Cum să urmăriți CMT în afara SUA

Cum să urmăriți CMT în afara SUA? Oamenii au asistat la premiera mondială de televiziune a filmului „American American” al lui Kelly Clarkson în direct la Premiile CMT Music 2018 din 7 iunie și nu a fost mai puțin decât uimitor. Din păcate, mulți fani care trăiesc în afara SUA au ratat performanța, deoarece nu au acces la canalul care a difuzat evenimentul. CMT este un canal american de televiziune prin cablu și televiziune prin satelit, care îți oferă toate țările de știri, muzică, emisiuni de televiziune și radio.


Cum să urmăriți CMT în afara SUA

Cum să urmăriți CMT în afara SUA

Deci, dacă sunteți fan de țară, atunci CMT este canalul pentru dvs. Fanii țărilor americane care locuiesc în Canada, Australia, Franța, Marea Britanie sau chiar Germania nu pot viziona sau transmite niciun conținut CMT din cauza restricțiilor geografice. Cu toate acestea, expatriații americani sau orice fan din orice parte a lumii pot asigura accesul la CMT printr-un proxy VPN sau Smart DNS pe dispozitivele PC, Mac, Android și iOS. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Urmăriți CMT în afara SUA cu un VPN

CMT este canalul în care ajungeți să citiți știri exclusive despre artiști de muzică country de top, precum Keith Urban, pentru a împărtăși unul dintre secretele sale pentru succes. Veți ajunge să transmiteți muzică de la cei mai tari artiști de muzică din țară, vedete în creștere și nume mari, precum Campionul lui Carrie Underwood ”. Ludacris. Și dacă acest lucru nu a fost suficient, CMT este locul unde puteți viziona TV în direct pe Directv, Mediacom și Suddenlink și emisiuni populare precum Home Improvement, Last Man Standing și Full House.

Nu contează dacă nu sunteți în limitele SUA, deoarece o VPN poate face să pară așa. Așa funcționează. Nu puteți accesa CMT dacă canalul detectează o încercare de acces cu o adresă IP non-americană. Pentru a schimba asta, trebuie să obțineți un VPN. Ceea ce ar face un VPN este să înlocuiți adresa dvs. IP actuală cu una americană, permițându-vă astfel să accesați CMT. Urmați acești pași pentru a debloca CMT în afara SUA:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN (de preferință ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl transmiteți pe CMT.
 3. Lansați aplicația.
 4. Conectați-vă la un server american pentru a obține o adresă IP americană.
 5. Bucurați-vă de cea mai bună muzică country, spectacole și evenimente pe care le puteți solicita.

Cel mai bun VPN pentru CMT

ExpressVPNServiciul din SUA înlocuiește adresa dvs. IP cu una americană, astfel încât să puteți debloca CMT sau orice alt canal sau site cu sediul american. Acest furnizor de servicii îi pasă de confidențialitate și securitate mai mult decât dvs., motiv pentru care folosesc protocoale de criptare dure pentru a vă asigura că datele dvs. sunt în siguranță și departe de ochii hackerilor. Standardele de securitate ale ExpressVPN împiedică orice interferență din partea a treia, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate ști despre activitățile dvs. de ocolire și deblocare. Pentru mai multe informații despre alți furnizori de servicii VPN, consultați tabelul de mai jos.

Urmăriți CMT în afara SUA cu Proxy Smart DNS

O altă metodă care te ajută să obții CMT în afara SUA este un proxy inteligent DNS. Acum, acest instrument nu funcționează ca un VPN, deoarece proxy-ul Smart DNS nu vă oferă o adresă IP temporară. Un proxy inteligent DNS redirecționează parțial traficul necesar pentru a determina geolocalizarea dvs. prin serverele sale DNS, astfel încât să puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile regionale și a debloca canalele care nu sunt disponibile în țara dvs. Canalele pe care trebuie să le deblochezi depind doar de serviciul proxy inteligent DNS pe care îl folosești. Iată cum puteți utiliza Smart DNS pentru a debloca CMT în afara SUA:

 1. În primul rând, du-te la Unlocator și înscrieți-vă la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Urmați aceste videoclipuri / tutorial de configurare pentru a configura DNS inteligent pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Accesați CMT sau lansați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Transmiteți CMT de oriunde în lume.

Nu trebuie părtinit sau nimic, dar după ce am efectuat câteva teste, am ajuns la concluzia că Unlocator este cel mai bun serviciu proxy inteligent DNS de acolo. Acesta garantează ocolirea restricțiilor geografice din întreaga lume. De asemenea, oferă un proces gratuit de 7 zile, ceea ce înseamnă că ai suficient timp pentru a te gândi.

Urmăriți CMT în afara SUA

Nu mai trebuie să vă plângeți pentru că nu puteți accesa unele dintre cele mai bune canale din SUA în străinătate, deoarece acum aveți două soluții de rezolvare pentru a vă îmbunătăți experiența de streaming. Înscrieți-vă la toate favoritele dvs. CMT, transmiteți episoade complete cu „Nashville”, accesați conținut exclusiv și consultați oricând evenimentele speciale ale CMT, cu un VPN și un proxy Smart DNS..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map