Cum să urmăriți NFL pe FireStick

Trebuie să fie ceva atât de fascinant despre faptul că băieții se aruncă unul pe celălalt care ar justifica de ce oamenii așteaptă cu nerăbdare să înceapă sezonul NFL. Cu doar 16 jocuri pe sezon, fiecare meci este o acumulare a postsezonului, care este cea mai interesantă perioadă a anului. Nu există sport precum NFL. Popularitatea NFL încă bulldozează toate celelalte ligi sportive profesionale din Statele Unite. Este un sport atât de important încât Amazon a trebuit să intre în acțiune obținând drepturile de a transmite joi seară fotbal către proprietarii Amazon FireStick. Dacă dețineți un FireStick și sunteți fan NFL, atunci trebuie să știți că Amazon FireStick are câteva opțiuni grozave pentru a vă aduce fiecare joc NFL în direct. Iată cum puteți viziona NFL pe Firestick.


Cum să urmăriți NFL pe Firestick

Cum să urmăriți NFL pe Firestick

Cum să urmăriți NFL pe FireStick

Nu există nicio îndoială că NFL este o afacere uriașă în SUA, dar există o fanbase similară împrăștiată în toată lumea. O mare parte dintre ei se întâmplă să fie expați americani care nu pot decât să urmărească sezonul NFL pentru că a devenit parte a culturii lor. Problema cu vizionarea NFL în străinătate o reprezintă canalele care îl transmit. Toate sunt limitate la vizionarea americană și nu pot fi accesate din afara SUA.

Cum să urmăriți NFL pe FireStick folosind un VPN

Cu toate acestea, un VPN este mai capabil să le aducă sezonul NFL pe ecranele lor, oriunde te-ai afla. Acesta este locul în care un VPN se dovedește a fi salvator de salvare și al tău de foc mijlocul în care operează. Firestick este cel mai bun instrument de streaming pe care îl dețineți, iar pentru a urmări NFL, va trebui să instalați un VPN pe el pentru a obține canale precum Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NFL Game Pass și ESPN. Citiți acest lucru pentru a ști care este cel mai bun VPN puteți utiliza pentru a urmări NFL-ul din afara SUA. Iată ce trebuie să faceți pentru a urmări NFL.

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la aceasta folosind contul VPN pe care tocmai l-ați creat.
 4. În aplicație, conectați-vă la un server american.
 5. Bucurați-vă de graba adrenalinei în timp ce transmiteți jocurile NFL.

Vrei să te uiți ca jucătorii tăi de fotbal preferați să se dea jos și să se murdărească în fiecare joi? Vreau să penele de curent de by-pass?  Avem VPN doar pentru asta: ExpressVPN. Vă va oferi o experiență de deblocare de succes. Este un furnizor de servicii care oferă servicii de calitate și performanțe puternice. Veți primi o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile și un serviciu excelent pentru clienți. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați un alt furnizor de servicii VPN, verificați tabelul de mai jos. 

Canale care transmite NFL pe FireStick

Oamenii care dețin FireSticks au o varietate de canale de streaming NFL din care să aleagă. Uitați de cablu, tot ce a făcut vreodată cablu a fost să încărcați o mulțime de bani cu găleată. Serviciile de streaming despre care vorbim sunt mult mai ieftine și oferă o selecție mai bună de canale. Fanii NFL, în mare parte americani, doresc să înveselească, să folosească, să cânte și, în cele mai multe cazuri, să înjure, dar nu vor putea face acest lucru dacă sunt localizați în afara SUA sau dacă nu au canalele care transmit streaming jocuri. Amazon FireStick este un dispozitiv minunat pentru cea mai bună experiență de streaming online NFL prin TV. Deoarece experiența dvs. de streaming cu FireStick variază în funcție de locația dvs. geografică, va trebui să utilizați o VPN pe ea. Experiența dvs. de streaming ar fi din ce în ce mai bună. Aruncăm o privire la unele canale pe care le puteți obține pe FireStick:

