Cum să urmăriți History Channel în afara SUA cu VPN

Channel Channel este încărcat la capacitate cu programare informativă. Există un spectacol pentru toate, aproape ca și cum ar reflecta realitatea cu conținutul său. Păcat, călătorii și expatriații nu pot transmite acest canal în afara țării de origine – adică SUA.


A fost o mare rușine când lucram în străinătate canalul era inaccesibil din cauza geo-restricțiilor, și am fost la fel de dezamăgit. Dar, totul a funcționat cât mai bine după ce am făcut utilizarea unui VPN și SmartDNS. Vrei dovezi hardcore? Derulați în jos pentru toate faptele.

Cum să urmăriți History Channel în afara SUA cu VPN

Cum să urmăriți History Channel în afara SUA cu VPN

Cum deblocați Channel Channel în afara SUA folosind VPN

Un VPN este practic un dispozitiv online care poate îți aduc libertatea de internet precum și protejarea datelor. După ce vă conectați la un server din rețeaua VPN pe care ați ales-o, obțineți o identitate cu totul nouă și ajunge să te îmbarci într-un interesant experiență de navigare fără riscuri.

VPN va transmite datele pe care le-ați câștigat prin serverul ales. Serverul respectiv este situat în țara în care se bazează canalul, serviciul sau aplicația. Datele dvs. călătoresc prin acel server unde se află toate sunt criptate. Nu numai că vei ajunge la fals par a fi în țara pe care ai ales-o, dar vei fi sigur că datele dvs. sunt complet sub incidență. Nu mai există furnizori de servicii Internet care se alimentează cu activitățile dvs. online sau posibilitatea de a fi supus unor atacuri rău intenționate.

 • Deblocare conținut: Din cauza geo-restricțiilor, nu puteți accesa anumite conținuturi. in orice caz, un VPN poate elimina aceste restricții și vă acordă acces la conținutul dorit.
 • Opriți accelerarea ISP: Este un lucru ISP pentru a încetini viteza internetului dvs., denumit în special: accelerarea ISP. Dar, odată conectat la un VPN, asta ar înceta să se mai întâmple.
 • Confidențialitate ridicată: Ta datele sunt criptate cu protocoale dure și devine inaccesibil terților.
 • Aplicații VPN: Utilizarea aplicațiilor VPN prietenoase încurajează utilizarea VPN. Majoritatea companiilor au clienți pe aproape toate platformele cum ar fi PC, Mac, Android, iOS și FireStick.

Cel mai bun VPN pentru History Channel

Pe baza experienței personale, ExpressVPN a fost singurul VPN care mi-a permis deblocați canalele din SUA in strainatate. Alții au funcționat, dar nu au fost la nivelul performanțelor ExpressVPN. Îți spun asta VPN are totul de la viteză la securitate; e cel mai bun.

Compania operează o rețea de server HUGE răspândit strategic pe tot globul, astfel încât fiecare să se poată conecta la unul dintre serverele sale. Faptul că rulează atât de multe servere le permite oferă servicii rapide și viteze mari de descărcare. Există asta Politica de rambursare de 30 de zile asta te face să lasi un suspin de ușurare. În caz că nu ți-a plăcut ExpessVPN, poți întotdeauna ia-ți banii înapoi. E o experiență fără riscuri.

Dar trebuie să ții cont de asta veți mai avea nevoie de un abonament valabil la cablu din SUA pentru a vă putea conecta la aplicația History Channel cu un VPN sau Smart DNS. Nu ar fi rău să consultăm alți furnizori de servicii VPN enumerați în tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți istoria canalului în străinătate cu proxy-uri DNS inteligente

La fel ca un VPN, un Smart DNS poate restricții de ocolire, ridicarea interdicțiilor, combaterea cenzurii, și deblochează conținutul blocat. Dar, spre deosebire de VPN, un Smart DNS nu acordă atenție securității. Nu criptează datele și nici nu ascunde adresa dvs. IP. Adică, veți rămâne expus ochiului public. În timp ce conectarea la un Smart DNS ar putea fi riscantă în ceea ce privește securitatea, va fi valabil obține-ți conținutul dorit a debloca la viteza cea mai rapidă posibilă.

 • Un Smart DNS este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv un PC, Mac, FireStick, Apple TV, Android, Smart TV, iPhone și iPad.
 • Trebuie să deblocați ceea ce DNS-ul dvs. inteligent este capabil să deblocheze.
 • Diferite servicii proxy inteligente DNS deblochează diferite canale.
 • Dacă ISP-ul dvs. folosește Deturnarea DNS sau procuri transparente, Este posibil ca DNS-ul dvs. inteligent să nu funcționeze.
 • O singură configurație Smart DNS vă permite să faceți simultan deblocați canalele de streaming din diferite regiuni. Aceasta înseamnă că puteți viziona itv-ul britanic și canalul istoric american cu acea configurație inteligentă DNS.
 • Când utilizați Smart DNS, nu veți pierde accesul curent la canalele locale.

Luați-l de la cineva care a încercat deja cea mai mare parte a proxy-urilor Smart DNS de pe piață, nu puteți face mai bine decât Unlocator. Serviciile oferite de această companie sunt remarcabil de rapid. Tu poate accesa aproape 200 de canale cu acest DNS. Nu foarte mulți reprezentanți pot face asta, ceea ce face ca Unlocator să fie cu atât mai special. În plus, există o politică de rambursare de 7 zile, ceea ce va fi pe placul celor care nu sunt ușor impresionați.

Dispozitivul de transmisie acceptat de Channel History

 • Chromecast
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac

Cum să urmărești canalul de istorie oriunde în lume – înfășurați

Când vine vorba de documentare, există câteva canale care depășesc de fapt History Channel. Canalul TV extrem de popular este unul dintre cele mai bune din lume. Mulțumesc plăcerilor ExpressVPN și Unlocator, puteți debloca canalul American History oriunde în lume. V-ați gândit la ce instrument veți recurge? Dacă da, împărțiți mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map