Cum să urmăriți Ackley Bridge gratuit în afara Regatului Unit

Ackley Bridge este acest serial de dramă britanic pe care nu doriți să îl pierdeți atunci când sunteți în afara Regatului Unit. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui. Ei bine, există geo-restricții s-ar putea să vă stea în calea voastră, dar puteți scăpa de aceștia dacă doriți utilizați un VPN sau un DNS inteligent. Ce sunt acelea? Ghiciți că va trebui să citiți și să aflați.


Cum să urmărești Ackley Bridge gratuit online

Cum să urmărești Ackley Bridge gratuit online

Cum să vizionezi Ackley Bridge online gratuit în străinătate? Ackley Bridge este un serial britanic de dramă de televiziune stabilit într-o școală academică multiculturală cu același nume. Noua emisiune TV a fost comparată cu cea a BBC Drumul Waterloo. În Marea Britanie, Channel 4 (4oD) va transmite emisiunea primul sezon gratuit online. Acest tutorial vă va arăta cum trebuie folosiți un proxy VPN sau Smart DNS pentru a elimina restricțiile pe canalul 4 în afara Regatului Unit, permițându-vă să urmăriți podul Ackley în SUA, Canada, Australia, Germania, Franța și în alte părți ale lumii.

Stream Ackley Bridge Online folosind VPN

Acum, dacă încercați să accesați Canalul 4 oriunde în afara granițelor Regatului Unit, veți vedea această eroare. „Serviciul nu este disponibil în prezent în zona dvs.” Aceasta înseamnă că oamenii din Australia, Irlanda, Canada și SUA nu pot urmări online Ackley Bridge? Nu. Acest lucru înseamnă doar că va trebui să găsiți o copie posterioară pentru această activitate de streaming online.

Trucul este implicat în această situație. O modalitate de a efectua această păcăleală este cu un furnizor de servicii VPN. În general, aceste instrumente vă permit să obțineți depășiți orice restricții care ar putea să vă blocheze plăcerile de streaming. Cu adresa IP din Marea Britanie pe care o obțineți cu o conexiune VPN, veți obține acces la orice canal de streaming britanic îți dorești în ciuda locației tale geografice. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Trebuie să începi lucrurile un abonament VPN. Evitați VPN-urile gratuite. 
 2. Creați un cont VPN și apoi descărcați aplicația oferit pe site-ul oficial al VPN-urilor. 
 3. Porniți aplicația
 4. Conectați-vă cu contul ai creat. 
 5. Acum, trebuie conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie.
 6. După aceea, veți putea accesați toate canalele care au sediul în Marea Britanie.
 7. Stream Channel 4 din podul Ackley din străinătate oriunde te-ai afla. 

Cel mai bun VPN pentru Ackley Bridge 

O preferință personală a mea este ExpressVPN. Este sigur, sigur și extrem de capabil să deblocheze conținutul de peste mări perfect. Mulțumesc unui Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile, îți poți primi banii înapoi oricând în acea perioadă dacă nu ți-a plăcut ce are de oferit. 

Cum să urmăriți Ackley Bridge gratuit online cu DNS inteligent

O altă metodă care implică înșelăciune este Smart DNS. Cu acest instrument, ajungi la ocoliți tot felul de restricții super rapid. Ceea ce diferă de acest instrument este faptul că nu este la fel de sigur ca VPN, deoarece nu reagrupează datele utilizatorilor prin criptare. Smart DNS doar rescrie datele care sunt responsabile pentru determinarea geolocalizării utilizatorilor, făcând utilizatorii să apară în altă parte. Cu alte cuvinte, DNS inteligent schimbă locația virtuală a utilizatorilor. Locația pe care utilizatorii o aleg depinde de locul în care se bazează conținutul pe care îl doresc. Pentru a stream Ackley Bridge gratuit live online, iată ce trebuie făcut. 

 1. Ia-ți un unlocator abonament și o probă gratuită de 7 zile.
 2. Aceste videoclipuri / tutorial de configurare vă vor ajuta configurați-vă DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul web al canalului 4 sau lansați aplicația 4oD.
 4. În cele din urmă, puteți bucurați-vă de streaming Ackley Bridge gratuit online oriunde

Am sugerat Unlocator pentru că este singurul proxy Smart DNS care mi-a acordat acces la canalul 4 în afara Regatului Unit. Cu al ei; cu al lui Proces de 7 zile, nu ai absolut nimic de pierdut și multe de câștigat. Prin câștiguri, înseamnă că ajungeți la deblocați peste 220 de canale la abonarea la acest serviciu. 

Promoția Ackley Bridge

Cum să urmărești Ackley Bridge gratuit online?

Va fi interesant modul în care fuziunea celor două școli se declanșează. Ceea ce este sigur este că noua dramă britanică a atras multă atenție, chiar dacă pare ceva similar cu Waterloo Road. Ceea ce este cert este că Ackley Bridge este o emisiune TV care merită vizionată.

Deci, dacă locuiți în afara Regatului Unit, folosiți pur și simplu ExpressVPN sau Unlocator după cum s-a explicat mai sus, pentru a urmări emisiunea în același timp în care se difuzează în Marea Britanie. Nu uitați să împărtășiți cu noi metoda pe care intenționați să o utilizați, aruncând un comentariu de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map