Cum să urmăriți My5 în Irlanda: 2 metode rapide

Recent te-ai mutat în Irlanda și ai observat că ai pierdut accesul la My5. My5, serviciul de streaming al canalului 5, este geo-blocat în Irlanda. Aceasta este o problemă pentru mulți expați britanici și fani irlandezi ai programelor My5. Totuși, nu vă faceți griji, vă oferim două metode distincte pe care le puteți utiliza pentru a debloca My5 în Irlanda.


Cum să urmăriți My5 în Irlanda: 2 metode rapide

Cum să urmăriți My5 în Irlanda: 2 metode rapide

Puteți accesa My5 în Irlanda?

Nu, din păcate My5 (Channel5) este disponibil doar în Marea Britanie. Locuitorii Republicii Irlanda nu au acces la serviciul canalului.

Acest lucru se datorează pur și simplu legilor dreptului de autor și nu are nicio legătură cu faptul că canalul însuși dorește să-și ofere serviciile sale pe plan internațional sau nu. Pentru a potoli legislațiile internaționale privind drepturile de autor, site-urile web vor impune, de obicei, o interdicție IP pentru orice adresă IP non-britanică care solicită conectarea la site.

Nu vă faceți griji. Există două modalități prin care puteți evita aceste interdicții și urmăriți în continuare My5 în Irlanda.

Urmăriți My5 în Irlanda cu un VPN

Prima metodă este utilizarea unui instrument de securitate cibernetică numit VPN.

Scurt pentru rețea virtuală privată, un VPN vă va cripta datele și vă va reorienta traficul prin propriile servere sigure. Acest lucru înseamnă că îți va tuna traficul într-un mod în care nimeni nu va putea să vă ofere informațiile sau să vă spioneze conexiunea la internet.

Cu toate acestea, atunci când traficul dvs. este redirecționat, adresa dvs. publică publică se termină și ea. În funcție de serverul la care ați ales să vă conectați, veți putea spoof IP-ul dvs. și să obțineți acces la conținutul geo-blocat.

Iată cum să utilizați un VPN pentru a avea acces la My5 în Irlanda:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil și de încredere.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN care funcționează pe dispozitivul dvs. de streaming. De obicei, veți găsi aplicații pentru Windows, iOS, MacOS, și Android dispozitive.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la o Server VPN din Marea Britanie.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii.
 5. Capul pe la Site-ul Channel5 și bucurați-vă!

Acolo îl ai. Singurul lucru important pe care trebuie să-l faceți este să selectați furnizorul VPN. Te-am acoperit și pe acesta:

Cel mai bun VPN pentru Irlanda

Expertul nostru, Charles, a făcut deja cercetările și a scris un revizuire detaliată dintre cele mai bune VPN-uri pe care ar trebui să le utilizați în Irlanda. Pentru a simplifica lucrurile, iată alegerea lui principală:

Charles a descoperit că ExpressVPN este cel mai bun furnizor de servicii VPN pe care îl utilizează în Irlanda. Acest lucru se datorează faptului că acest furnizor oferă unul dintre cele mai robuste și bine rotunjite servicii de pe piață. De asemenea, se mândrește cu cea mai bună echipă de asistență pentru clienți din industrie, care este important în lumea VPN. Nu mai vorbim de faptul că obțineți acces la o multitudine de servere, toate fiind optimizate pentru viteză și protecție DDoS. Garanția lor de returnare de 30 de zile vă permite să o încercați până la o lună înainte de a vă angaja.

În cazul în care nu sunteți pasionați de ExpressVPN, există și alți furnizori VPN pe care îi puteți utiliza în Irlanda:

Urmăriți My5 în Irlanda cu Smart DNS

Iată lucrurile despre VPN-uri: acestea încetinesc internetul. Redirecționarea traficului sfârșește prin a scădea o parte din viteza dvs. de internet și nu toți utilizatorii au o conexiune care se poate ocupa de asta. Dacă nu doriți să abordați această problemă sau nu vă interesează cu adevărat securitatea adăugată a unui VPN, puteți utiliza în schimb un proxy Smart DNS.

La fel ca un VPN, un proxy Smart DNS este un serviciu la care vă puteți abona. Spre deosebire de VPN, acest serviciu este specific pentru deblocarea canalelor geore restricționate. Fiecare serviciu va avea propria sa listă de canale pe care le poate debloca, ceea ce înseamnă că trebuie să vă limitați tăierea cablurilor la capacitățile Smart DNS. Iată câteva dintre diferențele majore dintre un VPN și un Smart DNS:

 • Proxy-urile inteligente DNS nu vă distrug IP-ul.
 • Acestea nu criptează datele dvs. sau nu reorientați întregul trafic, ceea ce înseamnă că un DNS inteligent nu este un instrument orientat către securitate.
 • Un proxy inteligent DNS nu va funcționa dacă ISP-ul dvs. utilizează proxy transparente sau dacă aplică deturnare DNS. Uneori vă puteți da seama dacă sunteți supus unui proxy transparent, dar un DNS inteligent eșuat este de obicei cea mai indicativă măsură.
 • Proxy-urile inteligente DNS necesită un pic de configurare. Nu există aplicații pe care le puteți descărca, trebuie să parcurgeți un proces bazat pe tehnologie pentru a-l configura. Vestea bună este că majoritatea serviciilor oferă ghiduri detaliate despre cum să faci asta, făcând serviciul accesibil oricui.

Deci, acum că cunoașteți diferența dintre ambele metode, să trecem la vorbirea despre serviciul pe care ar trebui să îl utilizați în Irlanda.

Cel mai bun DNS inteligent pentru Irlanda

Experții noștri sugerează utilizarea Unlocator în calitate de furnizor inteligent de DNS în Irlanda. Acest furnizor oferă un fantastic lista canalelor deblocate, care includ Channel5 (My5). De asemenea, au unele dintre cele mai multe ghiduri simple în industrie și oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, fără a fi nevoie de o carte de credit pentru a o activa. După proces, puteți beneficia totuși de o perioadă de rambursare de 14 zile, ceea ce înseamnă că vă puteți asigura că Unlocator funcționează pentru dvs. înainte de a vă angaja.

Urmăriți canalul 5 online în Irlanda – gânduri finale

Acolo îl aveți, doamnelor și bărbaților, două metode distincte pe care le puteți utiliza pentru a debloca My5 în Irlanda. Nu uitați, că ambele instrumente pot debloca doar restricțiile geo-impuse de canal. Aceasta înseamnă că nu vor ocoli niciun fel de taxă de abonament sau de proces de înregistrare pe care canalul îl impune.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map