV – Blocarea Adio de Epic

Logo-ul CWPentru aproape 15 ani, emisiunea a furnizat tot ce am citit în cărți. Demoni, îngeri, zombi, vârcolaci și așa mai departe.

Cu toate acestea, numai cei care trăiesc în Statele Unite au putut urmări aventurile Winchesters. De ce? pentru că CW este disponibil numai în SUA și nicăieri altundeva.

Vedeți, platforma CW este în curs geo-blocuri. Acesta respectă oferte de licențiere, care, de obicei, împiedică serviciul de streaming să-și ofere conținutul lor în afara Statelor Unite.

Pentru a determina dacă vă aflați sau nu zona de acoperire, CW vă examinează adresa IP publică. Dacă trăiești peste mări, atunci deții un IP străin, care nu îți va acorda altceva decât bloc instantaneu.

Durează doar câteva secunde pentru a-ți determina locația. Când am încercat să urmăresc trailerul premierei sezonului, CW mi-a încheiat accesul aproape pe loc. Iată mesaj geo-eroare Am:

„Din cauza restricțiilor de autorizare, acest conținut este disponibil numai în SUA.”Eroare CW

Nu vă faceți griji, întrucât am Athame perfectă (voi ar trebui să știți ce este asta, sunteți fani supranaturale) pentru această problemă. Deci, dacă vrei transmite sezonul final al Supranaturalului, urmează-mi rolul și citește următoarea parte.

Supernatural Sezonul 15 – Câștigătorii Winchesters la nivel global

A urmat un maxim de vizionare a sezonului supranatural 14 1,5 milioane de fluxuri. În opinia mea, orice spectacol care depășește zece sezoane și-ar pierde avantajul, dar nu acest spectacol. A continuat să livreze povești de calitate și drama, Wow. Dar ce putem spune despre cei din afara SUA care nu au unde să urmărească emisiunea. Simplu, obțineți un Rețea virtuală privată.

După cum am menționat în introducere, veți fi modificarea locației tale virtuale pentru a obține CW TV în regiunea dvs. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind un VPN. Este un instrument de internet (conexiune criptată) care vă ajută să vă asigurați informațiile private transmis în siguranță.

De asemenea, un VPN împiedică persoanele neautorizate trage cu urechea pe trafic, în special pe dumneavoastră ISP și guvern. Face asta prin cloaking your IP address, ceea ce vă permite să navigați pe web în mod anonim.

Asta nu e tot. In timp ce tu ascunde IP-ul, obții unul nou într-un oras de poarta unde se bazează serverul la care v-ați conectat. Dacă este în NE, primiți un Adresa IP americană. În consecință, dacă încercați transmite CW TV în regio-ul tăun, veți putea accesa conținutul său fără erori.

Pașii

După cum am menționat, cea mai ușoară cale de a rasfata locatia ta este folosind un VPN. SUA este destinația noastră. Așadar, urmați pașii de mai jos și aflați cum să deblochează CW TV și urmăriți Supernatural sezonul 15 în direct oriunde:

 1. Începeți prin alegerea unui furnizor VPN care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Vă recomand să vă abonați ExpressVPN.
 2. Dupa aceea, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitiv. Veți găsi clienți dedicați pentru Android, PC, Mac, iOS și Fire Stick.
 3. Lansați instrumentul VPN și conecteaza-te la contul tau cu numele de utilizator și parola.
 4. Vei găsi mai mult decât 2000 de servere de a alege din. Cu toate acestea, sunt SUA pe care le căutați conectați-vă la un server american.
 5. Poate dura câteva secunde pentru a stabili o conexiune. Odată ce butonul devine verde, veți primi un Adresa IP a SUA.
 6. Acum, lansați site-ul sau aplicația CW TV.
 7. Urmăriți Supernatural Sezonul 15 trăiește oriunde ai fi.

ExpressVPN a fost în topul industriei VPN încă de la lansarea sa din nou 2009. Serviciul are multe de oferit în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Vă oferă cele mai recente criptare de grad militar (AES-256 bit) alături de mai multe protocoale de securitate.

Furnizorul adoptă un politică strictă de neregistrare. Asta nu e tot; vei avea chiar un Kill Switch, divizare în tunel, și a DNS inteligente gratuite serviciu.

În cele din urmă, furnizorul oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. Deci, dacă nu sunteți mulțumit de serviciile sale, puteți solicita întotdeauna un rambursa în termen de treizeci de zile de la cumpărare.

Acum, există alte câteva cele mai bune VPN-uri pentru CW TV a lucra cu. Verificați-le în tabelul de mai jos.

CW TV – Dispozitive acceptate

Din fericire, puteți viziona Supernatural sezonul 15 atât pe ecranele mici, cât și pe cele mari. Aici sunt Dispozitive compatibile CW:

 • iPad
 • iPhone
 • Android
 • Apple TV
 • Roku
 • Amazon Fire TV și Fire TV Stick
 • PC
 • Mac

Supernatural Sezonul 15 – Sfârșitul unui călătorie

Poate nu-i vine să crezi, dar Supernatural este seria de genuri cu cea mai lungă rulare în istoria televiziunii emisiilor americane. Era chiar acolo înainte Warner Brothers și UPN au fuzionat în 2006 pentru a crea CW. Iată ce au spus producătorii executivi:

„În primul rând, am dori să mulțumim tuturor persoanelor care au fost implicate în emisiune atât în ​​fața, cât și în spatele aparatului foto. Pentru noi, a fost o experiență a vieții. Suportul pe care l-am avut atât de la Warner Bros Television, cât și de la The CW a fost incredibil. Am dori să mulțumim special lui Jensen, Jared și Misha pentru că au făcut această călătorie atât de specială. Acum este cel mai important pentru noi să oferim acestor personaje că iubim trimiterea pe care o merită. “

Supernatural a dat startul primului sezon înapoi 2005. Dar toate lucrurile bune trebuie să se încheie și este timpul să ne luăm la revedere. Finalul seriei (sezonul 15) va începe mai departe 10 octombrie 2019. După evenimentele din ultimul sezon, ne-am garantat o finală plină de acțiune și, desigur, dramă.

Ce știm până acum este că iadul se dezlănțuie din nou. Toate sufletele de acolo sunt libere să ucidă din nou, iar Sam, Dean și Castiel sunt acolo pentru a apăra lumea din nou. Cu toate acestea, există o întrebare; Se va întoarce John Winchester? Actor Jeffrey Dean Morgan Twitter:Jeffrey Dean Morgan Tweet

Ascultă, îl iubesc pe Papa Winchester și îl vreau înapoi? Sigur. Dar asta nu merge așa. Supernaturalul este plin de surprize și sunt sigur că nu vor dezamăgi. Deci, să aruncăm o primă privire asupra sezonul final al Supernaturalului în această remorcă.

 

Urmăriți Supernatural Sezonul Finale Oriunde – La revedere

Vestea reînnoirii este dulce, deoarece va fi sezonul 15 Supernatural este ultimul. Cu toate acestea, a fost un pas al călătoriei și a venit timpul să ne luăm la revedere.

Supernaturalul este foarte popular în întreaga lume, iar acum fanii de pe oceane pot face ton și urmăriți finalul epic. Tot ce trebuie să facă este utilizați un VPN, Deblocați CW TV în regiunea lor și pot urmăriți Supernatural sezonul 15 în direct. Care sunt previziunile tale? Va dezamăgi CW? Spune-mi totul în comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map