Cum să urmăriți ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

2019 a fost o explozie pentru fanii de cricket, cu meciurile uimitoare oferite de acesta. Deși suntem încântați să vedem Pakistan vs. Australia, aceasta este doar o încălzire pentru ce va veni mai târziu. Cupa Mondială de Cricket 2019 este aici toată lumea. Vei fi distrat cu acțiuni de cricket non-stop în perioada 30 mai – 14 iulie. În ghidul de mai jos puteți găsi mai multe informații despre cum să transmiteți online cel mai mare eveniment de cricket în direct.


Cum să urmăriți ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

Cum să urmăriți ICC Cricket World Cup 2019 Live Online

Contents

Cupa Mondială de Cricket ICC 2019 Radiodifuzoare oficiale

Puteți transmite în direct a 12-a ediție a Cupei Mondiale de Cricket pe aceste canale premium și gratuite:

 • Salcie TV (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Sky Go (REGATUL UNIT)
 • SuperSport (Africa de Sud)
 • HotStar (India)
 • Sky Go NZ (Noua Zeelanda)
 • Foxtel Acum (Australia)
 • OSN Play (MENA)
 • PTV Sports (Pakistan)

De fiecare dată când încercați să accesați un canal de streaming, acesta se uită la adresa dvs. IP înainte de a vă permite să accesați conținutul său. Canalele enumerate mai sus funcționează numai în limitele țării lor. Deci, dacă nu dețineți o adresă IP valabilă în regiunea respectivă, nu veți putea transmite Cupa Mondială.

Cum să urmărești Cupa Mondială Cricket 2019 în direct cu un VPN

Din fericire, există o VPN. Vă ajută să schimbați locația dvs. online actuală în anumite teritorii pe baza serverului la care vă conectați. De exemplu, dacă vă conectați la un server american, veți obține o adresă IP. Acest lucru vă va oferi acces complet la aprecierile Willow TV și la multe alte conținuturi restricționate în SUA. Același lucru este valabil pentru fiecare canal menționat în funcție de serverul ales.

Permiteți-mi să elaborez mai mult. Iată cum am deblocat Sky Go cu ceva timp în urmă:

 1. După ce am plecat din Marea Britanie, am încercat să urmăresc Sky Go, dar acest mesaj geo-eroare a apărut: „Videoclipul pe care încercați să îl vizionați nu poate fi vizualizat din țara sau locația dvs. actuală.”Eroare Sky Go
 2. După aceea, am aflat cum un VPN poate ocoli restricțiile regionale, așa că m-am înscris ExpressVPN .
 3. Pe site-ul lor web, puteți alege aplicația potrivită pe baza platformei pe care o utilizați. Au clienți pentru toate dispozitivele majore precum Android, iOS, PC, Mac și FireStick.
 4. Am descărcat aplicația și am instalat-o pe dispozitivul pe care doream să-mi transmit meciurile.
 5. În continuare, m-am conectat cu noul meu cont. Apropo, ei oferă o rambursare de 30 de zile, dacă vă răzgândiți vreodată.
 6. Am fost la secțiunea server din aplicație și am ales un server din Marea Britanie. Acest lucru se datorează faptului că urmăream Sky Go. Dacă alegeți un alt canal, va trebui să vă conectați la un server din țara sa.
 7. Când s-a stabilit conexiunea, am lansat din nou Sky Go.
 8. În cele din urmă, am putut să transmit tot conținutul său, în ciuda faptului că am trăit în străinătate.

Dacă vă confruntați cu geo-blocarea, ExpressVPN poate rezolva asta în câteva secunde. Cu toate acestea, opiniile variază în rândul utilizatorilor de internet. Deci, dacă sunteți în căutarea dvs. Alternative ExpressVPN, consultați tabelul de mai jos.

Cum să urmărești Cupa Mondială ICC Cricket din SUA

Willow TV este un canal de televiziune cu plată dedicat difuzării evenimentelor de cricket de peste mări. Willow oferă meciuri de cricket în direct 24/7 în SUA. Puteți găsi aprecieri ale International Cricket Council (ICC), Indian Premier League (IPL), England Cricket Board, Cricket Australia, Cricket Africa de Sud, West Indies Cricket Board, Sri Lanka Cricket, Bangladesh Cricket Board, Pakistan Cricket Board, Zimbabwe Cricket , Pakistan Super League și altele.

Dacă doriți să accesați canalul, veți avea nevoie de un abonament prin cablu la platou, FiOS, Sling. Spectru, Optim și multe altele. Puteți viziona Willow TV pe PC, Mac, dispozitive conectate la web precum Roku, PS3 și PS4. O aplicație dedicată Willow TV este disponibilă pe Apple TV.

