Cum să urmăriți ESPN în Canada folosind 2 instrumente

Vrei să urmărești ESPN în Canada? Ei bine, vei avea nevoie de o modalitate de a ocoli geo-blocurile. ESPN este restricționată regional în afara SUA, astfel încât canadienii interesați să acceseze canalul au un pic de noroc. Desigur, cu excepția cazului în care acestea utilizează una dintre metodele menționate în acest articol!


Cum să urmăriți ESPN în Canada folosind 2 instrumente

Cum să urmăriți ESPN în Canada folosind 2 instrumente

Puteți accesa ESPN în Canada?

Nu. Din păcate, ESPN și-a limitat serviciile doar în SUA. Deși ESPN oferă canale internaționale în diferite părți ale lumii, nu puteți accesa canalele principale decât dacă sunteți pe sol american.

Acest lucru se datorează faptului că ESPN implementează o interdicție IP pentru orice IP-uri non-americane. ESPN nu face acest lucru pentru că nu dorește ca nimeni care nu este american să utilizeze serviciul. Motivul interzicerii drepturilor de proprietate intelectuală este să rămână în conformitate cu reglementările internaționale privind drepturile de autor.

Cu toate acestea, există 2 metode pe care le puteți utiliza pentru a ocoli interdicția și a accesa ESPN în Canada. Puteți utiliza un VPN sau un proxy Smart DNS.

Urmăriți ESPN în Canada cu un VPN

Primul instrument pe care îl puteți utiliza pentru a urmări ESPN în Canada este un VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN va cripta toate datele dvs. și va reorienta tot traficul dvs. prin propriul său server securizat. Când traficul este redirecționat, adresa IP publică se termină și ea. Aceasta permite VPN-urilor să vă răsfețe adresa IP și să vă ofere acces la canalele geo-blocate.

Cu alte cuvinte, dacă doriți să urmăriți ESPN în Canada, trebuie să obțineți un VPN și să vă conectați la un server american. Aceasta vă va oferi un IP american, care nu este interzis de canal.

Iată cum puteți debloca ESPN în Canada cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil și de încredere.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN care funcționează pe dispozitivul dvs. de streaming. Majoritatea furnizorilor VPN de nivel superior vor oferi aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, și Android dispozitive.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un server american.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii.
 5. Mergeți la ESPN sau ESPN + și bucurați-vă!

Da, este chiar atât de simplu.

Cel mai bun VPN pentru Canada

Expertul nostru VPN a scris deja o recenzie detaliată a celor mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi în Canada, pe care le puteți citi aici.

Site-urile de revizuire ExpressVPN ca alegere de top pentru VPN-urile gata pentru Canada Acest furnizor oferă peste 2000 de servere în 94 de țări, o caracteristică Smart DNS gratuită, o echipă de asistență pentru clienți de 5 stele, accesibilă prin chat live 24 de ore și 30 de zile banii inapoi garantat. În acest fel, veți putea testa serviciul înainte de a vă angaja cu adevărat.

Dacă totuși simțiți că ExpressVPN nu este furnizorul potrivit pentru dvs., nu ezitați să încercați acești furnizori de top:

Urmăriți ESPN în Canada cu un proxy inteligent DNS

Este posibil ca unii utilizatori să nu fie interesați să utilizeze un VPN. Adevărat, VPN-urile încetinesc puțin conexiunea la internet. În timp ce furnizorii de nivel superior își optimizează serverele pentru a contracara acest lucru, aceasta este pur și simplu realitatea redirecționării traficului. Acești oameni pot utiliza complet un serviciu diferit pentru a urmări ESPN în Canada: Proxy DNS inteligent.

La fel ca un VPN, un proxy inteligent DNS este un serviciu la care vă puteți abona, care vă oferă acces la canalele geo-blocate. Acestea fiind spuse, există mai multe diferențe între VPN-uri și Proxy-uri inteligente DNS:

 1. Proxy-urile inteligente DNS nu maschează și nu vă strică adresa IP.
 2. Spre deosebire de VPN, un serviciu Smart DNS nu vă va cripta datele și nici nu va oferi funcții de securitate și confidențialitate.
 3. Proxy-urile inteligente DNS oferă liste specifice de canale pe care le pot debloca. Dacă nu se găsește un canal în listă, acesta nu poate fi deblocat.
 4. Dacă proxie-urile ISP transparentă sau aplică deturnarea DNS, un proxy inteligent DNS nu va funcționa pentru dvs..
 5. Trebuie să configurați un proxy inteligent DNS pe dispozitiv. Nu veți găsi o aplicație inteligentă DNS care poate fi descărcată, astfel încât este necesară puțină tehnologie tehnică pentru a instala acest serviciu.

Acum că știți ce face un proxy inteligent DNS, să discutăm ce serviciu ar trebui să luați în considerare să vă abonați. Vă sugerez să utilizați Unlocator ca proxy inteligent DNS. Folosesc acest serviciu de ceva vreme și nu a omis niciodată să-mi ofere accesul la canalele pe care mi le doresc. Acest furnizor de servicii oferă o listă fantastică de canale deblocate, ghiduri și tutoriale de configurare ușor de înțeles și o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, astfel încât să puteți testa serviciul. Chiar și după perioada de încercare, Unlocator oferă încă o perioadă de rambursare de 14 zile pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de serviciul pe care îl primiți..

Accesați ESPN în Canada – Gânduri finale

Acum știți cum puteți debloca ESPN în Canada folosind un VPN sau un proxy inteligent DNS. Vreau să menționez, însă, că niciun serviciu nu poate evita orice taxă de înregistrare impusă de canalul pe care îl deblochezi. Toate aceste servicii pot face este să vă oferi acces la canal, orice etapă suplimentară aplicată de canal va rămâne aplicabilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map