NFL GAME PASS

Game Pass este aplicația oficială a NFL este cea mai bună, pură aplicație de fotbal pentru orice fan, cu jocuri locale live și primetime, videoclipuri și momente interesante și replici ale fiecărui joc cu NFL Game Pass (abonament necesar). in orice caz, NFL Game Pass nu vă permite să trăiți jocuri în flux, ceea ce este foarte supărătoare pentru tăieturile de cabluri. Veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa Game Pass dacă nu sunteți în afara SUA. Aplicația NFL menține fanii actualizați complet pe toată perioada sezonului, cu noutăți NFL, evidenție, statistici & Mai Mult. Nu contează unde vă aflați, aplicația NFL v-a acoperit.

SLING TV 

Sling TV oferă peste 25 de canale precum ESPN, NFL Network, plus FOX, NBC și ABC. Vă permite să autentificați aplicațiile FOX Sports Go, NBC și WatchESPN. Din păcate, CBS nu este inclus în linia canalului lor. Aplicația Sling TV poate fi găsită pe Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, precum și televizoarele Samsung și LG Smart. Nu există angajamente cu acest serviciu, deoarece vă puteți abona doar pentru sezonul NFL și apoi anulați.

DirecTV Acum

Directv a fost excelent pentru a crea ceva care se conectează la un televizor și funcționează. Acest serviciu de streaming oferă peste 60 de canale precum DirecTV, primești ESPN, plus FOX, NBC, ABC și CBS. Abonarea la DirecTV vă permite să autentificați aplicațiile FOX Sports Go, NBC Sports, NBC și ESPN. Puteți utiliza DirecTV pentru a viziona sezonul 99 NFL fără cablu în SUA. Proba sa gratuită de 7 zile pentru a urmări toate evenimentele sportive majore în direct online. DirecTV are acum cea mai tare interfață și cele mai bune aplicații dedicate pe dispozitive Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS și Android..

 HULU LIVE TV

lui Hulu pachetul oferă peste 50 de canale. Sigur, vă primește ESPN, dar nu rețeaua NFL (sau NBA TV, rețeaua MLB). Acest serviciu de streaming vă permite să autentificați aplicațiile WatchESPN, FOX Sports Go și NBC Sports. Puteți utiliza aplicația Hulu pentru a urmări sezonul NFL 2018/2019 fără a fi nevoie de abonament prin cablu. În cazul în care aveți deja un cont Hulu VOD, puteți să vă înscrieți la addon-ul Live TV și să primiți CBS. În timp ce Hulu Live TV este nou în comparație cu celelalte opțiuni din această listă, este o alternativă excelentă pentru a viziona sporturi live fără a fi nevoie de cablu.

VUE DE PLAYSTATION

Obțineți sporturi în direct, știri, filme și multe altele, cu o programare puternică DVR și On Demand, toate fără contract anual și fără taxe surpriză. Descărcați aplicația și conectați-vă cu contul de rețea PlayStation ™ pentru a începe să vizionați televiziunea în direct pe dispozitiv. Aveți peste 45 de canale cu pachetul acesta precum ESPN, rețeaua NFL și FOX, ABC, NBC și CBS în anumite zone. PlayStation Vue vă permite, de asemenea, autentificarea aplicațiilor FOX Sports Go, NB și WatchESPN. Înainte de a face orice achiziție, mai bine vă asigurați că jocurile și canalele NFL pe care le doriți sunt disponibile înainte de a vă înscrie la acest serviciu

Urmăriți NFL pe FireStick

NFL domină clasificările TV din momentul în care începe până când se termină cu mii de oameni care urmăresc. Descărcați NFL Game Pass pe FireStick-ul dvs. chiar înainte de începerea noului sezon. Serios. Obțineți sezonul complet pe FireStick și urmăriți toate jocurile de pretemporană, jocurile complete de sezon de 17 săptămâni, jocurile postseason și jocurile pro super bow. Știm pentru un fapt că doriți să experimentați sentimentele care generează din vizionarea emisiunii finale. Știi, pentru plăcerea ta de a viziona, obține un VPN pe Firestick și transmite toate jocurile NFL.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map