Cum să câștigi CWC 2019 în Marea Britanie

Sky Go oferă abonaților acces la un grad mai mare de canale Sky din mers. Puteți viziona canale precum Sky 1, Sky Atlantic, Sky News și multe altele. Sky Go are drepturi exclusive la Cupa Mondială de Cricket din 2019. Prin urmare, dacă locuiți în Marea Britanie, Sky Go este ceea ce vă trebuie.

Costul Sky Sports plus „Canalele de divertisment” se ridică la 35 GBP / lună. Canalele ESPN pot fi adăugate pentru un plus de 9 GBP / lună sau 12 GBP / lună, în funcție de faptul că le luați sau nu cu Sky Sports (caz în care este de 9 GBP / lună).

Puteți transmite în flux Sky Go on iOS, PC, Mac, Android și Xbox.

Stream Cricket World Cup în India

Hotstar este unul dintre serviciile de streaming de top din India. Oferă streaming în direct și servicii video la cerere disponibile pe Platforme PC, Mac, Android, iOS, FireTV și Apple TV.

Hotstar are două abonamente. Hotstar Premium vă oferă spectacole americane, cele mai recente episoade de emisiuni indiene, blockbusters de la Hollywood și, desigur, Cricket și Premier League.

Pe de altă parte, Hotstar VIP se concentrează pe conținutul indian. De la spectacole indiene până la lansări de filme indiene, tot ceea ce veți obține. Nu mai vorbim de evenimente sportive precum Cricket și Formula 1.

Ce zici de Africa de Sud?

Dacă sunteți în Africa de Sud, ar trebui să folosiți SuperSports. Este unul dintre cele mai importante canale din regiunea dedicată complet evenimentelor sportive, fie că sunt live sau la cerere.

Canalul transmite cele mai multe evenimente sportive majore și ligi de asociere de fotbal, rugby, cricket, tenis, golf, motorsport, ciclism, box, luptă și multe altele.

A fost cel mai mare difuzor de rugby și cricket, dar a fost depășit de Sky Sports. Pentru a putea accesa SuperSports, trebuie să fiți abonat DStv Premium cu PVR activ.

Pachetele DStv pe lună:

 • Premium: 72 $
 • Compact Plus: 46.54
 • Compact: 29,5 $
 • Familie: 16,65 $
 • Bomba: 8,11 $

Urmăriți Cricket în Canada

Fost cunoscut sub numele de Foxtel Play, Foxtel Now este o alternativă de televiziune la abonamentul dvs. tradițional Foxtel. Este un serviciu „live” și la cerere, care nu te conectează la contractele pe termen lung. La abonament, vi se va oferi peste 50 de canale live și sute de

Foxtel Now (fostul Foxtel Play) este o alternativă la televiziunea pe internet la abonamentul tradițional Foxtel, oferind clienților un abonament fără contract de blocare începând de la 10 USD. Serviciul oferă peste 50 de canale live și sute de ore de conținut video la cerere, în funcție de pachetul ales.

Serviciul este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, cum ar fi computere, televizoare și console de jocuri video

Dacă sunteți interesat, consultați planurile de abonare:Abonament Foxtel Acum

Puteți transmite live meciuri și serii de top folosind PC, Mac, Xbox, PlayStation, Chromecast, Samsung Smart TV. Android. și iOS.

Urmăriți CWC în Orientul Mijlociu

OSN Play este un serviciu online la cerere, dedicat aducerii de conținut pentru vizionarea Orientului Mijlociu. Puteți viziona materialele OSN direct pe computer, Mac, Android, iOS și Samsung Smart TV. Pe baza ta OSN Abonament TV, veți avea acces la o anumită cantitate de conținut pentru a fi transmis. Trebuie să plătiți 30 $ și puteți transmite orice material OSN din Orientul Mijlociu.Abonament la redare OSN

Alăturați-vă Acțiunii Cricket din Pakistan

Dacă locuiți în regiunea pakistaneză, casa dvs. de sport va fi PTV Sports. Canalul păstrează drepturi exclusive de difuzare pentru multe evenimente sportive, inclusiv cricket, tenis, hochei și fotbal. Deci, nu știți cât de important să aveți un astfel de serviciu de streaming atunci când sunteți în Pakistan.

Canalul este liber de vizionat. Deci, dacă nu locuiești în Pakistan, am menționat deja cum poți debloca canalele în timp ce ești în străinătate. Utilizați desigur o adresă IP pakistaneză furnizată de VPN-ul dvs. și urmăriți în direct Cupa Mondială de Cricket 2019.

