Cum să urmăriți Euroliga 2018/2019 Live Stream online

Euroliga este echivalentul baschetului european al UEFA Champions League. În ultimii ani, interesul pentru competiție a crescut constant, în timp ce milioane de telespectatori se adună în fața ecranelor pentru a se veseli pentru echipele preferate. Acum, s-ar putea să vă întrebați, “Cum pot urmări Euroliga live online gratuit?”. Există o serie de canale de streaming gratuite și plătite care difuzează Euroliga în Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Turcia, sau Italia. Cu toate acestea, majoritatea acestor canale de streaming sunt Geo blocat în afara regiunilor respective.


Cum să urmăriți Euroliga 2017/2018 Live Stream online

Cum să urmăriți Euroliga 2018/2019 Live Stream online

Asa de, cum puteți debloca și urmări canalele de streaming Euroliga? Poti ocoliți restricțiile geografice folosind proxy-uri VPN sau Smart DNS. Citiți următorul ghid pentru mai multe informații despre cum să transmiteți Euroliga în direct online.

Cum să urmăriți Euroliga online cu VPN

Când am încercat prima dată să urmăresc EuroLeague pe Eurosport Player în afara Regatului Unit, a geo-eroare a apărut pe ecranul meu spunându-mi că nu pot accesa canalul. S-a dovedit că serviciul de streaming are doar drepturile pentru a transmite turneul în interiorul Regatului Unit.

Dar totuși, m-am întrebat cum acest site știa că sunt în străinătate la acea vreme. După câteva cercetări online, aflu că Eurosport Player și orice altă gazdă web vă pot urmări locația prin intermediul dvs. adresa IP. Prin urmare, aveți nevoie de o rețea privată virtuală, numită VPN.

VPN vă poate ajuta ocoli geo-blocuri răsfățându-vă locația online. Cum? Vă permite să vă conectați la orice server doriți din întreaga lume, apoi să acordați o nouă adresă IP din regiunea selectată.

De exemplu, dacă doriți să urmăriți EuroLeague pe Eurosport Player, trebuie să vă conectați la un server din Regatul Unit. Și dacă preferi beIN Sports, conexiunea ta trebuie să fie la un server din Orientul Mijlociu sau Africa de Nord.

VPN-urile vor de asemenea criptați traficul dvs. de fiecare dată când mergeți online pentru a împiedica ISP-ul dvs. sau alte părți amăgitoare să vă vadă activitatea. Pentru a viziona sezonul EuroLeague 2018/2019 din străinătate, trebuie să:

 1. Inregistreaza-te la un serviciu VPN binecunoscut, deoarece va oferi servere în mai multe țări, inclusiv cele menționate mai sus.
 2. Apoi, descarca si instaleaza aplicația VPN de pe dispozitiv. Serviciile bune sunt compatibile cu majoritatea platformelor, inclusiv Mac, PC, Android, iPad, iPhone, și altele.
 3. Autentificare și conectați la un server din oricare dintre țările pe care le-am menționat deja. Totul depinde de ce canal preferi.
 4. Deschis serviciul de streaming și urmăriți echipele preferate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Stream EuroLeague

Pentru a vă salva problemele căutării furnizorului VPN potrivit, vă recomand să utilizați ExpressVPN. Acesta este cel pe care l-am folosit ultima dată când am urmărit EuroLeague-ul din străinătate. De fapt, acum mă conectez la ExpressVPN de fiecare dată când intru online.

Dacă doriți să ocoliți restricțiile online, acest serviciu este perfect pentru dvs., deoarece s-a terminat 3.000 de servere în 94 de țări. Aceasta înseamnă că puteți urmări sezonul EuroLeague 2018/2019 pe oricare dintre canalele de mai sus.

Mai mult, compania oferă un Politica de rambursare de 30 de zile pentru a vă oferi șansa de a testa toate caracteristicile sale înainte de a lua o decizie finală. Dacă nu veți plăcea, veți primi banii înapoi fără problemeLe.

Nu cred că există o altă VPN care bifează toate casetele precum ExpressVPN, dar sigur că mărcile de mai jos se apropie. Aceste servicii vă vor oferi acces la oricare dintre canalele care difuzează EuroLeague.

Transmiteți Euroliga Live Online prin Proxy Smart DNS

De asemenea, puteți evita restricțiile online utilizând un proxy inteligent DNS. Acest instrument poate, de asemenea rasfata locatia ta, dar spre deosebire de un VPN, acesta nu vă va ascunde adresa IP sau nu va cripta traficul, ci va reîncadra doar legate de locație o parte din traficul dvs. Acesta este motivul pentru care nu puteți debloca niciun canal pe care îl doriți.

Vedeți, fiecare serviciu Smart DNS are o listă de canalele acceptate. Prin urmare, înainte de a vă abona la unul, trebuie să vă asigurați că canalul dorit este inclus pe acea listă.

Având în vedere toate acestea, îți recomand să mergi Unlocator. Vă poate oferi acces la peste 200 de canale, inclusiv BeIN Sports, Viaplay, ESPN, NBA League Pass, BT Sport, SuperSport și multe altele. Mai mult, puteți încerca serviciul înainte de a lua orice angajament pe termen lung, datorită perioadei de încercare gratuită de 7 zile pe care o oferă compania.

 1. Înscrieți-vă la un cu reputație bună serviciu precum Unlocator.
 2. Configurați DNS inteligent pe dispozitivul pe care doriți să îl utilizați. Puteți configura unul pe dvs. Android smartphone, iPhone, iPad, PC, Mac, PS4 / PS3, Xbox, Roku, Apple TV, Smart TV și altele.
 3. Unlocator are o mulțime de manuale si tutoriale de instalare pentru a vă ajuta să instalați serviciul.
 4. Bucurați-vă de vizionarea EuroLeague de la oriunde in lume.

În cele din urmă, rețineți că reprezentanții Smart DNS nu pot funcționa corect dacă utilizatorul dvs. de servicii de internet folosește Deturnarea DNS sau proxy transparente. 

Canalele de difuzare a Euroligei

Puteți transmite fluxul EuroLeague 2018/2019 sezon live online pe oricare dintre canalele de difuzare oficiale de mai jos:

 • NBATV (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Flosports (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Jucător Eurosport (REGATUL UNIT)
 • Star de cinema (Spania)
 • SFR (Franţa)
 • Viaplay (Scandinavia)
 • DigiSport (Ungaria)
 • A fi implicat în sporturi (MENA)
 • Euroleague.TV (Internaţional*)
 • Eurosport (Asia)

* Nu este disponibil în Marea Britanie, Irlanda sau Italia.

Cum să urmăriți Euroliga 2018/2019 Live Online – Proxy DNS sau VPN inteligent

Cu noul Euroliga sezonul se apropie rapid, ambele VPN și Proxy-uri DNS inteligente te va ajuta să prinzi toată acțiunea și flux Euroliga live online oriunde in lume.

Mai știți alte canale care difuzează EuroLeague? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map