Cum să urmăriți CW TV în Marea Britanie în 4 pași simpli

Am ratat trei episoade din Frumusețea și geekul în timp ce am fost în Marea Britanie pentru Edinburgh Festival Fringe. Evenimentul are loc în timpul zilei, în timp ce noaptea este perfectă pentru redresarea capturilor. Oricât de multe ori am reintrat manual pe site-ul CW TV în motorul de căutare, a apărut o eroare la apariția:din cauza restricțiilor de licențiere, acest conținut este disponibil numai în SUA. ” Simțindu-mă neputincios, am început să caut modalități prin care să pot transmite emisiunea mea preferată din dormitorul hotelului meu din Londra. Și băiat era fericit că am găsit un VPN și un DNS inteligent. Vei afla de ce într-un pic.


Cum să urmărești CW TV în Marea Britanie

Cum să urmărești CW TV în Marea Britanie

CW TV este central fan pentru emisiuni de genul  Următorul model de top al Americii iar adolescentul a lovit Gossip Girl. Toate acestea aș dori să curg în timpul șederii mele în Marea Britanie. Deși CW TV este limitat la SUA, am descoperit două modalități prin care pot evita aceste restricții și care îmi permit accesul la CW TV în Marea Britanie.

Cum să urmăriți CW TV în Marea Britanie folosind un VPN

Tu nu aveți nevoie de abonament sau parolă să transmiteți cele mai recente episoade difuzate pe CW TV, dar da trebuie să fie în SUA pentru ca asta să se întâmple. Ceea ce vă este necesar este să descărcați și să instalați aplicația. Apoi, puteți transmite în direct serialul Riverdale, Black Lightning, The Flash, Jane The Virgin, Supergirl, DC Legends of Tomorrow, iZombie, Supernatural, The 100, Arrow, Crazy Ex-Girlfriend, The Originals și multe altele. Dacă nu sunteți în SUA, atunci niciunul dintre aceste spectacole nu vă este pus la dispoziție.

Pentru a obține aceste serii, spectacole și programe în Marea Britanie, va trebui să te prefaci ca și cum ai fi în SUA. Un VPN vă poate ajuta. Când vă conectați la internet și încercați să accesați CW TV în străinătate, furnizorii de conținut vor detecta o adresă IP care vine din afara SUA. Acest lucru nu poate fi bun pentru dvs., deoarece accesul dvs. va fi încheiat imediat. Trebuie să încercați accesul cu un Adresa IP americană, iar un IP din SUA este ceea ce veți obține cu instrumentul VPN special. Conectându-vă la unul, ajungeți la înlocuiți adresa dvs. IP curentă cu una americană. Doar atunci CW TV împreună cu alte canale din SUA vor deveni disponibile.

Deblocare CW TV – Pași

Urmați instrucțiunile de mai jos și veți fi pe cale să deblocați conținutul de peste mări:

 1. Cercetare ExpressVPN, și apoi înscrie-te cu ea.
 2. Următor →, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul tău de streaming CW TV pornit.
 3. Navighează-ți în drum prin aplicație. Scanați serverele.
 4. Găsiți un server din SUA și conectați-vă la acesta pentru a obține o adresă IP americană.
 5. Acum poti în cele din urmă, transmite CW TV în Marea Britanie fără a primi mesaje de eroare.

Cel mai bun VPN pentru CW TV

Există un motiv pentru care vă recomand ExpressVPN, face de fapt aceste motive. Compania este atât de bună încât am ajuns să urmăresc Beauty and the Geek în câteva minute de la conectarea la serviciile sale. Acest lucru trebuie să însemne acest furnizor servere de mare viteză și optimizate în SUA. Acoperind o mulțime de geografii pune această companie într-un avantaj, deoarece utilizatorilor le va fi ușor să se conecteze la serverele unui VPN care are comoditatea lor la interesul său.

În cele din urmă, ajungem la abilitatea de geo-blocare care permite utilizatorilor să ocolească ușor geo-restricțiile. Serviciu clienți 24/7 și 30 de zile garanție înapoi face, de asemenea, acest furnizor atrăgător în ochii consumatorilor online. Iată un tabel cu alți furnizori de servicii dacă doriți să încercați altceva decât ExpressVPN.

Cum să urmăriți CW TV în Marea Britanie folosind un proxy DNS inteligent

Un Smart DNS este această tehnologie sofisticată și avansată care oferă internet utilizatorii au posibilitatea de a debloca conținut blocat și restricții de ocolire. Dacă ar fi doar la fel de sigur ca VPN, dar din nou, ar fi prea bine să fie adevărat. Ce vreau să spun prin faptul că nu sunt în siguranță? Ei bine, să vedem. Un DNS inteligent nu criptează datele, nu schimbă IP-ul și nu te face anonim online. Deci, ar fi bine să nu căutați confidențialitate și securitate online cu un abonament Smart DNS. Aveți un VPN pentru asta.

Singurul tău obiectiv cu un DNS inteligent ar trebui să fie ocolind geo-restricțiile, și este destul de rapid în acest sens – în principal pentru că nu este implicată nicio criptare. Un proxy DNS inteligent funcționează parțial redirecționarea traficului necesar pentru a determina geolocalizarea tprin serverele sale DNS Apoi, ajungi la restricții de ocolire și deblochează materialul asta nu se găsește în țara ta. Proxy-ul Smart DNS pe care îl utilizați determină ce puteți debloca.

Utilizați un DNS inteligent pentru a debloca TV CW în afara SUA urmând acești pași: 

 1. Consultați serviciile Unlocator și înscrie-te la proba sa gratuită de 7 zile.
 2. Acum, urmați aceste videoclipuri / tutorial de configurare pentru a vă configura DNS-ul inteligent configurat pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Mergeți la CW TV sau lansați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Continuă CW TV transmis de oriunde în Regatul Unit.

Unlocator „s Proces de 7 zile nu este atât de lung, dar ar putea fi suficient pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, câteva testări au arătat că cel mai bun serviciu proxy Smart DNS de acolo este Unlocator. Niciun serviciu sau canal nu rămâne blocat cu acest Smart DNS, cu știința acestuia deblochează peste 220 de canale.

Cum să vizionezi CW TV în Marea Britanie

Ai pierdut episodul de aseară pentru că ai fost din SUA? Urmăriți-l acum gratuit în Marea Britanie pe CW TV folosind un VPN sau Smart DNS. Cu ambele aceste instrumente, puteți fi la curent cu toate episoadele pe care le doriți, fără a ține cont complet de locația dvs. reală. Deci, ce ai de ales? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map