Cum să urmăriți BBC iPlayer pe iPhone sau iPad în afara Marii Britanii

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe iPhone / iPad în afara Regatului Unit? Sunteți aici pentru că doriți o modalitate fără probleme de a urmări BBC iPlayer în străinătate pe dispozitivele dvs. de operare iOS. Avem exact ceea ce ai nevoie. Ați putea fi în SUA, Canada, Australia, Germania, Franța sau aproape în orice parte a lumii, dar asta nu vă va împiedica să transmiteți BBC iPlayer în afara Regatului Unit. Da, suntem conștienți de mesajul de eroare care scrie „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie” și știm cum să ne descurcăm. Există un backdoor pentru accesul BBC și nu ar putea fi o configurare mai ușoară. Cu un VPN, puteți obține vizionarea BBC iPlayer în afara Regatului Unit pe iPhone sau iPad, la comoditatea dvs. Citiți mai departe pentru a afla exact cum se face asta.


Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit pe iPhone / iPad

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit pe iPhone / iPad

Cum să urmăriți BBC iPlayer pe iPhone / iPad în străinătate folosind un VPN

BBC iPlayer este un serviciu de streaming pe internet, captură, televiziune și radio oferit de compania BBC. Este locul în care puteți viziona programele BBC online și puteți descoperi o gamă largă de programe de diferite genuri dramă, comedie, documentare, divertisment, călătorii, știri, natură, sport, cultură și multe altele. Diversitatea programelor sale și calitatea conținutului său încurajează utilizatorii să dorească să obțină BBC iPlayer în străinătate, oriunde ar fi. Un VPN este tot ce trebuie să aducă BBC iPlayer pe ecranele iPhone / iPads. Un VPN vă va permite să ocoliți geo-blocurile, care este exact ceea ce BBC folosește pentru a împiedica difuzarea conținutului lor în afara Regatului Unit. După cum vedeți, veți primi următorul mesaj: „BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi. ”BBC iPlayer GeoBlocked

De asemenea, vă va cripta datele într-un tunel digital pentru a asigura cel mai mare nivel de confidențialitate și securitate. După ce vă conectați la un server VPN, veți primi IP-ul serverului respectiv cu un singur clic. Uită-te la modul în care a fost făcut:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN care oferă aplicații VPN pentru iOS.
 2. Întoarceți-vă la magazinul Apple App.
 3. Descărcați și instalați aplicația dvs. de furnizor de servicii VPN pe iPhone / iPad.
 4. Lansați aplicația și conectați-vă utilizând contul VPN.
 5. În cele din urmă, folosind aplicația, conectați-vă la un server VPN la alegere.

BBC iPlayer DeblocatÎn principiu este nevoie pentru a obține BBC iPlayer pe dispozitivele iOS din străinătate. În cazul în care nu ați instalat încă aplicația BBC iPlayer pe iPhone sau iPad, asigurați-vă că schimbați mai întâi regiunea iTunes pentru a avea acces la aplicațiile doar din Marea Britanie.. ExpressVPN nu este cel mai ieftin furnizor de servicii de acolo, dar este cu siguranță cel mai de încredere. Ele oferă performanțe puternice și garantează ocolirea tuturor tipurilor de geo-restricții din întreaga lume. În tabelul de mai jos sunt mai multe opțiuni pentru a vă arunca o privire. Poate doriți să consultați cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer pentru o mai bună perspectivă.

Deblocați BBC iPlayer de pe iOS de peste mări folosind un DNS inteligent

Un Smart DNS este o metodă alternativă de deblocare a serviciilor de streaming online precum BBC iPlayer cu viteze mai rapide. Trebuie doar să introduceți adresa serverului DNS pe care v-a oferit-o furnizorul dvs. de servicii și aceasta este. În plus, un Smart DNS asigură vizualizarea de calitate pe o gamă de dispozitive, inclusiv iPhone-uri și iPads. Urmați acești pași pentru a obține BBC iPLayer deblocat pe iPhone / iPad-ul dvs. în orice țară vă aflați.

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrie-te pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare pentru a configura Smart DNS pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați site-ul BBC iPlayer.
 4. Bucurați-vă de accesul dvs. nelimitat la tot conținutul BBC iPlayer.

Unlocator este proxy-ul Smart DNS necesar pentru a debloca BBC iPlayer pe iPhone sau iPad în afara Marii Britanii. Acest Smart DNS poate debloca peste 200 de canale din întreaga lume prin aplicațiile sale prietenoase. Traficul dvs. rămâne neatins și mențin o politică de confidențialitate strictă. Cel mai bine, nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor de pe Internet. Cea mai bună alegere pentru un proxy inteligent DNS ar fi Unlocator.

Obțineți BBC iPlayer în afara Regatului Unit pe iPhone / iPad

Atâta timp cât sunteți în Marea Britanie, puteți viziona BBC iPlayer pe iPhone / iPad pe tot ce doriți. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un VPN sau Smart DNS pentru a obține BBC iPlayer dacă sunteți localizați în străinătate. Aceste două metode vă pot face viața mai ușoară și experiența de streaming mai bună. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține divertismentul pe care îl doriți este să faceți câteva conexiuni și abonamente, apoi BBC iPlayer este al vostru.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map