Cupa Mondială de Cricket 2019 – Tot ce trebuie să știți

Cea de-a 12-a ediție a Cupei Mondiale de Cricket va fi găzduită de Anglia și Țara Galilor între 30 mai și 14 iulie. La fel ca și Cupa Mondială FIFA, acest campionat se întâmplă o dată la 4 ani.

În februarie 2019, existau îngrijorări cu privire la interzicerea echipei Pakistanului de la Turneul Cupei Mondiale. Acest lucru se datorează consecinței atacului Pulwama. Cu toate acestea, Pakistanul a refuzat să aibă vreo legătură cu un astfel de atac terorist și, după cum vedeți mai jos, Pakistanul participă cu siguranță. Iată ce trebuie să știți:

echipe

Zece echipe sunt programate să se ducă la cap în acest turneu de Cricket. Cu toate acestea, doar 4 vor prevala și vor avansa în semifinale. Echipele sunt astfel:

 • Anglia
 • Africa de Sud
 • India
 • Australia
 • Noua Zeelanda
 • Pakistan
 • Bangladesh
 • Sri Lanka
 • Afganistan
 • Indiile de Vest

Locatii

O gamă largă de locuri găzduiește meciurile acestei Cupe Mondiale. Stadionul din Londra a fost numit de ICC drept un posibil loc în etapele de planificare. Cu toate acestea, atunci când au luat o decizie, nu a fost menționată deloc. Cu ce ​​au apărut acestea sunt următoarele:

 • Headingley – Leeds
 • Trent Bridge – Nottingham
 • Ovalul – Londra
 • Lord’s – Londra
 • Edgbaston – Birmingham
 • Riverside – Durham
 • Terenul județului Bristol – Bristol
 • Terenul județului – Taunton
 • Hampshire Bowl – Southampton
 • Old Trafford – Manchester
 • Stadionul Cardiff Wales – Cardiff

Program CWC

Regulile sunt destul de ușor de înțeles. Cele zece echipe se vor confrunta o dată într-o singură grupă. Cupa Mondială este formată dintr-un total de 45 de meciuri, unde fiecare echipă primește un total de nouă meciuri. Scopul echipelor este să se afle în primii 4 ai grupului, ceea ce îi va avansa direct în faza eliminatorie. Cei care nu fac top 4 vor fi eliminați. Consultați programul complet de mai jos:

30 mai 2019

 • Meci: Anglia vs Africa de Sud, primul ODI
 • Locul de desfasurare: Kennington Oval, Londra

31 mai 2019

 • Meci: Windies vs Pakistan, al doilea ODI
 • Locul de desfasurare: Trent Bridge, Nottingham

01 iunie 2019

 • Meci: Noua Zeelandă vs Sri Lanka, a treia ODI
 • Locul de desfasurare: Grădinile Sophia, Cardiff

June 01, 2019

 • Meci: Afganistan vs Australia, al 4-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Terenul județului, Bristol

02 iunie 2019

 • Meci: Africa de Sud vs Bangladesh, al cincilea ODI
 • Locul de desfasurare: Kennington Oval, Londra

03 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Pakistan, al 6-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Trent Bridge, Nottingham

04 iunie 2019

 • Meci: Afganistan vs Sri Lanka, a 7-a ODI
 • Locul de desfasurare: Grădinile Sophia, Cardiff

05 iunie 2019

 • Meci: Africa de Sud vs India, a 8-a ODI
 • Locul de desfasurare: Rose Bowl, Southampton

05 iunie 2019

 • Meci: Bangladesh vs Noua Zeelandă, a IX-a ODI
 • Locul de desfasurare: Kennington Oval, Londra

06 iunie 2019

 • Meci: Australia vs Windies, 10th ODI
 • Locul de desfasurare: Trent Bridge, Nottingham

June 07, 2019

 • Meci: Pakistan vs Sri Lanka, al 11-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Terenul județului, Bristol

08 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Bangladesh, a 12-a ODI
 • Locul de desfasurare: Grădinile Sophia, Cardiff

June 08, 2019

 • Meci: Afganistan vs Noua Zeelandă, al 13-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Cooper Associates County County, Taunton

09 iunie 2019

 • Meci: India vs Australia, al 13-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Kennington Oval, Londra

10 iunie 2019

 • Meci: Africa de Sud vs Vânturile, al 15-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Rose Bowl, Southampton

11 iunie 2019

 • Meci: Bangladesh vs Sri Lanka, al 16-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Terenul județului, Bristol

12 iunie 2019

 • Meci: Australia vs Pakistan, al 17-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Cooper Associates County County, Taunton

13 iunie 2019

 • Meci: India vs Noua Zeelandă, al 18-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Trent Bridge, Nottingham

14 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Windies, 19 ODI
 • Locul de desfasurare: Rose Bowl, Southampton

15 iunie 2019

 • Meci: Sri Lanka vs Australia, locul 20 ODI
 • Locul de desfasurare: Kennington Oval, Londra

15 iunie 2019

 • Meci: Africa de Sud vs Afganistan, 21 ODI
 • Locul de desfasurare: Grădinile Sophia, Cardiff

16 iunie 2019

 • Meci: India vs Pakistan, a 22-a ODI
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

17 iunie 2019

 • Meci: Windies vs Bangladesh, a 23-a ODI
 • Locul de desfasurare: Cooper Associates County County, Taunton

18 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Afganistan, 24a ODI
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

19 iunie 2019

 • Meci: Noua Zeelandă vs Africa de Sud, a 25-a ODI
 • Locul de desfasurare: Edgbaston, Birmingham

20 iunie 2019

 • Meci: Australia vs Bangladesh, a 26-a ODI
 • Locul de desfasurare: Trent Bridge, Nottingham

21 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Sri Lanka, al 27-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Headingley, Leeds

22 iunie 2019

 • Meci: India vs Afganistan, al 28-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Rose Bowl, Southampton

22 iunie 2019

 • Meci: Windies vs Noua Zeelandă, 29a ODI
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

23 iunie 2019

 • Meci: Pakistan vs Africa de Sud, al 30-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Domnul, Londra

24 iunie 2019

 • Meci: Bangladesh vs Afganistan, al 31-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Rose Bowl, Southampton

25 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs Australia, a 32-a ODI
 • Locul de desfasurare: Domnul, Londra

26 iunie 2019

 • Meci: Noua Zeelandă vs Pakistan, a 33-a ODI
 • Locul de desfasurare: Edgbaston, Birmingham

27 iunie 2019

 • Meci: Windies vs India, 34. ODI
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

28 iunie 2019

 • Meci: Sri Lanka vs Africa de Sud, 35a ODI
 • Locul de desfasurare: Riverside Ground, Chester-le-Street

29 iunie 2019

 • Meci: Pakistan vs Afganistan, al 36-lea ODI
 • Locul de desfasurare: Headingley, Leeds

29 iunie 2019

 • Meci: Noua Zeelandă vs Australia, a 37-a ODI
 • Locul de desfasurare: Domnul, Londra

30 iunie 2019

 • Meci: Anglia vs India, 38. ODI
 • Locul de desfasurare: Edgbaston, Birmingham

01 iulie 2019

 • Meci: Sri Lanka vs Windies, 39. ODI
 • Locul de desfasurare: Riverside Ground, Chester-le-Street

02 iulie 2019

 • Meci: Bangladesh vs India, 40. ODI
 • Locul de desfasurare: Edgbaston, Birmingham

03 iulie 2019

 • Meci: Anglia vs Noua Zeelandă, 41a ODI
 • Locul de desfasurare: Riverside Ground, Chester-le-Street

04 iulie 2019

 • Meci: Afganistan vs Windies, a 42-a ODI
 • Locul de desfasurare: Headingley, Leeds

05 iulie 2019

 • Meci: Pakistan vs Bangladesh, 43 de ODI
 • Locul de desfasurare: Domnul, Londra

06 iulie 2019

 • Meci: Sri Lanka vs India, 44. ODI
 • Locul de desfasurare: Headingley, Leeds

06 iulie 2019

 • Meci: Australia vs Africa de Sud, 45. ODI
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

09 iulie 2019

 • Meci: TBC vs TBC, prima semifinală (1 v 4)
 • Locul de desfasurare: Old Trafford, Manchester

11 iulie 2019

 • Meci: TBC vs TBC, a doua semifinală (2 v 3)
 • Locul de desfasurare: Edgbaston, Birmingham

14 iulie 2019

 • Meci: TBC vs TBC, finală
 • Locul de desfasurare: Domnul, Londra

Cum să urmărești Cupa Mondială ICC Cricket 2019 în direct – Rezumare

Mai aveți timp să vă dați seama ce canal se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. După ce vă gândiți, investiți într-un furnizor de servicii VPN de renume pentru a debloca serviciul de streaming oriunde v-ați afla. Până când vine luna mai veți putea urmări ODI și Teste pe parcursul lunii martie. Bucurați-vă de streaming cricket fără geo-limitări.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map